Search

Moda barbateasca / Ce pantaloni mai poarta barbatii ?

by - joi, martie 12, 2020

Într-un articol trecut subliniam faptul că moda pentru bărbați s-a schimbat cel mai mult ! Iar în cazul blugilor, consider că schimbarea e foarte drastică. Zilele trecute am fost în mall cu soțul meu să își caute ceva blugi și sincer chiar am rămas surprinsă de tot ce am găsit ! Peste 90% din blugi erau genul colant, adică foarte strâmt. Dragi cititori bărbați va rog să nu va supărați pe mine, însă nici un bărbat nu are picioare atât de frumoase, încât să își permită să poarte blugi atât de strâmți. Nu îmi plac nici modele vechi de blugi foarte largi, însă nici moda actuală inspirată din Peter Pan nu mi se pare ok. 

Așa că ne-am resemnat și până la urmă tot online am găsit câteva modele frumoase de blugi bărbați și pantaloni care sper să vă inspire și pe voi ! 


Dacă tot se caută pantaloni strâmți pe gleznă, modelul de mai sus mi se pare foarte potrivit ! Se păstrează latura bărbătească a pantalonilor și asta e de apreciat. Buzunarele sunt utile și de asemenea îi acordă un aer chic ! Întâmplător sau nu, sunt genul de pantaloni pe care îi preferă și soțul meu. Sunt comozi, versatili și arată chiar foarte bine !


În pas cu moda, dar totuși niște blugi mai relaxați să spun așa, sunt cei din poza de mai sus ! Nu sunt un model foarte strâmt, însă nici larg. Sunt exact ceea ce trebuie dacă doriți să fiți în pas cu moda, dar să păstrați totuși un aer bărbătesc. Culoarea de asemenea îmi place tare mult...îmi plac blugii în nuanțe incerte să le spun așa. Și cei simpli au rolul lor, dar și un model mai aparte e binevenit !


Mă bucur să văd că încă mai există pantaloni cu croială dreaptă, deoarece chiar îmi plac ! Sunt totuși slim, dar sunt drepți și consider că acest gen de pantaloni vin bine oricărui bărbat. Se pretează de asemenea la diferite ținute și situații, deci sunt bine de avut în garderobă.

Lista cu modele de pantaloni ar putea continua, însă vă las pe voi să descoperiți mai multe modele pe site-ul https://www.felamo.com/ și cu siguranță o să gășiți perechea de pantaloni potrivită deoarece au o grămadă de modele. Au și modele stramte pe picior cum e moda zilelor noastre, iar dacă va place acest model nu ezitați să îl purtați. E important să purtăm haine care ne plac și ne reprezintă, fără să încercăm să facem pe plac cuiva. Pe site găsiți și haine de femei, accesorii și încălțăminte iar gama de produse e foarte variată deci e unde să alegem. În plus prețurile sunt mici, merită să le faceți o vizită .! 

You May Also Like

12 Comments

  1. Pantalonii albi mi se par super ciudați, acum depinde și cât de bine vin pe persoana care îi poartă.
    Am observat că bărbații preferă blugii, cred că a doua opțiune e cea mai ok din punctul meu de vedere (fiecare cu gusturile lui).

    RăspundețiȘtergere
  2. Avand in vedere ca la barbati moda nu poate fi foarte diversa, cred ca orice li se potriveste, trebuie sa aiba in dulap.

    RăspundețiȘtergere
  3. sunt un pic sceptica in ceea ce priveste experimentele pe barbati. cred ca cel mai bine ar fi sa isi aleaga niste blugi sau pantaloni drepti, sa nu pocneasca pe ei. si nu as alege alb... e ciudata o culoare deschisa la un barbat

    RăspundețiȘtergere
  4. Destul de greu cu pantalonii(blugii) la băieți. M-am uitat și eu prin magazine crezând că rezolv prolema cadourilor pentru ziua lor (am 3 într-o zi! :))
    Am abandonat ideea de teamă sa nu gafez la ce modele am găsit.
    Poate dau o fugă pe site. Mulțumesc pentru recomandare!

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi plac pantalonii de genul acesta, arata foarte chic.

    RăspundețiȘtergere
  6. Si miw imi plac mult acest tip de pantaloni bărbătești - chiar si pentru fwtw

    RăspundețiȘtergere
  7. Sotul meu e putin mai conservator la pantaloni. Poarta mult blugi si pantaloni mai clasici.

    RăspundețiȘtergere
  8. prefer clasicul la barbatii, sunt oribili cei cu gleznutele goale... nici nu pot sa ma uit!

    RăspundețiȘtergere
  9. Niste pantaloni noi chic ar avea nevoie si sotul meu.

    RăspundețiȘtergere
  10. Imi plac barbatii care pun accent pe felul in care se imbraca si care tin cont de detalii

    RăspundețiȘtergere
  11. Primul model imi place, al doilea asa si asa, al treilea cam ciudat pentru uzul de zi cu zi. Imi plac barbatii care poarta hainele care li se potrivesc pe stil, cred ca asta e cel mai important pentru un om. Sa isi gaseasca stilul.

    RăspundețiȘtergere