Search

Cumparaturi Lady's - iunie 2016

by - luni, iunie 06, 2016


Am intrat in sezonul de vara cu o comanda la Lady's si am zis sa va arat si voua ce mi-am luat :D. Sunt din ce in ce mai tentata de produsele lor, deoarece au o gama din ce in ce mai variata de produse si sunt curioasa sa le incerc :D. O perioada am facut pauza de la produsele lor, apoi am revenit din nou cu comenzi.
Nu o lungesc mai mult si va prezint ce am cumparat :)


* Spuma de curatare pentru tenul gras - pentru ca mi se terminase gelul de curatare, am ales de aceasta data o spuma de curatare. E un produs bun, bland cu pielea, curata delicat si nu usuca tenul. Nu reuseste sa controleze excesul de sebum, poate dupa mai multe utilizari...cine stie :D
* Plasturi pentru punctele negre - ei acesti plasturi mi-au placut tare mult, sunt primii pe care i-am folosit pana acum. La prima incercare nu a extras toate punctele negre, dar am mai folosit un plasture si adio puncte negre. Pe nas am aplicat plasturi...acolo am probleme cu punctele negre.


* Masca de par Prestige cu ceramide si minerale - nu am incercat masti de par de la Lady's si am zis sa le dau o sansa. Masca de fata imi place, lasa parul moale si  usor de descurcat. Am folosit-o doar de doua ori si mi s-a parut destul de hranitoare, dar ma pronunt mai bine dupa ce o folosesc mai mult si probabil o sa va vorbesc despre ea in empties cand o termin :D.
* Leganza balsam colorat de par - de mult eram curioasa sa incerc acest produs si de data asta l-am pus in cos. Eu sunt roscata si il folosesc pentru mentinerea culorii. Produsul are o nuanta vibranta, coloreaza parul, insa pentru o nuanta intensa se recomanda sa fie tinut in par 45 minute. Nu am mereu timpul asta la dispozitie, insa si daca il las sa actioneze 5 minute se nuanteaza parul, dar nu la fel de puternic.


* Casca de par - am luat-o pentru a-mi proteja parul cand fac dus. Cum il intind mereu, chiar daca nu il ud la dus, tot se umezeste de la aburi si tinde sa se increteasca. Nu e de unica folosinta, cum sunt cele din hoteluri ci e confectionata dintr-un plastic mai dur, mai rezistent.
* Pieptene - imi trebuia un astfel de pieptan cu dintii mai rari pentru ca il folosesc sub dus dupa ce imi aplic masca de par ca sa o distribui uniform pe toata lungimea parului. Mi-ar fi placut sa aibe dintii putin mai rari, insa e ok si asa.
* Pila pentru picioare - ca in fiecare vara calcaiele imi dau dureri de cap si pila de la Avon pe care am folosit-o anul trecut nu mai e buna si a fost cazul sa cumpar alta. Am ales-o pe asta de la Lady's pentru ca pe o parte are zimti pentru indepartarea pielii moarte si pe partea cealalta are o pila. Imi place pentru ca e confectionata dintr-un plastic dur si rezistent.
* Ascutioare cu capac - am avut una de la Avon care s-a rupt si am cumparat alta. E ca orice alta ascutioare :D


* Primer pentru ochi - am fost foarte curioasa sa incerc acest primer si imi era frica sa nu fie lipicios dar nu e. L-am folosit o singura data si a fost ok. Machiajul a tinut destul de mult, fardurile nu s-au strans in plic, deci nu am ce sa ii reprosez.
* Ruj mat Catherine Arley - in comanda anterioara am cumparat doua nuante de rosu din gama asta si pentru ca mi-au placut extrem de mult, am vrut sa mai iau o nuanta. Si nu prea am rujuri mate nude si am luat unul care imi place la nebunie. V-am facut mai jos un swatch :)


Am mai cumparat un burete de baie care imi place in special pentru ca are o ventuza din silicon legata de snur si dupa ce fac dus il lipesc pe faianta langa cada si gata :D.
Mi-am luat si o cordeluta finuta cu pietricele si imi place tare mult :)


In i iunie a fost si ziua mamei mele si i-am cumparat si ei o crema de zi, una de noapte, un parfum, un ruj si un set de cercei :). 


Si am primit si 3 cataloage, care bineinteles la un moment dat vor ajunge genti :D :D 

Produsele Lady's pot fi comandate de pe site, mai exact de AICI. Trebuie doar sa va faceti cont si gata. La fiecare comanda beneficiati de reduceri intre 25% - 40% in functie de valoarea comenzii. Daca va inscrieti pe site, nu va obliga nimeni sa comandati lunar cum e la Avon parca. Comanda minima e 10 lei iar transportul prin curier e gratuit :).

Voi ati incercat produse Lady's ? Va tenteaza vreunul din cele cumparate de mine?


You May Also Like

5 Comments

  1. Nu am dat niciodata o comanda de la ei!

    http://strumfette.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu de vreo 10 ani tot comand de la ei :D. Nu in fiecare luna..ci cand si cand :)

      Ștergere
  2. Am avut si eu de la ei cateva produse bune mai demult, dar am uitat de ei, noroc cu articolul tau. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt produse bune in general. Si eu dau comanda aproape lunar. Sunt extrem de multumita de fondul de ten rezistent la apa Impala, de cand l-am descoperit nu am mai folosit altul.In ultima comanda, mi-am cumparat si eu parfumul "Pure Feelings" , dar din pacate, nu e cine stie ce. Nici nu prea ii simt aroma si nici nu persista, asa ca i l-am daruit si eu mamei mele. Nu ma asteptam ca am mai cumparat parfumuri de la ei si majoritatea aveau o persistenta indelungata.De la "Ladys" mai folosesc crema de tataneasa e foarte buna si pentru cosuri,citisem pe blogul tau (asa am si dat de el) cum ai scapat de cosurile mari de sub piele cu ichtiol, ieri m-am trezit si eu cu unul de toata frumusetea si azi arata destul de ok,dupa ce m-am dat cu crema de tateasa.Unturile de corp au un miros delicios si pudra de fata "Catherine Arley" la pretul pe care il are, mi-a lasat o impresie buna.

    RăspundețiȘtergere