Search

Review sampon Anian cu Coca Cola

by - duminică, ianuarie 08, 2017

Cui ii place sucul Coca Cola sa ridice mana sus !!! Eu am ambele maini sus, dar creierul meu nu e de acord cu asta. Stim cu totii cat de daunatoare e aceasta bautura, dar totusi cat e de gustoasa :D. Dar ce ati spune de un sampon cu aroma de Cola?
Este vorba despre samponul Anian cu cola si cofeina. Acest sampon nu a fost conceput doar pentru a ne rasfata simturile cu aroma sa, ci printre ingredientele sale se numara si ingrediente prezenta in bautura Coca Cola, care sunt benefice pentru par. 


Produsul vine intr-un tub de plastic, cu un capac pe care se apasa pentru a fi scos produsul. Dozarea mi se pare ok, nu am avut probleme. Si avand in vedere ca tubul e subtire e usor de manevrat. Are o cantitate de 500 ml si costa 39 lei. Mi se pare un pret foarte accesibil iar cantitatea e generoasa.

Dar ce e atat de special la acest sampon? Pai hai sa vedem...
Samponul Ania Cola este creat utilizand cafeina stimulatoare, sorbitol, scortisoara si vanilie, ingrediente prezente in bautura de cola. Cafeina patrunde in scalp in timpul spalarii si stimuleaza cresterea parului. Scortisoara mentine scalpul sanatos.
Recomandare : lasati sa actioneze 2-3 minute inainte de clatire.


Cam de o luna il folosesc zilnic ca sa ma conving daca intr-adevar face ceea ce promite. Pentru ca stiu ca sunteti curioase daca chiar miroase a cola : da !! miroase foarte puternic a cola, reusind sa imite cu succes aroma bauturii. Un deliciu pentru mine. Nu, nu am gustat samponul, desi recunosc ca mi-a trecut prin cap :D.

Cand l-am folosit prima data, va spun sincer ca m-am cam speriat. In timpul samponarii, imi simteam parul foarte dur, intr-un mod nu tocmai placut. Si avand un par des cu firul gros, m-am speriat ca nu cumva sa imi faca pleata mai aspra decat e in mod normal. Dar dupa ce am uscat parul, am fost surprinsa sa vad cat de matasos si stralucitor e. Un alt lucru care ma bucura e faptul ca m-a scapat de problema electrizarii parului, care pentru mine e un lucru extrem de enervant in special in sezonul rece. De la cald la frig si invers mi se electrizeaza parul mai mereu.

Imi place si pentru ca e bland cu scalpul meu capricios, nu mi-a creat matreata sau mancarimi.

Mari probleme cu caderea parului nu am, deci in acest sens nu pot sa ma pronunt prea bine. Insa ce am observat e faptul ca a facut parul mai rezistent, deoarece firele de par nu se mai rup ca inainte, in special la pieptanat. Iar asta e un lucru bun, deoarece firul rupt e casant si arata rau. 

Samponul mai promite de asemenea ca influenteaza cresterea parului, ceea ce in mod surprinzator chiar face. Rezultatele observate de mine sunt minime, avand in vedere ca folosesc produsul doar de o luna de zile, insa cred ca pe o perioada indelungata de timp se observa rezultate notabile. 

Parul meu e gras la radacina si acest aspect nu s-a schimbat deloc. Adica nici nu se ingrasa mai repede, nici mai tarziu. In zona asta lucrurile decurg normal.

In privinta hidratarii nu pot sa ma afirm, pentru ca de asta are grija balsamul si mastile de par. In schimb samponul fortifica firul de par, asta se simte si se vede si din punctul meu de vedere e foarte bine. Nu ma pot astepta la mai mult de atat de la un sampon.

In concluzie, e un sampon chiar bun cu o aroma delicioasa iar utilizarea lui e un deliciu. Il gasiti pe site-ul triodeluxe.ro :).

Voi ati incercat acest sampon?
Va tenteaza?
Va astept cu drag comentariile :*

You May Also Like

14 Comments

  1. Am vazut acest sampon pe un blog, era pus la un concurs dar nu erau scrise descrierile samponului.
    Si mie imi place aroma Colei si gustul. Beau rar,dar si cand beau imi provoaca stari neplacute asupra stomacului.
    Referitor la cantitatea samponului si pret, este accesibil.
    Am mai folosit produse care contin cofeina, dar nu mi s-a parut a avea un efect asupra parului. Mi-as dori sa-l pot achizitiona, o sa ma uit sa vad ce mai au pe site poate dau o comanda.
    Multumim pentru articol!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Evident ca nu e buna cola pentru stomac...pe mine ma si agita uneori. Dar gustul e fenomenal :D.
      Eu nu imi amintesc sa mai fi folosit pana acum produse pe baza de cofeina pentru par, dar acum ca am vazut ca e un ingredient benefic o sa profit de asta :D
      Te pup :*

      Ștergere
  2. Am vazut acest sampon pe un blog, era pus la un concurs dar nu erau scrise descrierile samponului.
    Si mie imi place aroma Colei si gustul. Beau rar,dar si cand beau imi provoaca stari neplacute asupra stomacului.
    Referitor la cantitatea samponului si pret, este accesibil.
    Am mai folosit produse care contin cofeina, dar nu mi s-a parut a avea un efect asupra parului. Mi-as dori sa-l pot achizitiona, o sa ma uit sa vad ce mai au pe site poate dau o comanda.
    Multumim pentru articol!

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred ca miroase bestial si daca este si atat de bun ca in descriere este minunat.

    RăspundețiȘtergere
  4. E foarte tentant tocmai datorita aomei de Cola. Yummy! <3
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  5. Cu toate ca schimb mereu samponul acest sampon nu l-am folosit. Ma incanta faptul ca are atatea ingrediente care mie si fizic imi plac cum este scortisoara si vanilia. Aceste doua arome imi plac enorm. La mine in apartament mereu miroase a vanilie sau scortisoara. Imi mai place si pentru ca face firul de par mai rezistent.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu am o slabiciune pentru mirosul de vanilie. Si in parfumuri ma dau in vant dupa aroma asta..

      Ștergere
  6. Cu toate ca schimb mereu samponul acest sampon nu l-am folosit. Ma incanta faptul ca are atatea ingrediente care mie si fizic imi plac cum este scortisoara si vanilia. Aceste doua arome imi plac enorm. La mine in apartament mereu miroase a vanilie sau scortisoara. Imi mai place si pentru ca face firul de par mai rezistent.

    RăspundețiȘtergere
  7. Cred ca miroase super! :D
    Nu sunt fan Cola, insa beau uneori, mai rarut oricum. Tentant produsul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E delicios !!! Eu sunt fan Cola dar incerc sa nu fac excese si nu beau zilnic.

      Ștergere
  8. Imi place COCA-COLA cred ca acest sampon miroase demential

    RăspundețiȘtergere