Search

Adio puffy eyes cu ajutorul unui face roller !

by - joi, mai 20, 2021

 Desi folosesc destul de rar diverse gadget-uri pentru ingrijirea tenului, mi-am dorit foarte mult sa incerc un roller facial, asa ca l-am cumparat. E prea laudat peste tot si dupa ce m-am informat despre el, am decis sa il cumpar deoarece nu are ce rau sa faca pielii. Insa un masaj e binevenit mereu ! La inceput recunosc ca nu i-am acordat suficienta atentie, insa in ultima perioada am inceput sa il folosesc aproape zilnic sau la doua zile. 


Puffy eyes e ceva cu care ma confrunt cam de cand ma stiu in fiecare dimineata. Indiferent de cat de mult sau de putin dorm. Insa in perioada sarcinii, lucrurile au "evoluat" la puffy face. Si atunci m-am imprietenit la propriu cu acest face roller. Il tin la frigider si asta mi se pare ca ii amplifica efectele. Piatra rece masata usor pe ten, ma ajuta foarte mult sa scap de aspectul de fata umflata, pune sangele in circulatie si imi ofera un aspect mult mai fresh si mai odihnit. Dimineata prefer sa folosesc roller-ul dupa ce aplic un ser pentru ca aluneca mai usor si masajul devine extrem de placut. 

Cu partea ingusta masez delicat si zona cearcanelor pentru a scapa de acel aspect umflat si chiar functioneaza. Functioneaza la fel de bine si daca folosesc o crema inainte de masaj, dar totusi prefer un ser. 


Folosesc si seara roller-ul facial atunci cand ultimul pas din rutina e un ulei sau atunci cand folosesc o masca faciala. Mastile servetel se impaca excelent cu acest roller facial si nu am cuvinte sa exprim relaxarea oferita. In plus serul din masca e mai bine absorbit de piele, prin urmare si rezultatele sunt mai potente. Aplic o masca de fata cam o data pe saptamana, uneori mai des, alteori mai rar. Dar niciodata fara sa folosesc si roller-ul.

Il numesc un gadget simplu, dar eficient si fara riscul de a supune pielea agresiunilor. Si pentru ca imi ofera un aspect atat de proaspat tenului, nu incapea indoiala sa nu devenim prieteni buni. 

Masajul fetei se realizeaza prin utilizarea roller-ului din centrul fetei catre exterior, niciodata invers. Pentru ca gravitatia nu iarta pe nimeni, nu-i asa ?

Recunosc ca sunt foarte tentata sa imi cumpar si un derma roller, insa e un instrument care necesita mai multa indemanare si cunostiinte pe care recunosc ca nu le-am dobandit inca. Planul e sa ma informez mai mult despre acest tip de instrument si sper sa imi fac curaj sa il cumpar. 

Momentan am in cosul de cumparaturi o piatra gua sha, pe care am vazut-o atat de des recomandata, incat trebuie neaparat sa o cumpar. E tot un accesoriu care ajuta in special la masajul fetei iar forma permite mai usor realizarea unui masaj pe linia mandibulei si a pometilor. Sunt multe alte tehnici de masaj gua sha si daca vreti sa profitati la maxim de efectele masajului, va recomand sa cautati pe internet diverse tehnici de masaj, o sa va fie de mare folos. 

You May Also Like

0 Comments