Search

Review tratament facial Silver Powder Mario Badescu

by - joi, mai 12, 2016

Daca si voi va confruntati cu un ten mixt/gras, probabil aveti momente cand va simtiti tenul incarcat din cauza excesului de sebum. Mie mi se intampla des asta, in special cand afara e cald. Excesul de sebum infunda porii, ceea ce duce la aparitia cosurilor si a punctelor negre.
In acest articol doresc sa va vorbesc despre un produs cu care ma inteleg tare bine si am observat rezultate notabile.

Este vorba despre Silver Powder Mario Badescu. In trecut am mai incercat produse de la Mario Badescu si mi-au placut tare mult, de aceea am avut asteptari mari si de la aceasta pudra si din fericire nu m-a dezamagit.


Produsul vine ambalat intr-un borcanas alb, opac iar pentru acest gen de produs e ambalajul ideal, avand in vedere textura si modalitatea de folosire.

Beneficii : Aceasta pudra care absoarbe uleiul ajuta la desfundarea porilor congestionati, previne punctele negre si le trateaza pe cele existente.
Mod de utilizare : Se umezeste o discheta demachianta din bumbac, se tamponeaza in pudra si se aplica prin presare usoara pe zonele cu probleme. Se poate utiliza o data sau de doua ori pe saptamana.
Eu am preferat sa umezesc discheta tot cu un toner, pentru rezultate mai bune :).
Ingrediente : carbonat de calciu, dioxid de titan, oxid de zinc


Dupa cum v-ati dat seama din descrierea de mai sus, consistenta produsului este de fapt o pudra alba. Avand in vedere ca se aplica cu o discheta demachianta umeda, nu trebuie sa va faceti griji ca veti umple de pudra tot din jurul vostru.
Produsul nu are miros.

Eu am utilizat-o de doua ori pe saptamana si inainte de aplicare am apelat la o baie de aburi pentru a deschide porii, astfel incat pudra sa actioneze in profunzime.
Cand e aplicata pe ten cu discheta umeda, are o consistenta densa, se intinde foarte usor si pe masura ce se usuca masca se transforma iar in pudra care se indeparteaza cu un toner. Daca la aplicare nu se face mizerie, la uscare se cam face :)). Cand vorbeam sau ma miscam, imi cadeau particule de pudra de pe fata si e nevoie de putina atentie, sa nu pudram tot in jurul nostru.

De aceea prefer sa folosesc produsul in cada, cand fac baie si asa ma asigur ca nu fac deloc mizerie.

In descrierea produsului de pe site, scrie ca se vad rezultatele inca de la prima utilizare si va spun sincer ca nu e deloc vorba de o reclama de marketing ci chiar asa si e.
Dupa prima utilizare mi-am simtit tenul foarte curat si  porii au fost vizibil curatati. Am impresia ca si micsoreaza putin porii, deoarece nu mai sunt la fel de vizibili ca inainte.

Ce e drept a impiedicat aparitia punctelor negre, insa in ceea ce priveste punctele negre existente, sunt tot acolo, doar ca sunt mai mici. Pe nas imi apar mereu puncte negre, insa acum nu mai sunt la fel de vizibile. Oricum parerea mea e ca de punctele negre scapi doar cu extractie. Insa ma bucur ca totusi a impiedicat alte puncte negre sa isi faca aparitia.

De asemenea am mai sesizat faptul ca ajuta foarte mult la tratarea cosurilor care dispar foarte repede si impiedica aparitia celor noi. Din acest punct de vedere, pudra are parte de toata admiratia mea.

Si in privinta sebumului se descurca destul de bine, in sensul ca tine sub control excesul de sebum, insa nu pentru o perioada indelungata de timp. Adica daca folosesc astazi pudra, maine si poimaine excesul de sebum e intr-o cantitate mai mica, insa in urmatoarea zi, sebumul revine cum a fost. Cred ca asta se intampla atunci cand porii se incarca din nou, de aceea consider ca pudra nu are efecte pe termen lung ci pentru rezultate optime trebuie sa faca parte mereu din rutina de ingrijire, nu e un produs tratament care il folosesti acum si te scapa de probleme chiar si dupa intreruperea utilizarii sale.

In concluzie Silver Powder e un produs bun, care chiar mi-a depasit asteptarile si ma bucur ca am avut ocazia de a-l incerca. Am uitat sa mentionez faptul ca nu usuca tenul absolut deloc, ceea ce inseamna ca poate fi folosit pe orice tip de ten pentru a desfunda porii si a preveni punctele negre si cosurile.

Daca sunteti tentate de acest produs in gasiti aici pe site-ul carespot.ro, la pretul de 73 lei. Pe site gasiti de asemenea o gama variata de produse atat pentru ingrijirea tenului cat si pentru machiaj si chiar accesorii si parfumuri.

Ati incercat aceasta pudra sau alte produse de la Mario Badescu?
Va astept cu drag comentariile :*

You May Also Like

2 Comments

  1. Cred ca mi-ar fi placut daca avea efecte macar doua zile...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Maxim 2 zile are efect..insa nu o condamn prea tare pentru ca in astea doua zile pe ten se aduna praf si alte impuritati care nu se curata mereu la demachiere si raman in pori..

      Ștergere