Search

4 seturi comode de la Femme Luxe !

by - vineri, aprilie 17, 2020

Am pierdut deja numărul comenzilor făcute pe site-ul FemmeLuxe și am revenit cu un nou articol în care vă prezint noile haine în posesia cărora am intrat de curând. Am fost plăcut surprinsă pentru că a ajuns foarte repede coletul, având în vedere situația actuală. Majoritatea pieselor vestimentare pe care le-am cumpărat până acum au fost rochii, însă de data asta am mers pe seturi mai comode. Recunosc că am aruncat un ochi în categoria Day Dresses și am văzut acolo câteva modele faine care mi-au făcut cu ochiul, dar de data asta m-am abținut și nu am cumpărat nici o rochie. 


Încep prin a vă prezența setul meu preferat, pe care îl găsiți în categoria Longewear și m-a fascinat imprimeul, așa că nu am stat mult pe gânduri și l-am adăugat în coș. Îmi place pentru că e foarte comod și foarte versatil. Pantalonii sunt slim fit iar topul e oversize și lejer. Deși nu sunt fan al hainelor oversize când e vorba de pantaloni mulați și top larg, atunci merge pentru mine. Materialul e foarte fain si îmi place cum se simte pe piele. Când vom putea să ieșim afară, abia aștept să pot să port acest set. 


Aceeași idee de set e și cel din poza de mai sus, numai că de această dată pantalonii sunt colanți iar topul are exact aceeași croială, doar că diferă puțin materialul. Sincer, mă așteptăm să fie transparenți colanții, însă sunt opaci. E un set fain și foarte comod. Iar un lucru care mă încânta la nebunie e faptul că talia colantilor e foarte înaltă. Deși setul e foarte frumos, nu e genul de set de purtat afară. Cel puțin nu colanții, tricoul poate fi integrat in alte ținute. 



În continuare vă prezint tot un set, însă de data asta e compus din colanți și bluză crop top. Materialul setului e foarte fain, dens și ușor elastic. Pantalonii sunt genul de colanți care pot fi purtați afară. Croiala însă nu e cea mai fericită, pentru că deși am cumpărat mărimea S, bluza îmi vine foarte bine, dar pantalonii sunt destul de largi. Nu largi cu croială oversize, ci îmi sunt mari. Bluza probabil o voi integra în alte ținute iar pantalonii îi voi păstra pentru interior. Pe site era disponibilă și culoarea crem pe care mi-aș fi dorit-o, dar nu era disponibilă mărimea mea. Însă în nuanța asta am văzut multe articole frumoase în categoria Joggers.


Setul negru are același material precum setul de mai sus, numai că e diferită bluza în sensul că nu are elastic în partea de jos și e mult mai scurtă. Tot mărimea S am comandat și în acest caz pantalonii îmi vin perfect. Însă bluza, fiind atât de scurtă e puțin dificil de purtat. Dacă stau dreaptă nu e nici o problema...însă dacă ridic mâinile să îmi prind părul de exemplu, bluza se ridică și având in vedere că are o lungime exact până sub piept....va dați seama ce se dezvăluie dacă ridic mâinile. Deși arată bine, nu îmi place să port haine care nu îmi sunt comode, să stau mereu cu stres să nu ridic mâinile că rămân cu pieptul afară. Însă pantalonii sunt faini și asortați cu un tricou chic din categoria T-Shirts cu siguranță ar arată mișto.

Sunt mulțumită de haine iar faptul că au prețuri foarte mici e un mare plus. Comanda ajunge rapid, în aproximativ 8-10 zile, deci se mișcă rapid chiar și în această perioadă. Sper să treacă carantina cât mai repede pentru a putea purta hainele cumpărate în special în ultima perioada. Important e să ieșim bine din toată această nebunie. Va transmit gânduri bune și aveți grijă de voi !

Voi ce haine ați mai cumpărat în perioada asta ? Va plac seturile alese de mine ?

You May Also Like

14 Comments

  1. Uite niște seturi ca astea nu am și eu. Imi plac materialele, cred că te simți tare bine în ele, ar merge și să faci sport cu ele.

    RăspundețiȘtergere
  2. Uite niște seturi ca astea nu am și eu. Imi plac materialele, cred că te simți tare bine în ele, ar merge și să faci sport cu ele.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt foarte frumoase.

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi plac seturile alese de tine. Si te prind chiar foarte bine

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunt tare drăguțe seturile.
    Nu am mai cumpărat haine în perioada aceasta, cred că la vară o să îmi iau câteva rochițe.

    RăspundețiȘtergere
  6. Și eu am câteva compleuri de la ei și sunt foarte mulțumită de ele! ��

    RăspundețiȘtergere
  7. Primele doua seturi le am si eu si intr-adevar sunt tare faine si confortabile!

    RăspundețiȘtergere
  8. Toate seturile pe care le-ai ales ți se potrivesc de minune! Îmi plac La nebunie! Eu mi-am comandat online rochițe și tricouri.

    RăspundețiȘtergere
  9. Foarte frunoase, imi plac si culorile alese, eu online nu ma incumet la comenzi

    RăspundețiȘtergere
  10. Primul si ultimul set mi se par foarte faine, as purta! Par foarte lejere, mai ales pentru perioada asta de stat in casa cred ca sunt perfecte

    RăspundețiȘtergere
  11. Primele doua seturi le am si eu si chiar sunt faine. Primul l-am tot purtat vara trecuta. :D

    RăspundețiȘtergere
  12. Ultimele doua seturi imi plac cel mai mult. Cred ca voi arunca si eu o privire pe site.

    RăspundețiȘtergere
  13. Iti vin bine seturile. Am si eu setul pe kaki si e tare fain.

    RăspundețiȘtergere
  14. Foarte bune recomandări! Seturile arata foarte bine!

    RăspundețiȘtergere