Search

Impresii beauty kit Marie Claire februarie 2017

by - luni, martie 20, 2017



Cei de la Marie Claire, m-au ademenit cu un nou kit de beauty si cu mult noroc, am reusit sa il cumpar si eu. De ce spun noroc? Ei bine pentru ca acest kit e mereu intr-un stoc limitat, cererea e foarte mare si prin urmare beauty kit-urile se epuizeaza rapid. Atat de rapid, incat dupa 10 minute dupa ce s-a dat startul la comenzi, a fost sold out.
E a doua oara cand am reusit sa cumpar beauty kit-ul iar asta din februarie, sincer mi se pare cel mai tentant dintre toate aparute. A costat doar 79 lei si in pretul asta e inclus si un abonament de 3 luni la revista Marie Claire. 


Ca si restul kit-urilor de pana acum, cutia e aceeasi...simpla neagra iar in interior produsele sunt ambalate in hartie neagra. Mi-am bagat nasul prin toate produsele primite si dupa cateva testari, vi le prezint si voua. 


* Spuma micelara de curatare La Roche Posay - e prima data cand incerc un astfel de produs si chiar mi-a placut. Nu am inlocuit spuma cu lotiunea micelara, pentru ca totusi simt nevoia de o demachiere mai profunda. Insa folosesc spuma micelara in locul gelului de curatare, iar aceasta de la La Roche Posay chiar imi place. Face o spuma fina, nu usuca tenul si inlatura orice urma de machiaj ramasa. Dimineata folosesc doar spuma asta micelara, fara alt produs demachiant si sunt multumita de ea.
* Apa termala Vichy - ador apa termala, iar astea in flacoane mici imi plac cel mai mult pentru ca sunt usor de purtat in geanta. Nu stiu cum sunteti voi...insa eu nu fac diferenta intre brandurile de apa termala. Toate sunt la fel pentru mine si toate imi plac :D
* Sampon uscat cu argila verde L'oreal - produsul face parte din ultima gama lansata de L'oreal si vreau sa incerc si restul produselor, in special samponul si masca, doar ca inca nu am ajuns intr-un supermarket sa ma uit dupa ele. Despre samponul uscat pot sa va spun ca imi place la nebunie ! Miroase foarte bine, absoarbe sebumul si nu lasa parul mat. Nu ofera deloc volum, ceea ce imi convine pentru ca am destul de la mama-natura :D. Doar cuvinte de lauda am la adresa lui.



* Masca de fata Garnier Aqua Bomb ( o gasiti aici ) - e o masca tip servetel imbibata in produs. Imi plac tare mult genul asta de masti, iar asta de la Garnier e imbibata nu gluma in produs. Se tine pe fata 15 minute, timp in care confera o senzatie fresh. In urma ei, mi-am simtit tenul hidratat si catifelat. Fara indoiala vreau sa repet experienta si o sa mai vedeti masca la mine.
* Fard de pleoape L'oreal Infaillble Eye Paint - nuanta pe care o am e 202 keep on khaki. Nu am fost foarte incantata cand am vazut ca e si un fard in kit, pentru ca in ultima perioada ma fardez rar la ochi, doar seara la o iesire ceva. Insa cand l-am vazut face-to-face a fost dragoste la prima vedere. Are o culoare deosebite, se intinde usor pe pleoapa si se asorteaza de minune cu ochii mei caprui :D.
* Rimel Yves Saint Laurent - e un rimel in varianta mini, numai bun de luat in geanta sau in calatorii. E un rimel bun, insa cam scump si nu as da banii pe el full size :D. Confera volum si alungire, dar asta putem gasi si la un rimel mai ieftin. 


Iar cele mai dorite si asteptate produse din kit sunt parfumurile in miniatura. Ma topesc cand ma uit la ele, atat de dragalase sunt ! Si miros demential !!! Am primit noile parfumuri Giorgio Armani Si ,Giorgio Armani Intense si La vie est belle de la Lancome. Nu stiu care imi place mai mult, insa inclin catre La vie est belle ! Adorabil !
delight.ro%20

Voi ati reusit sa cumparati beauty kit-ul?
Ati incercat vreunul din produsele prezentate?
Care va tenteaza?

You May Also Like

37 Comments

  1. Sunt produse foarte buen L'Oreal Vichy Garnier. Ma bucur ca le folosesti cu incredere si ca nu te-au dezamagit
    Cosmin

    RăspundețiȘtergere
  2. Intr-adevar, asta mi s-a parut si mie cel mai bun kit Marie Claire de pana acum. Nu l-am achizitionat, dar asta pentru ca am incercat deja majoritatea produselor cum ar fi spuma micelara, apa termala, masca Garnier si rimelul, iar miniaturile Si nu sunt tocmai pe placul meu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu am incercat nici un produs, de aceea mi-am dorit foarte mult kit-ul :). Ma bucur ca am si reusit sa il cumpar :D

      Ștergere
  3. Ah, ador parfumurile in miniatura, il am si eu pe La vie est belle. Asemenea cutii sunt o solutie buna gasita de reviste pentru a creste interesul cititorilor. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca ar scoate mai des kit-uri ar fi super :D Dar e bine si asa :P

      Ștergere
  4. Eu luna aceasta am spus pas la kit-ul Marie Claire. Dintre toate produsele șamponul uscat îl avea deja achiziționat, iar apa termală mi-am propus să mi-o cumpăr tot eu. Sunt drăgălașe cutiile astea, dar uneori nu rezonezi cu toate produsele din ele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tura asta am avut noroc sa imi placa produsele :) Si am vrut kit-ul in special pentru miniaturi

      Ștergere
  5. Am reusit sa cumpar acest kit si este primul beauty box din viata mea. Cred ca am facut o afacere buna si cand spun asta ma refer la parfumuri. Imi plac enorm. MI-am comandat Si alb de 50ml pentru ca mi-am dat seama ca-l iubesc. Rimelul pare tentat si nu l-am incercat.
    Masca nu m-a dat pe spate si nici samponul uscat. In afara de miros nu face nimic samponul .... parerea mea

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie masca mi-a placut tare mult :). La fel si samponul...absoarbe sebumul si nu confera volum ceea ce ador :D

      Ștergere
  6. Nu am reusit sa iau nici kit de la dm. Nu am noroc, sau ma misc eu prea incet.

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu nu am comandat kit-urile deoarece, asa cum zicea și Bianca, uneori nu rezonezi cu toate produsele.. Dar sincer, acesta merita! Produsele și prețul... Fac combinatie bună!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ar fi prea frumos sa rezonam cu toate produsele. Oricum la Marie Claire e bine ca se stie ce va contine cutia, nu e nimic surpriza. Si fiecare poate decide daca are nevoie de produse sau nu.

      Ștergere
  8. A fost bun kit ul asta,insa nu am apucat sa il comand, nu a mers deloc site-ul...sa le folosesti cu drag!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si la mine s-a incarcat foarte greu site-ul, dar nu m-am lasat :D A durat totusi cateva minute bune pana am reusit sa pun comanda.

      Ștergere
  9. Si eu sunt una dintre "norocoasele" care au reusit sa comande Beauty Kit-ul Marie Claire si vreau sa iti spun ca, in urma testarii produselor, parerile mele sunt asemanatoare cu ale tale. Nici eu nu am fost atrasa de fardul de ochi, si nici culoarea nu imi place. Mini-parfumelele sunt geniale, perfecte pentru purtat in geanta si miros super bine! Masca de fata am testat-o deja de doua ori, pentru ca o mai primisem si de la Garnier cand s-au lansat. Imi place, lasa tenul catifelat si hidratat. Samponul uscat nu m-a convins insa, poate si pentru ca imi doream ceva volum. Cat despre rimel, e o dezamagire. Nu curbeaza deloc genele, doar le alungeste, periuta e asemanatoare cu a unui rimel obisnuit si ieftin, chiar nu as da banii pe el in varianta full size. Apa termala Vichy este perfecta pentru geanta, cum ai zis si tu, iar spuma LRP inca nu am incercat-o. Mai am ceva gel de curatare Bioderma si am zis sa-l termin pe acela mai intai.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu port mini-parfumurile in geanta :D Le tin la colectie in sufragerie :)) Mie samponul uscat imi place pentru ca nu ofera volum..asa cum am spus si in articol, am destul.

      Ștergere
  10. Kitul asta este unul pe care il regret, sincer! Pentru ca toate produsele sunt noi pe piata, sunt apreciate si laudate! In schimb, mini parfumelele arata super!
    Sa le folosesti cu spor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc ! Sa speram ca si urmatoarele kit-uri vor contine produse la fel de tentante si chiar noutati :D

      Ștergere
  11. Vaaai, ce dragute si adorabile sunt cele 3 sticlute de parfum <3 <3

    RăspundețiȘtergere
  12. Imi place cum ai descris fiecare produs :) Si eu am reusit sa pun mana pe kit, dar inca nu am testat toate produsele.
    Fardul L Oreal nu prea ma atragea pentru ca este lichid, dar odata aplicat pe pleoape, chiar mi-a placut. Tot caprui am ochii.
    La fel simt si eu in ceea ce priveste apa termala :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu initial am zis ca nu incep spuma micelara si rimelul ca le tin pentru concediu. Dar nu mi-a iesit :D

      Ștergere
  13. foarte buna cutia, mai ales pentru cei care vor sa incerce un produs.

    RăspundețiȘtergere
  14. Parfumurile m-ar incanta si pe mine cu siguranta :)

    RăspundețiȘtergere
  15. Cred ca miros foarte placut parfumurile.

    RăspundețiȘtergere
  16. Eu n-am prins nici o cutie pana acum :( maybe next time. ^_^ La vie est belle imi place cel mai mult si zau ca mi-ar fi placut sa le am si eu in miniatura. Parca-s mai dragalase asa! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ar fi misto sa nu fie un numar chiar asa limitat...si sa apara si mai des daca se poate :D

      Ștergere
  17. Eu am cumparat o singura data acest beauty kit si a fost undeva prin mai, acum nu prea m au tentat desi dupa ce le am vazust mai bine, mi a cam parit rau.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu anul trecut am mai luat cutia ! Dar dintre toate aparute pana acum, asta mi s-a parut cea mai tentanta !

      Ștergere
  18. Sa le folosesti cu drag! Cel mai tentant produs de acolo e samponul uscat!

    RăspundețiȘtergere
  19. Foarte interesante produsele. Masca de la Garnier îmi place și mie, am încercat varianta Freshness. Îmi pare rău că nu am fost cu ochii-n patru, pentru că aproape toate produsele din cutie aș vrea să le încerc. Iar parfumurile sunt adorabile.

    RăspundețiȘtergere
  20. Eu am varianta full size la Giorgio Armani la varianta Si, e demential

    RăspundețiȘtergere