Search

Dantela, inimioare si sclipici de la Femme Luxe !

by - joi, martie 19, 2020

femme-luxe

Nu știu cum sunteți voi, însă la mine când e vorba de haine, nu sunt niciodată suficiente. Și de obicei când descopăr magazine care mă conving cu calitatea hainelor, le rămân fidelă. Iar dacă prețurile sunt mici cu atât mai bine. Cam astea sunt motivele care mă fac să mă reîntorc la Femme Luxe, iar astăzi vreau să va prezint a doua comandă. Pe site au haine foarte faine, multe modele deosebite așa că mereu petrec ceva timp până finalizez comanda pentru că îmi e tare greu să mă decid. În această comandă am pus în coș o pereche de pantaloni, o cămașă și două rochii. Indiferent de produsele comandate, nu știu dacă o să fie vreuna care să nu conțină vreo rochie, dat fiind faptul că am o slăbiciune mare pentru acest articol de îmbrăcăminte. Așadar, haideți să va prezint ce minunății am ales de data asta ! 

femme-luxe

Am realizat totuși că am cam puține rochii negre, așa că la o vizită prin categoria Corset Dress, am dat de această rochie neagră, aparent simplă, însă deosebită prin intermediul detaliilor. Îmi place detaliul cu umărul gol, centura din talie și materialul sclipicios. De asemenea lungimea mi se pare foarte potrivită pentru o rochie de seară. Depinde evident de preferințe, însă mie îmi plac la nebunie rochiile midi. Materialul este elastic, ceea ce face rochia să fie foarte confortabilă.

femme-luxe

Am vrut să cumpăr ceva din categoria black lace bodysuits, însă m-am oprit la această rochie și de cum am văzut-o, a fost dragoste la prima vedere. Tot ce mai trebuie e să vină vara, să o port purta ! De imprimeu nu mai spun nimic, pentru că e evident că e delicios. M-a încântat foarte tare și materialul. E ceva asemănător cu mătasea, e foarte vaporos și lejer pe corp. Se închide cu fermoar la spate, iar detaliul de la piept mi se pare tare drăguț. Culorile de asemenea sunt frumoase. Aș purta rochia atât cu tocuri, însă ar merge ideal purtată și cu o pereche de tenesi sau sandale fără toc.

femme-luxe

Dantela e un material foarte feminin și pune în evidență orice articol vestimentar. Iar când asta vine la pachet cu mâneci supradimensionate, nu am putut să o trec cu vederea. Pe site se găsește și rochie cu aceleași model de mâneci, însă am spus să aleg de data asta o cămașă. Materialul cămășii este elastic, astfel încât se așează bine pe orice siluetă. Îmi plac cămășile negre, deoarece se asortează foarte ușor. Cămașa asta îmi da multă inspirație și o văd integrată în multe ținute. În poză de mai sus am ales să o prezint cu o fustă însă ar merge perfect și cu ceva din categoria jeans. E o cămașă foarte frumoasă și indiferent de ținuta în care aleg să o integrez, cămașa rămâne cu siguranță piesa de rezistență.

femme-luxe

Aruncând o privire în categoria trousers, mi-au plăcut tare mult acești pantaloni, așa că după multe dileme în alegerea imprimeului am rămas la imprimeul militar. Se pot face o mulțime de combinații cu pantaloni de genul ăsta. I-am văzut foarte des prezentați cu tocuri, însă eu prefer să ii port cu tenesi și cu un tricou crop. Se mulează perfect pe stilul meu. Îmi place cum arată și purtați cu tocuri, însă nu e stilul meu. Țin să menționez că au o calitate foarte bună și deși materialul nu e elastic se așează foarte bine pe corp. 

Toate articolele comandate le-am luat mărimea S și se potrivesc perfect siluetei mele. Mă declar foarte încântată și de a doua comandă și nu am ce să reproșez hainelor. Raportul calitate-preț e foarte bun, hainele sunt frumoase și mărimile se potrivesc. Coletele sunt expediate din Germania și în Belgia îmi ajunge coletul în aproximativ 12 zile, ceea ce e rezonabil. 

Voi ați comandat de pe acest site ? Care articol de îmbrăcăminte va place cel mai mult din cele comandate de mine ?

You May Also Like

15 Comments

  1. Imi place tare mult rochita cu inimioare!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce hăinuțe drăguțe, să le porți cu mare drag! Rochițele te prin!

    RăspundețiȘtergere
  3. La rochita cu inimioare m-am tot uitat si eu, vad ca arata destul de bine, o sa mi-o comand si eu.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce lucrusoare frumoase ai ales! Eu nu prea cumpar haine online, chiar daca imi plac modelele. Am emotii ca nu se vor aseza bine pe mine.

    RăspundețiȘtergere
  5. rochita cu inimioare chiar e simpatica, ma tot uitam si eu la ea

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte drăguțe hăinuțele. Pantalonii ma atrag cel mai mult. Îmi place imprimeul camuflaj.

    RăspundețiȘtergere
  7. Alegeri inteligente și foarte trendy ai făcut la comanda pe Femme luxe.
    Toate îmi plac cum îți vin dar rochița cu inimioare este în top.
    Sa le porți cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  8. Toate iti vin perfect, insa prima rochie imi place cel mai mult!

    RăspundețiȘtergere
  9. La cat de slabutica esti nici nu este de mirare ca toate hainele iti vin absolut superb. Am si eu cateva comenzi plasate pe site-urile lor

    RăspundețiȘtergere
  10. Pantalonii ii am si eu, iar rochita cu buline doar ce mi-am comandat-o. Toate iti vin bine. :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Doamne deci arăti minunat în acea rochita cu inimioare. 😊 😊 Trebuie sa o cumpăr. 😊

    RăspundețiȘtergere
  12. Imi place mult bluza cu maneci bufante, abia astept primavara sa imi schimb si eu garderoba!

    RăspundețiȘtergere
  13. Bluza cu volane e foarte eleganta si frumoasa!! Ce simpatica este si rochita!!

    RăspundețiȘtergere
  14. Te prind toate! Bluzița cu volane e minunata! Îți doresc sa le porți numai la evenimente frumoase din viața ta!

    RăspundețiȘtergere
  15. Este foarte dulce si simpatica rochita cu inimioare, insa cel mai bine iti sta in cea mulata. :)

    RăspundețiȘtergere