Search

Idei de cadouri sportive pentru toata familia de la decathlon.ro

by - vineri, aprilie 23, 2021



Sportul inseamna sanatate, ne ajuta sa ne relaxam si sa ne detasam de tot ce ne inconjoara. Iar in aceasta perioada cand temperaturile au inceput sa creasca, activitatile in aer liber ne permit sa ne bucuram de mai multe activitati sportive.
Desigur, atunci cand vorbim de sport e nevoie sa avem in considerare si echipamente adecvate. Ca de fieare data, decathlon ne pune la dispozitie o gama larga de articole sportive. Asadar, iata cateva idei de cadouri pentru sportivi.





Deoarece copii adora sa petreaca timp in parc, ar aprecia cu siguranta  o trotineta cadou. Trotineta este conceputa pentru deplasari pe distante scurte, asadar e ideala pentru o plimbare in parc. Este potrivita pentru persoane cu inaltimea cuprinsa intre 1,25 - 1,75 m. Trotineta dispune de suspensie in fata si de roti mari. E usor sa fie controlata viteza, avand frana pe ghidon.
 Petrece timp de calitate cu copilul tau si ofera-i o plimbare relaxanta cu trotineta.



Copiii cu varste cuprinse intre 3 si 7 ani vor aprecia cu siguranta un skateboard cadou. Aparent e una dintre activitatile cele mai preferate de catre cei mici. Skateboard-ul are roti speciale pentru un plus de stabilitate si are o platforma joasa, pentru a facilitata invatarea. Distanta dintre trucks-uri a fost marita, placa fiind joasa se adapteaza utilizarii de catre copii intre 3-7 ani.


Daca locuiesti la casa si ai o gradina spatioasa, poate te gandesti sa montezi un cos baschet cu structura metalica. Produsul se regleaza pe 5 inaltimi de la 2,20 m, pana la 3,05 m. Nu trebuie sa fii un profesionalist, deoarece este ideal pentru incepatori. Asadar oricine isi doreste sa practice un sport impreuna cu familia poate sa utilizeze un astfel de cos de baschet. Cosul este rezistent si stabil, asadar utilizarea lui se face in siguranta.

Accesoriile sportive nu trebuie de asemenea sa lipseasca in cadrul niciunei activitati si asigura-te ca atat tu, cat si restul familiei sunteti echipati corespunzator. Nu uita nici de geanta sportiva care e conceputa pentru transportarea echipamentului de fotbal, dar cu siguranta se preteaza si pentru transportarea altor echipamente sportive sau a accesoriilor necesare. Se pliaza foarte usor in buzunarul propriu, asadar atunci cand nu o folositi e foarte usor sa fie depozitata fara sa ocupe mult spatiu.

Pentru iubitorii de natura, un cadou ideal este un cort de camping. Ce poate fi mai placut decat sa petreci timp de calitate cu familia in timp ce te bucuri de natura si de razele soarelui ? Cortul este testat si face fata unei viteze a vantului de 40km/h la sol, asadar, nu trebuie sa iti faci griji in privinta rezistentei , deoarece intruneste toate conditiile de calitate. Are si o zona de ventilare in partea superioara. O buna circulare a aerului intre camera si supratenta, previna aparitia condensului. E asadar un cort de camping de calitate, menit sa iti faca cat mai placuta sederea peste noapte in natura.

Oferta de cadouri sportive atat pentru copii, cat si pentru adulti e foarte variata pe decathlon si cu siguranta veti gasi ceea ce aveti nevoie in functie de preferintele voastre sportive. Daca aveti de asemenea prieteni care iubesc sportul, vor aprecia fara indoiala un cadou in concordanta cu sportul pe care il practica. 

Sper sa oferiti sportului o sansa, sa petreceti cat mai mult timp facand miscare ! O privamara frumoasa va doresc, alaturi de familie si de sportul vostru preferat !  

You May Also Like

0 Comments