Search

Gel de curatare Jelly Joker & Toner hidratant Geek&Gorgeous - Review

by - miercuri, mai 26, 2021

 Despre produsele Geek&Gorgeous, am mai scris pe blog si gasiti aici un articol despre produsele pe care le-am incercat atunci. Imi plac in continuare produsele si brandul per ansamblu. Ofera produse de calitate la preturi mici iar texturile produselor sunt tare faine. In rutina mea si-au facut prezenta inca doua produse Geek&Gorgeous si vroiam sa le dedic un articol. Sunt prea faine sa ne le trec in "revista". Este vorba despre gelul de curatare Jelly Joker si tonerul hidratant. Produsele fac parte din rutina mea de ingrijire de cateva luni deja, asadar e timpul sa impartasesc cu voi parerea mea.


Initial am cazut prada tentatiei de a incerca gelul de curatare. Adica, nah...cine nu ar vrea sa foloseasca un gel de curatare care se numeste Jelly Joker ? In plus textura matasoasa cu care se lauda produsul a reprezentat o tentatie mare. 
Sunt si fan tonere, asadar un toner cu ingrediente hidratante si benefice pielii e mereu binevenit ! Niciunul din cele doua produse nu au in compozitie alcool, parfum sau uleiuri esentiale. De fapt, niciunul dintre produsele Geek&Gorgeous nu au in compozitie aceste ingrediente. De asemenea sunt produse vegane si nu sunt testate pe animale.


Are o textura matasoasa, se simte extrem de delicat pe ten si nu face spuma. Are in compozitie doi agenti de curatare extrem de blanzi ( PEG-6 Caprylic + Poloxamer 184 ) insa foarte eficienti. Blandetea produsului este asigurata si de un duo format din panthenol si allantoin, ambele ingrediente fiind cunoscute pentru efectele de calmare si revitalizare a pielii. Nu e nevoie ca un produs sa fie agresiv ca sa curete bine ! De fapt cu cat e mai bland un produs, cu atat bariera tenului e mai protejata. De cele mai multe ori, utilizarea unui gel de curatare nepotrivit care perturba bariera naturala de protectie a pielii, cauzeaza multe probleme precum iritatii, sensibilitate, deshidratare, etc. Acest gel de curatare Jelly Joker e foarte delicat cu pielea si tenul se simte matasos dupa utilizare, nu lasa aceea senzatie neplacuta de piele care tine. E ideal atat pentru utilizare dimineata, cat si seara. In plus e recomandat tuturor tipurilor de ten, inclusiv celor sensibile.


M-am bucurat sa vad la Geek&Gorgeous un toner facial hidratant, tonerele fiind printre preferatele mele din rutina de ingrijire, deoarece au o textura lejera si asigura hidratare pielii. In plus, ma dau in vant dupa acel glow pe care il lasa pe piele. Tonerul hidratant Geek&Gorgeous contine cateva ingrediente cheie :

- Panthenol ( 5% ) - pro-vitamina B5 care este cunoscuta pentru capacitatea de hidratare, calmare si protectie a barierei naturale de protectie a pielii.
- Facturi Naturali de Hidratare ( NMF ) - sunt componente care se gasesc in mod natural si in pielea noastra si ajuta epiderma sa mentina hidratarea. Aminoacizii din aceasta formula provin din proteina de orez : ureea, PCA, sodiu PCA, acid lactic, diglicerina. 
- Alantoina - este un ingredient care ajuta la regenerare, revitalizare, calmare si protectie a pielii. Functioneaza in sinergie cu pantenolul si contribuie la sinteza colagenului.

Nu e un toner cu o lista mare de ingrediente, insa are cateva si bune. Este indicat tuturor tipurilor de ten, e de ajutor atat pentru a mentine hidratarea pielii, cat si pentru a restabili nivelul de hidratare daca va confrunctati cu piele deshidratata, sensibila sau iritata. Are o textura apoasa, lejera si pe tenul meu se absoarbe usor si rapid. L-am aplicat si in mai multe straturi, atunci cand mi-am simtit tenul mai deshidratat si a ajutat pielea foarte mult sa isi revina. Avand o textura atat de lejera, se adapteaza atat utilizarii in rutina de dimineata, cat si in rutina de seara. 


Sunt incantata de ambele produse, ca de altfel de toate produsele Geek&Gorgeous pe care le-am incercat. E un brand care pune accent pe calitate, insa preturile produselor sunt foarte accesibile. Le apreciez evolutia extrem de mult si sper sa ne surprinda in curand si cu alte lansari. Recunosc ca imi doresc sa aibe in portofoliu o crema hidratanta, un ulei hidrofil si o crema cu protectie solara. Sper sa gasim la un moment dat si aceste produse ! 

Produsele G&G le gasiti pe site-ul geek&gorgeous.ro, iar daca nu locuiti in Romania, le puteti comanda de pe geek&gorgeous.com care livreaza international ! 

You May Also Like

0 Comments