Search

Cumparaturi Lady's noiembrie 2016

by - duminică, decembrie 18, 2016


Pe la mijlocul lunii noiembrie am dat o comanda la Lady's pentru ca mi s-au terminat toate mastile de par si de la ei am incercat doar o masca daca nu ma insel. Asadar mi-am cumparat doua masti si pe langa am mai adaugat cateva produse in cos, despre care o sa va scriu astazi.


Gelurile intime cu musetel au fost mereu preferatele mele si cand am vazut ca si la Lady's este, l-am bagat in cos si nu imi pare rau. E un produs eficient si foarte bland, curatand delicat zona intima. Are si un miros foarte subtil.
In ultimele comenzi am tot cumparat geluri de dus si mi-au placut asa ca si de data asta am ales doua arome. Una e cu pepene galben si ceai verde iar cealalta cu lapte, ciocolata si menta. Ambele miros delicios. In plus sunt foarte cremoase, nu usuca pielea si fac multa spuma. Tot din gama cu lapte, ciocolata si menta am ales un sapun lichid care miroase la fel de bine ca gelul de dus. Nu usuca mainile si e foarte spornic.


Cu ceva timp in urma am cumparat samponul Kallos Silver Reflex, pentru ca acum ca am nuanta parului mai deschisa, se vede misto cand ma spal cu un sampon gri. Mi-a placut efectul samponului Kallos, insa din pacate ca si actiune nu ma prea incanta. In sensul ca imi incalceste foarte tare parul si nu e nici prea bland cu radacinile. Asadar am ales unul de la Lady's care din fericire are o actiune mai buna a parului meu, e mai bland si nuanta de silver obtinuta e si mai puternica.
Am mai cumparat o masca de par din gama Kokona Q10 si e ok. Nu mi se pare extraordinara, nu face minuni, insa nu mi-a facut nici rau. Totusi cred ca o recomand mai degraba cuiva cu parul fin care nu are probleme cu deshidratarea parului. Pleata mea e deasa si aspra si reuseste sa o imblanzeasca, insa nu asa cum mi-as dori.
In categoria cu produse pentru par, am ochit un sampon cu nuci si mi s-a parut interesant. Nu am mai incercat pana acum un sampon cu nuci, dar cred ca acesta va fi preferatul meu o perioada. Curata parul foarte bine, insa in acelasi timp e delicat si nu mi-a afectat scalpul sensibil. Cam tot ce imi doresc de la un sampon.
Din gama Victoria Beauty, am cumparat o masca cu ulei de macadamia, deoarece intr-o comanda anterioara am luat uleiul din gama asta si mi-a placut la nebunie. Ambalajul, mirosul si eficienta ar indica mai degraba un produs de lux, insa masca costa doar 20 lei. Are o aroma dementiala, foarte eleganta si placuta. Si faza cea mai faina e ca se simte mirosul mult timp in par. Eu ma spal la doua zile pe cap si intre spalari se simte mirosul mastii de par. In plus e foarte eficienta, imi lasa parul moale, catifelat si stralucitor. Face destul de multe pentru o masca de 20 lei.
Desi toate produsele cumparate imi plac, fara indoiala aceasta masca e preferata mea ! O gasiti aici.

Lady's a aparut acum mult timp pe piata, insa ma bucur sa vad ca isi largesc gama de produse, produse din ce in ce mai bune. Am de la ei si produse de machiaj care sunt foarte bune, in special rujurile mate.
In plus chestia faina e ca la o comanda de minim 100 lei beneficiati de transport gratuit prin curier. Iar daca comanda e mai mica de 100 lei, transportul costa doar 7 lei. Iar in functie de produsele comandate, aveti si reduceri conform tabelului de mai jos :


Voi ati comandat produse Lady's?

You May Also Like

5 Comments

  1. Gata! M-ai facut sa adaug pe lista samponul cu reflexe argintii. Mi-am propus ca in lunile urmatoare sa mai deschid nuanta pe acre o port si abia astept sa-l testez. :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu toate ca nu sunt blonda, dar samponul il mai incercam si eu. Imi facea parul fin si imi dadea o nuanta ciudata. Poate si pentru faptul ca am fost decolorata si am avut suvite.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cu toate ca nu sunt blonda, dar samponul il mai incercam si eu. Imi facea parul fin si imi dadea o nuanta ciudata. Poate si pentru faptul ca am fost decolorata si am avut suvite.

    RăspundețiȘtergere
  4. De la Lady's am avut si am geluri de dus si sare de mare. In baia mea mereu se gasesc geluri Yves Rocher, Bottega Verde si Lady's care sunt preferatele mele. Mi-ar placea, fiind pasionata de rujuri si oje sa incerc si un ruj Lady's.

    RăspundețiȘtergere