Search

Ce am mai cumparat de pe FemmeLuxe

by - marți, aprilie 13, 2021


Am facut o noua comanda pe FemmeLuxe si desi produsele au ajuns la mine cu aproximativ 2 luni in urma, din nou mi-a fost foarte greu sa ma mobilizez si sa scriu articolul. La capitolul organizare recunosc ca nu stau foarte bine mereu si trebuie sa mai lucrez putin. Dar pana la urma imi ies lucrurile, asa ca m-am asezat comod alaturi de o cafea si de laptop si sunt pregatita sa va prezint articolele pe care le-am luat in ultima comanda. Desi fac comenzi de mult tip pe FemmeLuxe si am multe articole de imbracaminte care imi plac si pe care le port cu drag, in aceasta comanda se afla un produs care e fara indoiala preferatul meu din tot ce am comandat pana acum. Descoperiti mai jos despre ce e vorba.




Pe site sunt atat de multe variante de articole de imbracaminte in categoria de two piece set, incat e greu sa nu adaug macar un set in cos. Setul e compus intr-un hanorac si o pereche de pantaloni. Nu am facut poza in realitate setului, pentru ca aparent aparatul foto nu mi-a facut cinste astazi si nu a reusit sa surprinda negrul, asa cum e el. Decat o poza foarte slaba calitativ, mai bine deloc. Dar setul e exact ca in poza. Hanoracul e usor oversize, pantalonii ar trebui sa fie mai mulati, insa pe mine stau putin largi. Materialul e placut, sunt confortabili si i-am purtat destul de des in special in casa, fiind foarte comozi.


Am adunat si o colectie de Joggers de pe FemmeLuxe si am mai adaugat in cos inca o pereche gri. Am ales acest model pentru ca intr-una din comenzile anterioare am luat tot acesti pantaloni, dar pe roz. Fiind atat de comozi si placuti, am spus ca inca o pereche gri nu strica. Sunt plusati in interior, sunt extrem de caldurosi. Se simt foarte placut pe piele. Insa acum devine cam cald pentru ei, asa ca o sa ne reintalnim la toamna. Dar sunt multumita de calitate si de confortul pe care il ofera, in schimbul unui pret mic. 


Am luat si o pereche de leggings si recunosc ca am cedat in primul rand datorita imprimeului. Si a faptului ca sunt roz. Am luat marimea S si sunt destul de maricei pentru un S. Acum se potrivesc noilor mele forme de femeie insarcinata, dar in mod normal mi-ar fi putin mari. Si nu mari in genul oversize. Asadar, daca ati pus ochii pe ei, va recomand sa comandati o marime mai mica decat purtati in mod normal. Eu ma simt bine in ei si am vazut ca sunt disponibili si pe alte nuante, asadar dupa sarcina poate o sa ii mai comand intr-o marime mai mica sa ii pot purta si atunci.


Nu e prima data cand vad acest produs in categoria blouses, insa niciodata nu l-am adaugat in cos, nu stiu de ce. De data asta am vazut un alt potential si m-am gandit ca modelul se va adapta usor pe masura ce burta va creste, avand in vedere crapaturile din parti. Si da, am avut dreptate. Cred ca v-ati dat seama ca acesta e produsul meu preferat de care am mentionat la inceputul articolului. Am purtat atat de des bluza asta incat am pierdut numaratoarea. Pe masura ce sarcina evolueaza ma simt tot mai confortabil in colanti, asadat am nevoie si de bluze lungi. Iar bluza asta e perfecta. Foarte confortabila si extrem de chic ! A trecut bineinteles si prin multe spalari, dar materialul e intact. 


Desi corpul meu s-a schimbat in perioada sarcinii, am reusit cumva sa ma orientez catre articole de imbracaminte care sa mi se potriveasca si acum. Am cumparat pe parcurs si haine de maternitate, dar nu am vrut sa investesc foarte mult in ele avand in vedere ca le voi purta putin timp, asadar am cumparat doar esentialul. In rest, incerc sa ma orientez catre articole de imbracaminte pe care le pot purta si dupa sarcina ! 


You May Also Like

0 Comments