Search

Bioderma MAX Brume SPF 50+ - protectie solara sub forma de spray

by - duminică, iulie 31, 2016

Pe perioada verii in special cel mai iresponsabil lucru e sa nu folosim un produs cu protectie solara. Fie ca mergem in oras, la servici sau la plaja, protectia solara e vitala. Toata lumea tanjeste dupa bronzul acela auriu si frumos si de aceea multa lume nu foloseste produse cu protectie solara. Insa ce nu inteleg majoritatea e faptul ca bronzul fara protectie solara se poate transforma rapid in arsura sau chiar mai grav. Va recomand sa va protejati pielea de razele solare si daca va doriti un bronz frumos puteti apela cu incredere la un autobronzant.

Produsele cu protectie solara au evoluat si ele foarte mult si se gasesc intr-o sumedenie de variante, deci avem de unde alege. Cea mai buna varianta din punctul meu de vedere, e ambalajul tip spray, cum e cel despre care va voi scrie astazi.


Bioderma a lansat in aceasta vara Photoderm MAX Brume SPF 50+. Este un produs tip spray care nu necesita intindere si este rezistent la apa. 

Beneficiile produsului : 
- Combinatia de filtre dermatologice UVA/UVB asigura o protectie optima impotriva efectelor nocive ale soarelui 
- Activeaza apararea naturala a pielii, protejeaza celulele si combate imbatranirea cutanata prematura : Brevetul Cellular Bioprotection

 Photoderm MAX Brume SPF 50+ poate fi aplicat atat pe pielea umeda cat si pe pielea uscata. Se recomanda pulverizarea produsului de la o distanta de 20 cm pentru a se aplica uniform fara sa curga.
De asemenea este rezistent la apa si dupa o balaceala in piscina produsul este tot acolo. Rezista aproximativ 80 de minute in apa, de aceea este recomandat si in cadrul diverselor activitati sportive. 

Foarte important pentru mine e faptul ca spray-ul este transparent si nu lasa deloc urme albe. Are o textura mai uleioasa si lasa la nivelul pielii un film mai gras. E foarte comod de utilizat deoarece nu necesita intindere. 

Mie imi place filmul uleios pe care il lasa pe piele, deoarece la plaja arata foarte stralucitoare pielea. Produsul poate fi utilizat atat pe corp cat si pe ten. Pentru aplicarea produsului pe ten, pulverizati in palme si apoi il transferati pe ten. 

Am avut ocazia sa il folosesc in cateva zile de plaja cand gradele erau destul de ridicate si m-am intors acasa cu o piele normala, nu m-am ars deloc si am obtinut si un bronz frumos. Nu mi-am simtit deloc pielea incinsa si nu am avut nici o senzatie de disconfort. Ba dimpotriva, fiind un produs mai uleios mi-am simtit pielea moale si catifelata.

Produsul are un gramaj de 150 ml si il gasiti atat in farmacii cat si in magazinele online. Pretul este de aproximativ 60 lei. 

Ati incercat pana acum produse cu factor de protectie sub forma de spray?

You May Also Like

2 Comments

  1. imi place Bioderma foarte mult, am o crema solara la tub si ador apa micelara!

    RăspundețiȘtergere
  2. Si mie imi plac variantele spray, mi se par mai comode de folosit!

    RăspundețiȘtergere