Search

CeraVe Hydrating Cleanser ~ Review ~

by - duminică, februarie 02, 2020

CeraVe este una dintre cele mai apreciate mărci de îngrijire din U.S.A, și după ce produsele au ajuns în România, CeraVe și-a fidelizat și clienții din țara noastră. Eu am făcut cunoștiință cu produsele lor abia anul trecut în decembrie și îmi pare rău că nu le-am încercat mai devreme. Însă niciodată, nu e prea târziu, nu-i așa ? Așadar, va invit să parcurgeți acest articol, pentru a afla mai multe detalii despre brandul CeraVe și despre emulsia hidratantă de curățare.

Despre CeraVe

În 2005, medicii dermatologi CeraVe au dezvoltat o gamă de produse de îngrijire a pielii pentru a oferi hidratare pe termen lung, doar după o singură utilizare. Tehnologia Emulsie Multiveziculara (MVE) este un sistem patentat multifazic de emulsie ulei-în-apă, ce constă într-o serie de sfere concentrice de ulei și apă dispuse pe mai multe straturi. Instantaneu, ingredientele cu efect de umectare, precum acidul hialuronic, încep să hidrateze pielea. Ceramidele CeraVe, colesterolul și acizii grași sunt ingrediente eliberate treptat pentru a ajuta la protejarea și restabilirea funcției de barieră a pielii. Prin intermediul tehnologiei MVE, ingredientele cheie din produsele CeraVe oferă o hidratare prelungită pe durata întregii zile. În 2006, marca CeraVe a lansat primele 3 produse : loțiune hidratantă, crema hidratantă și gel de curățare.


CeraVe Hydrating Cleanser 

Dezvoltat împreună cu medicii dermatologi, CeraVe gel de spălare hidratant curată și hidratează eficient fără a perturba bariera naturala de protecție a pielii. Acest gel non-spumant, cu 3 ceramide esențiale și acid hialuronic, îndepărtează ușor impuritățile și sebumul în timp ce sporește hidratarea pielii. Formulă fără parfum, săpun și parabeni. Este un produs non-comodogenic ( nu blochează porii ).

Folosesc acest produs de aproximativ o lună, timp în care nu doar că mi-am format o părere despre el, ci am devenit dependentă. Produsul este destinat în principal tenului uscat și sensibil, însă poate fi folosit pe orice tip de piele atât pe față cât și pe corp. Eu am tenul mixt și mi se potrivește de minune. Pentru tenul gras, este și CeraVe gel spumant , însă eu am preferat varianta mai hidratantă, în special acum pe timpul iernii. Poate la vară o să încerc și varianta spumă.

Produsul nu are miros și nu face spumă. La început mi s-a părut ciudată absența spumei, însă pe parcurs a început să îmi placă la nebunie această consistentă. Folosesc produsul în fiecare seară după demachiere și în fiecare dimineață pentru a curața tenul.


Are o consistență foarte fină și cremoasă iar după utilizare tenul se simte foarte bine. Nu am senzația de piele care ține, deoarece gelul curată tenul atât cât trebuie, fără să îl degreseze puternic, ceea ce ar duce la deshidratare.
Este de asemenea și un produs foarte economic din punctul meu de vedere, o pompita maxim două sunt suficiente pentru o utilizare. Eu l-am cumpărat în varianta de 236 ml pentru a-l testa întâi, însă când îl voi termina cu siguranță îl voi cumpără în ambalaj de 1 L, care după estimările mele ar trebui să ajungă aproximativ un an și e și mai ieftin cumpărat în varianta mare.

În concluzie CeraVe Hydrating Cleanser este un produs blând cu pielea, nu are ingrediente dăunătoare și curăță impecabil tenul fără a afecta barieră naturală a pielii.

Nu am ce să îi reproșez, așadar va recomand să îl încercați și voi, deoarece curăță tenul foarte bine și are o formulă blandă, fără parfum și alte nebunii dăunătoare pielii. Sper că brandul CeraVe să se extindă cât mai mult și să ne bucure cu cât mai multe produse bine formulate.

Ingreaga gamă de produse CeraVe o găsiți aici, iar CeraVe Hydrating Cleanser îl găsiți aici. Produsul este disponibil în 4 cantități diferite, iar prețul pentru fiecare gramaj, îl găsiți accesând linkul !

Tu folosești produsele CeraVe ? Ai încercat acest gel hidratant de curățare ? 

You May Also Like

38 Comments

  1. De mult timp stiu si eu de produsele lor doar ca intr-un fel sau altul mi-a fost teama sa le incerc. In general toate produsele de ingrijire pentru ten si piele in general le folosesc doar cu aprobarea medicului dermatolog, pielea mea fiind foarte sensibila

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca produsele nu au ingrediente daunatoare, nu ar trebui sa iti faci griji !

      Ștergere
  2. Foarte interesant, cu siguranta voi incerca produsul!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu am folosit produse CeraVe, dar suna interesant.

    RăspundețiȘtergere
  4. Am incercat multe produse Cerave, chiar de cand au aparut si imi plac mult :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Folosesc si ei crema de spalare si crema multifunctionala CeraVe si sunt tare eficiente.

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu nu le-am incercat, dar am auzit lucruri bune despre acest brand.

    RăspundețiȘtergere
  7. am incercat gelul si mi se pare demential! e unul din cele mai bune produse de acest gen folosite pana acum

    RăspundețiȘtergere
  8. Mi se pare un gel extraordinar de util.
    Cred că mi-ar plăcea să-l încerc.
    Mulțumesc!

    RăspundețiȘtergere
  9. Am încercat și eu gelul și trebuie să recunosc că m-a surprins plăcut.

    RăspundețiȘtergere
  10. Trebuie neapărat să le încerc și eu. Par tare bune.

    RăspundețiȘtergere
  11. Încă nu am folosit dar urmează, sunt pe lista mea.

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu am incercat inca produsele lor, dar stiu ca sunt tare laudate.

    RăspundețiȘtergere
  13. Am tot auzit de aceste produse, dar nu le-am încercat. Mă voi interesa de brand să văd dacă intră în criteriile etice.

    RăspundețiȘtergere
  14. produse foarte bune, folosesc si eu unul acum, o crema de care sunt multumita!

    RăspundețiȘtergere
  15. Este un produs tare bun, și eu l-am folosit în special acum iarna. ��

    RăspundețiȘtergere
  16. Produsele de la CeraVe sunt minunate! Eu il folosesc pe cel spumant si imi place la nebunie

    RăspundețiȘtergere
  17. Este unul dintre cleanserele mele preferate fiind unul hidratant!! Chiar daca nu curata bine machiajul si trebuie sa insist, ma bucur ca lasa pielea hidratata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e un produs demachiant, asadar nu are cum sa curete machiajul. Pentru machiaj se foloseste inainte o apa micelara sau un ulei demachiant !

      Ștergere
  18. Neaparat trebuie sa imi iau si eu ceva de la Cerave. Din ce in ce mai curioasa sunt de produsele astea.

    RăspundețiȘtergere
  19. Sunt foarte curioasă de acest produs. 🥰🥰

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Recomand sa va luati varianta mica mai intai, vedeti daca vi se potriveste :D Dar daca sunteti ca mine, si aveti tenul uscat, eu zic ca merita sa-l incercati :D

      Ștergere
  20. Si mie-mi place tare mult si-l laud la toata lumea :D
    Eu am tenul uscat (ajunge la foarte uscat iarna) si extrem de sensibil asa ca tot cautam un produs pt spalare a tenunul care sa nu mi-l usuce dar care sa curete impuritatile. Initial am luat tot asa varianta mica (am luat-o pe cea mai mica posibila) si am testat-o. Dupa ce am vazut ca totul e ok, mi-am comandat varianta de 1L :D Am pastrat si recipientul mic deoarece il refoloseam cand plecam in concedii si fiind sub 100 de ml, e super pt avion <3

    RăspundețiȘtergere