Search

Rasfat cu Bottega Verde

by - luni, mai 16, 2016

Cui ii place sa se rasfete sa ridice mana sus !!! Cred ca tuturor ne place, nu-i asa? Nimic nu se compara cu un moment relaxant de rasfat in care suntem invaluite de arome delicioase. Mai pe scurt astazi doresc sa va vorbesc despre doua produse care apartin brandului Bottega Verde. Din pacate pana acum nu am auzit de acest brand, insa ma bucur ca le-am descoperit produsele, pentru ca sunt de-a dreptul delicioase. Tot cu aceasta ocazie am aflat ca Bottega Verde este un brand Italian care a aparut acum 40 ani si la bazele lui a stat o familie de antrepenori. Produsele realizate sunt in armonie cu naturala, avand la baza ingrediente naturale.

In acest articol doresc sa va vorbesc despre doua produse din gama lor pe care le-am incercat si anume o crema de maini si un gel de dus, ambele cu ulei de argan.


In primul rand trebuie sa mentionez ca imi plac la nebunie ambalajele produselor...par a fi luxoase :).
Ambele produse au la baza ulei de argan si iasomie. Dar hai sa le luam separat si sa va spun parerea mea despre fiecare in parte.


Crema are o consistenta bogata, este destul de densa, insa odata aplicata pe maini e usor aerata, nu lasa nici o pelicula grasa la nivelul pielii. Acum e destul de rece si mainile tind sa mi se usuce din nou destul de tare iar acest produs a facut fata cu brio, conferind mainilor hidratarea optima de care au nevoie. Dupa utilizare intra repede in piele, insa senzatia de maini hidratate si moi se pastreaza timp indelungat. Imi place pentru ca dupa ce o aplic pot sa imi continui treburile cotidiene, deoarece se absoarbe rapid in piele.
Pentru hidratare crema primeste de la mine 10, insa pentru miros ii dau nota 100 :)). Imi pare rau ca nu pot sa transmit prin intermediul unui articol cat de bine miroase un produs, insa ma straduiesc sa descriu cat mai bine mireasma.
Inca de cand am deschis flaconul m-a lovit o aroma de lux, pe care as folosi-o si ca parfum sincer. Mirosul este destul de puternic, insa nu e deloc deranjant. E o aroma calda si invaluitoare, simtindu-se si notele de iasomie din compozitie. E un miros dulceag, dar usor lemnos si floral as spune eu. Si imi place pentru ca aroma sa se pastreaza timp indelungat pe maini. Ramane un miros suav si foarte placut care imi confera o stare de bine :). Mai am creme care miros frumos, insa niciuna atat de bine si pe o perioada atat de indelungata. 
Din aceasta gama sunt creme de maini cu o diversitate de arome : migdale dulci, struguri rosii, lavanda, ulei de macese etc. si fac pariu ca toate miros deosebit.
Pentru ca miroase atat de bine, am folosit-o si pe corp si mi-a placut la nebunie. Fara indoiala mai vreau sa incerc produse de la ei :D.
Crema are un gramaj de 75 ml si costa aproximativ 30 lei.


In ceea ce priveste gelul de dus, trebuie sa mentionez ca imi place la nebunie ambalajul, imi place capacul care are o culoare in concordanta cu nuata gelului de dus, si asta ii confera un aer luxuriant. Capacul este calitativ, se deschide usor si nu exista sanse sa se rupa.
Textura produsului este destul de densa, insa asta e bine pentru ca e nevoie de putin produs pentru o utilizare, deci ma voi bucura de el o vreme. Are un aspect matasos si o culoare maronie spre auriu.
Am abuzat si de acest produs de cand il am si o data l-am folosit ca spumant de baie si toata baia a fost parfumata plus ca a facut o gramada de spuma.
E un gel de dus hidratant, nu usuca pielea, ba chiar o hidrateaza pentru ca in cazul meu, dupa dus nu am mai simtit nevoia sa aplic si o crema de corp. In ceea ce priveste mirosul, are o aroma identica cu crema de maini. Iar aroma e la fel de puternica si dupa dus se mai pastreaza o vreme pe piele.
Gelul de dus are un gramaj de 400 ml si pretul e tot de aproximativ 30 lei.

Ambele produse le gasiti si pe site-ul farmaciaonline.ro, alaturi de o gama variata de produse :)

Cred ca v-ati dat deja seama ca sunt innebunita dupa aceste doua produse si aromele sale, deci nu are rost sa ma repet. Dupa aceasta experienta cu siguranta voi cumpara produse de la Bottega Verde pentru ca sunt absolut delicioase si m-au cucerit.
Sunt foarte curioase daca voi ati incercat produse de la acest brand, asadar va astept cu drag comentariile :*
Daca nu, ce anume v-ar placea sa incercati?

You May Also Like

11 Comments

  1. Trebuie sa recunosc ca arata interesant și atractiv, tare mi-ar fi plăcut sa ii simt mirosul.
    www.alinapink.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi-ar fi placut sa pot sa transmit mirosul printr-un articol...dar nu se poate si ramane doar sa va imaginati :D. Dar te asigur ca miroase superb !

      Ștergere
  2. Mă bucur că ți-au plăcut produsele! Eu nu am încercat încă nimic de la această marcă, însă am văzut că pe siteul din România oferă și diverse cadouri la o comandă. ::)

    https://beautybazar.wordpress.com/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu nu am auzit pana acum de acest brand, insa ma bucur ca l-am descoperit. M-am uitat si eu pe site si intr-adevar au promotii atractive :*

      Ștergere
  3. Si eu apreciez foarte mult uleiul de argan, imi plac produsele cu ulei de argan pentru par, dar am folosit si pentru corp -- lotiune de corp, spuma de baie etc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu am folosit produse cu argan si mi-au placut la nebunie toate :).

      Ștergere
  4. folosesc produsele de la bottega verde de vreo 8 ani si sunt foarte multumita de ele

    RăspundețiȘtergere
  5. site-ul lor oficial este www.bottegaverde.ro, nu?

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna, si eu am incercat produsele lor si sunt extrem de multumita de ele. Am scapat de probelemele pe care le aveam cu tenul, iar acum incerc din ce in ce mai multe produse pentru a vedea ce e bun si ce nu. Puteti vedea parerea mea completa pe blogul
    http://caliphsobeautyblog.com/bottega-verde-prima-comanda/

    RăspundețiȘtergere