Search

Cum sa alegi palaria perfecta care sa te reprezinte

by - miercuri, septembrie 16, 2020

Cum sa alegi palaria perfecta care sa te reprezinte 

Palariile fac parte din lumea modei de multe secole si la inceput erau purtate doar de catre persoanele din inalta societate. Palariile au reusit sa strabata insa bariera timpului si astazi fac parte din moda zilelor noastre, indiferent de clasa sociala din care oamenii fac parte. 
Cand a aparut moda palariilor si in Romania, acest accesoriu a fost privit cu indoiala, ca orice alta schimbare din moda care are nevoie de un timp de adaptare, in special in randul persoanelor mai putin curajoase. Insa pe parcurs, atat femeile cat si barbatii au indraznit sa experimenteze cat mai mult acest accesoriu si a devenit destul de popular. In urma cu multi ani, palaria era purtata doar la plaja, insa astazi o regasim foarte des si in viata de zi cu zi. 

Avem la dispozitie o gama larga de modele de palarii deosebite din care putem sa alegem in functie de tinuta si gusturi. Palaria este de asemenea un accesoriu extrem de versatil si se adapteaza intr-o multitudine de circumstante. Daca alegi o palarie in mod corect si o adaptezi corect la tinuta ta, asta denota mult bun gust si eleganta.

Pe piata avem la dispozitie o gama larga de palarii pentru dama si trebuie sa tinem cont de cateva aspecte atunci cand alegem o palarie. In primul rand culoarea e foarte importanta. In primul rand pentru ca trebuie sa se ne complimenteze si in al doilea rand pentru ca trebuie sa vina in completarea tinutei. E important de mentionat ca palaria nu se alege in culoarea tinutei ci intr-o culoare complementara. 

Forma fetei e de asemenea un criteriu de luat in considerare atunci cand alegi o palarie. Alegerea palariei potrivite iti va complimenta chipul. Bineinteles, sa nu uitam ca trebuie sa alegem palaria si in functie de anotimp. 


In sezonul cald, atat vara, cat si primavara, o palarie de vara din paie se preteaza cel mai bine. De obicei aceste palarii vin in culori nude, asadar se preteaza mai multor tinute. Sunt ideala atat pentru o zi petrecuta pe plaja, cat si pentru o plimbare seara sau in mijlocul zilei. Datorita materialului sunt de asemenea usor de purtat si foarte lejere. De asemenea sa nu uitam importanta unei palarii in sezonul cald, pentru ca aceasta ne protejeaza de razele soarelui. Avand in vedere nuanta uni, acest model de palarie ne permite sa o personalizam si pentru vara in special, putem sa ii aducem un plus de culoare, accesorizand palaria cu o esarfa colorata sau o brosa. Cu o singura palarie, poti obtine asadar un nou look in fiecare zi.
Atunci cand anotimpul rece isi face simtita prezenta, trebuie sa schimbam si palaria cu una adecvata si cea mai potrivita e palaria din fetru. Modelul de palarie Fedora cu perle, e un model foarte frumos si elegant. Daca palaria reprezinta un accesoriu de nelipsit din garderoba ta, cu siguranta ai multe modele variate in garderoba pe care le adaptezi fiecarei tinute. Daca insa, porti un astfel de accesoriu destul de rar, un model in nuante de bej e cel mai potrivit pentru ca e versatil si se adapteaza usor in functie de tinuta si de culori. Perlele ii confera de asemenea o eleganta aparte si cu siguranta e un accesoriu care scoate din anonimat orice tinuta !

Indiferent de alegerile tale in ceea ce priveste palaria, nu uita ca e important sa adaptezi acest accesoriu stilului tau. Alegand palaria potrivita cu siguranta nu vei da gres si fiind un accesoriu atat de versatil o poti adapta usor oricarei tinute si oricarui eveniment. E important insa sa alegi o palarie care sa te reprezinte !


You May Also Like

2 Comments

  1. Si eu port palarii destul de des si sunt intr-adevar un accesoriu superb

    RăspundețiȘtergere
  2. Palariile sunt intr-adevar versatile si chiar cautam o noua palarie, asa ca recomandarile tale au venit la fix

    RăspundețiȘtergere