Search

Cumparaturi pentru bebelus de pe Notino

by - sâmbătă, martie 26, 2022



Comand foarte des de pe Notino si de cand il am pe Zyan cumparaturile pentru el le fac tot de pe Notino. Au pe site o sectiune cu produse pentru mama si copilul in care gasiti extrem de multe produse. Atat pentru perioada sarcinii, cat si pentru ingrijirea mamei si a copilului. Sunt multe produse care nu stiam ca se gasesc pe site si pentru ca in ultima comanda pe site am adaugat in cos si multe produse pentru Zyan, am decis sa le dedic un articol sa vi le prezint si voua.


Stiai ca pe Notino este o sectiune cu jucarii copii? Eu abia de curand am descoperit-o si am ales pentru Zyan un iepuras si doua jucarii pentru dentitie. Iepurasul e foarte simpatic, e confectionat dintr-un material placut la atingere si e foarte usor de strans in brate de un bebelus. Zyan e tare incantat de el si deja sunt prieteni buni. Oriunde mergem, vine si iepurasul cu noi. Jucariile de dentitie au o forma care le permite bebelusilor sa le tina usor in manute si sa le bage in gura. Sunt de mare ajutor pentru perioadele in care incep sa isi faca aparitia dintii. Zyan are 9 luni si nici un dinte inca, dar cu toate astea molfaie orice prinde. 


I-am cumparat si doua cani pentru apa, un bol pentru mancare si doua suzete. De cand s-a nascut doar de pe Notino i-am cumparat suzeta, au foarte multe modele de la multe branduri. De data asta am cumparat doua suzete Chicco Physio Soft care favorizeaza dezvoltarea corecta a danturii. A fost acceptata usor de Zyan si sunt o alegere foarte buna daca si bebelusii vostri folosesc suzeta. Ceasca cu manere de la Phillips Avent e foarte usor de manevrat de bebelus. Zyan adora sa bea apa, de fiecare data cand vede sticla se bucura. Si se pare ca aceasta sticla e preferata lui. I-am cumparat si o ceasca de la NUK cu care momentan mai mult se joaca. Si-a declarat deja cana preferata :D. De curand il incurajez sa manance singur dar masa se sfarsea prin farfuria care ajungea pe jos. Am cumparat o gramada de boluri si farfurii si niciuna nu se lipea bine de tava de la scaunul de masa si totul ateriza pe jos. Asa ca am mai cumparat un bol sa vad cum e. Si l-am ales pe acesta de la Chicco. Am ramas surprinsa cat de bun e. Efectiv odata ce se lipeste de scaun, acolo ramane. Daca il ridic in sus, il ridic cu tot cu scaun. E genial! Nu mai avem parte de farfurii zburatoare in casa.


Si bineinteles din nici o comanda nu lipsesc produse de ingrijre pentru Zyan. Samponul si crema pentru scutec de la Bioderma le folosesc pentru Zyan inca de la nastere si sunt foarte bune asa ca le recumpar mereu. Am cumparat si un gel de curatare pentru corp si par din gama Dove Baby si sunt foarte surprinsa de cat de fain e produsul. In comanda urmatoare vreau sa iau si crema de corp sa o incerc.

Pentru ca inca e perioada virozelor, am comandat si un aspirator nazal. Pana acum am folosit doar batista bebelusului care se ataseaza la aspiratorul clasic si desi e o modalitate foarte buna de a indeparta secretiile bebelusului, e imposibil de transportat. Abia astept sa ajunga sa vad cum e! Recunosc ca habar nu aveam ca se gasesc si aspiratoare nazale pentru bebelusi pe Notino, dar ma bucur ca au o gama atat de variata.

O sa va mai scriu despre produse pentru Zyan pe care le cumpar de pe Notino si sper ca acest tip de articole sa va fie de folos si sa va inspire! 

You May Also Like

0 Comments