Search

Lansare Geek&Gorgeous in Romania / Prezentare produse

by - duminică, iunie 28, 2020

Lansare Geek&Gorgeous in Romania / Prezentare produse

Fiind o mare pasionata de skincare, incerc sa fiu la curent cam cu tot ce se intampla in acest univers al produselor de ingrijire ! Iar lansari de produse se fac foarte des, insa nu rezonez cu toate, asadar nu o sa scriu despre toate. Personal ma consider un cumparator pretentios si am invatat sa nu mai cad in campaniile de marketing ale brandurilor care promit marea cu sarea, dar lista de ingrediente de fapt nu ofera nimic. Nici nu consider ca un produs de calitate trebuie sa fie scump. Asadar, astazi vreau sa va prezint un brand de produse care intruneste calitatile necesare pentru a-mi cuceri atentia. Dupa cum probabil v-ati dat seama si din titlu, este vorba despre Geek&Gorgeous, o firma de cosmetice din Ungaria, iar de aproximativ 2 saptamani aceste produse le gasim si in Romania. Sunt produse ieftine, cu formule interesante si in acest articol vreau sa va fac si voua cunostiinta cu brandul, in cazul in care nu il cunoasteti deja. 



Gama de produse contine atat exfolianti, cat si diferite serumuri. O sa le impart pe categorii si o sa va fac prezentarea fiecarui produs in parte. V-am lasat si linkurile catre fiecare produs, daca doriti sa cititi mai multe detalii despre ele, sau sa vedeti preturile.

G&G Exfoliants


- Calm Down PHA 3,2% + BHA 0,8 % . AICI gasiti varianta de 100 ml si AICI varianta de 30 ml.
Este un acid exfoliant foarte bland si calmant, special pentru pielea sensibila. Este de asemenea recomandat persoanelor care sunt la inceput in utilizarea acidzilor exfolianti.

- Cheer Up 5% Mandelic Acid + 1% Acid Salicilic. AICI gasiti varianta de 100 ml si AICI varianta de 30 ml.
Este un exfoliant mediu spre puternic, menit sa ajute tenul mixt cu actiune atat la suprafata pielii, cat si la nivelul porilor, avand rolul de a curata si echilibra nivelul de sebum. Este cea mai vanduta formula Geek&Gorgeous, castigand premiul Cosmopolitan Beauty Award 2018.

- Smooth Out 10% Glycolic Acid + 2% Lactic Acid. AICI gasiti varianta de 100 ml si AICI varianta de 30 ml.
Este cel mai puternic exfoliant din gama iar prin aplicare frecventa creste productia de colagen, reduce hiperpigmentarea si sporeste eficaciatea tratamentelor cu produse hidratante aplicate ulterior.


G&G Serums


- A-Game 5 . Gasiti produsul AICI

A-Game 5 este un must-have in lupta impotriva imbatranirii pielii, dar isi aduce considerabil aportul in combaterea petelor pigmentare si in ingrijirea tenurilor predispuse la acnee. Din punct de vedere al eficientei, A-Game5 cu retinal 0,05%, este similar cu un produs ce contine retinol 0,5 %, dar are potential mai scazut de iritatie si cu rezultate mai rapide. Retinal este "fratele mai mare" a faimosului retinol, ambele facand parte din familia vitaminei A.

- aPAD 20% Azeclair Serum. Gasiti produsul AICI

Un derivat al acidului azelaic, solubil in apa ( Potassium Azeloyl Diglycinate sau PAD ) , formula pentru uniformizarea culorii tenului, normalizarea secretiei de sebum si calmarea pielii iritate/ congestionate. Acidul azelaic isi aduce aportul la iluminarea tenului, reducerea iritatiilor, a petelor pigmentare si a rosetii ( rozaceei ). Formula contine o forma solubila in apa, de noua generatie denumita PAD care are proprietati similare cu acidul azelaic si o textura usoara, fara ulei. Cele mai mari atuuri ale PAD sunt uniformizarea tenului si controlul excesului de sebum, rezultatul fiind o imbunatatire vizibila a aspectului pielii.

- B-Bomb 10% Niacinamide. Gasiti produsul AICI

Niacinamida este un ingredient superstar multifunctional care calmeaza pielea predispusa la acnee, imbunatateste bariera naturala de protectie a pielii si amelioreaza hiperpigmentarea. Formula contine un procent ideal de niacinamide pentru imbunatatirea pielii predispuse la acnee sau tenuri congestionate, iritate. Ingrediente adaugate pentru a eficientiza potentialul formulei, sunt Zinc PCA si Sacozina, ambele fiind cunoscute pentru efectele uimitoare asupra porilor dilatati si excesului de sebum.

- C-Glow 15% Vitamin C serum. Gasiti produsul AICI

C-Glow protejeaza tenul impotriva radicalilor liberi si a factorilor de poluare externi, stimuleaza productia de colagen, ofera luminozitate si uniformizeaza tenul. Vitamina C pura ( acidul ascorbic ) este un superstar puternic antioxidant. Formula este super usoara, textura apoasa cu continut de 15% Vitamina C pura + extra antioxidanti Acid Ferulic si Vitamina E. Acest produs este preparat saptamanal si se poate face pre-comanda pe site.

- HA 5 Rich. Gasiti produsul AICI

Formula usoara si ultra absorbanta contine 5 forme de acid hialuronic cu structuri moleculare si greutati diferite pentru hidratare, umplere si revitalizare a tenului. Este disponibila si varianta HA 5 Light si o gasiti AICI.


Am si eu 5 produse Geek&Gorgeous, mai exact : Cheer Up, HA 5 Rich , aPAD, C-Glow, A-Ggame 5 ! Folosesc produsele de mai bine de o luna si nu am nimic de obiectat la adresa lor. Ma inteleg bine cu ele, tenului meu ii priesc, rezultatele se vad cu siguranta. Insa parerea mea despre ele o sa o detaliez intr-un viitor articol. Daca doriti sa fiti la curent cu produsele pe care le folosesc, va invit sa ma urmariti pe Instagram. Acolo postez mai des decat pe blog :D 

Voi aveti in rutina produse Geek&Gorgeous ? Daca nu, ce produs va tenteaza ?

You May Also Like

4 Comments

  1. salut, am vazut ca ai folosit Vichy Mineral 89, daca ar fi sa faci o comparatie intre el si produsul cu HA 5 Rich de la Geek&Gorgeous care ti se pare mai eficient? Merci fain :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Inca nu am in rutina produse G&G, dar sunt mai multe care mi-au astras atentia. Trebuie sa le incerc si eu

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu am folosit produse de la G&G, dar sunt foarte multe care mi au stârnit interesul.

    Cheer Up 5% Mandelic Acid + 1% Acid Salicilic, acesta mi a atras cel mai mult atenția, deoarece eu am un ten acneic, chiar dacă acum mi a mai dispărut,sunt zile care reapare...
    Frumoasa prezentare...pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce multe produse interesante ai acolo. Nu am auzit de acest brand până acum, dar deja am pus ochii pe C-Glow 15% Vitamin C serum.

    RăspundețiȘtergere