Search

Cel mai cool mod de a face shopping in aceasta vara : cautarea folosind imagini pe www.glami.ro

by - vineri, iulie 17, 2020

Noi oamenii, suntem fiinte senzoriale, fara nici o indoiala. Si pentru a numi doar cateva sunete, imagini si arome care iti vor starni imaginatia, gandeste-te la "suierul" distinct al mancarii care atinge o tigaie fierbinte, sunetul bulelor dintr-un pahar de sampanie sau vederea florilor de primavara.

Prin urmare, este firesc ca si cumparaturile sa devina tributare tuturor simturilor, iar www.glami.ro a tinut cont de asta. In unele moduri, senzorialul a fost intotdeauna parte a experientei de cumparaturi. Desi cumparaturile online au crescut foarte mult, uneori oamenii aleg sa cumpere din magazinele fizice datorita modului in care pot experimenta un produs, fiind capabili sa il atinga si sa il simta.

De exemplu, cum putem descrie eleganta unei rochii din satin, sau la polul opus multifunctionalitatea unui rucsac si cate articole indispensabile poate el sa cuprinda ? Va trebui sa vedem, sa atingem pentru a sti cu adevarat la ce ne referim.

Glami ne pune la dispozitie o functionalitate de mare folos : cautarea folosind imagini. Asta inseamna ca daca de exemplu vei incarca o imagine cu o rochie satinata pe www.glami.ro, vei putea sa vezi toate produsele din catalogul GLAMI similare cu aceasta rochie. Pe de alta parte, daca tinem cont de trenduri si vrem sa tinem pasul cu acestea, GLAMI ne ofera cateva optiuni predefinite de cautarea prin imagini, bazata pe cele mai populare cautari ale altor utilizatori. Asadar, avem sansa sa vizualizam produse similare, sortate de la pret mic la pret ridicat, in functie de preferatele altor clienti si de cele mai noi inregistrari in catalogul de produse.



In prezent, pe site-ul www.glami.ro, fanii cumparaturilor online pot gasi peste 730.000 de produse de la peste 13.000 de marci. Motorul de cautare online de moda are de asemenea o multime de filtre care sa ne usureze cautarea acelei rochii perfecte sau a acelei perechi de pantofi sport comozi. Functia de cautare prin imagine ofera satisfactie si pentru a vedea de ce, va recomand sa o testati.

Eu am incercat si mai jos sunt cele mai importante avantaje pe care le-am descoperit : 

- Mai putine produse afisate, mai putina oboseala la cumparaturi. Desi ne bucuram de optiunile complete ale navigarii online, de filtre si modalitati de sortare pentru a vedea ofertele magazinelor online, uneori mai putine produse din care sa alegem este de fapt....mult mai multa satisfactie de shopping.

- Unul dintre motivele principale pentru plasarea unui produs in lista de dorinte, in afara de asteptarea ca acesta sa intre la reduceri, este sa ma asigur ca acesta se potriveste cu aceea imagine din mintea mea, formata uneori pe baza unei imagini a unei celebritati pe care am vazut-o ca poarta articole de moda. Ei bine, nu mai am griji in privinta asta, iar stresul in privinta produselor din whislist este considerabil mai putin.

- Pot achizitiona online exact ceea ce am vazut in magazin si pot descoperi noi marci in acest proces. Am testat cautarea vizuala pe www.glami.ro , mai intai prin incarcarea unei fotografii facute dintr-o cabina de proba dintr-un magazin fizic si ghici ce?! Pe baza brandului initial, caruia ii apartinea produsul cautat, am gasit instantaneu recomandari similare pentru produse de la alte marci.

- Obtin de asemenea recomandari de moda personalizate ! Practic un stilist personal cu recomandari potrivite pentru nevoile si dorintele mele. Si toate acestea raman ca un punct de reped pentru cautarile viitoare pe GLAMI.ro, intrucat toata ideea din spatele acestei destinatii de moda online este ca shopping-ul, este despre noi si despre ceea ce cautam noi - practic, un feed de cumparaturi personalizat.



Iata cateva recomandari pentru a va asigura ca profitati la maximum de experienta de cautare folosind imagini pe www.glami.ro.

- Incarcati o poza de buna calitate daca utilizati cautarea folosind imagini de pe telefonul mobil 

- Nu decupati detaliile produsului din capturile de ecran pe care le incarcati de pe desktop, daca alegeti sa utilizati cautarea folosind imagini de pe laptop

- Nu incarcati imagini cu filtre aplicate, intrucat redarea produselor similare de pe www.glami.ro va fi influentata, in special in ceea ce priveste nuantele de culoare.

- Atunci cand utilizati o poza a unui produs pe care l-ati gasit intr-un magazin fizic, va sfatuiesc sa folositi o imagine in care apareti purtand acel produs sau in care produsul se vede integral.

- Rugati un prieten sa va faca o poza si evitati selfie-urile sau alte incadrari, cum ar fi sa fotografiati produsul de sus sau de jos.


Sper sa va bucurati de cumparaturi in aceasta vara folosind functia de cautare prin imagini pe www.glami.ro si bineinteles sa imi dati de stire de produsele gasite si alese ! Spor la cumparaturi ! 

You May Also Like

10 Comments

  1. Mi se pare o super idee, este foarte practica aplicația

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu știam de posibilitatea de a căuta după imagini pe www.glami.ro. Voi intra si eu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Și eu întru destul de des pe Glami, dar uite ca nu știam de posibilitatea de a cauta după imagini.
    Mulțumim pentru informație.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce tare mi se pare cautarea dupa imagini! O sa incerc si eu, mersi de pont!

    RăspundețiȘtergere
  5. Bună ideea! Bineînțeles că voi încerca și eu căutarea după imagini, mi se pare extraordinar.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ma bucur sa descopar acest site si chiar am sa fac si eu cateva incercari cu el

    RăspundețiȘtergere
  7. Chiar nu am știut că au și o astfel de funcție, deși sunt o fană a acestui site. Foarte interesant mi se pare!

    RăspundețiȘtergere
  8. ce chestie super, bine ca stiu acum, chiar o sa intru sa vad si eu ce gasesc pe acolo!

    RăspundețiȘtergere
  9. Ma bucur sa descopar acest site. Chiar voi arunca o privire pe site sa vad exact

    RăspundețiȘtergere