Search

Hai afara, hai la sport! Idei cadouri de Paste pentru copii

by - joi, aprilie 07, 2022


 

Sarbatorile Pascale sunt mult asteptate in special de catre copii. Le place sa fie implicati in activitatea de vopsit oua si asteapta cu nerabdare sa vada ce le-a adus Iepurasul. Cand eram mica aceleasi sentimente le aveam si eu si ma bucur sa vad ca s-au pastrat traditiile. In general cu orice ocazie tindem sa le cumparam copiilor jucarii in special. Sunt binevenite si acestea, desigur. Dar ce spui daca anul acesta alegi un altfel de cadou? Un cadou care sa incurajeze sportul si activitatile in familie. 

Hai afara, hai la sport e indemnul pe care trebuie sa il oferim copiilor. Intr-o lume in care stam cu ochii in ecrane, consider ca avem nevoie sa petrecem mai mult timp in aer liber. Iar sportul ne ofera numai beneficii, asadar e bine sa ii incurajam pe copii de mici sa practice.

Cu ocazia fiecarei sarbatori, Decathlon ne intampina cu idei de cadouri sportive pentru intreaga familie. Hai sa vedem ce idei de cadouri de Paste pentru copii au pregatit anul acesta.

O idee foarte buna de cadou e o #bicicleta. Am adorat bicicleta cand am fost mica si abia astept sa creasca Zyan sa facem plimbari lungi in familie.


La Decathlon gasiti foarte multe modele de biciclete copii, atat pentru fete cat si pentru baieti. Sunt sigura ca orice copil se bucura de un asemenea cadou. Eu am fost foarte fericita cand am primit prima mea bicicleta. Hai sa facem vacanta de Paste sa fie despre sport, despre miscare in aer liber si conectare cu familia. Si ce e mai frumos decat o drumetie cu bicicletele? Gasiti si modele cu roti ajutatoare, care sunt foarte utile in procesul de invatare, in cazul in care copilul nu a mai folosit bicicleta pana acum.

Eu nu stiu sa ma dau pe #role si daca nu am invatat cat am fost mica, simt ca nu pot sa o fac acum. Dar nu se stie niciodata, nu-i asa? Decathlon are o gama variata de role copii si cu siguranta o sa gasiti ceva pe placul vostru pentru cel mai frumos cadou pentru copil. Modelul cu 4 roti mi se pare cel mai potrivit pentru incepatori si in acest gen i-as cumpara si eu lui Zyan cand mai creste. Mi se pare ca ofera mai multa sustinere. Ca sa va asigurati ca alegeti perechea ideala de role, va recomand sa cititi descrierea produselor pe Decathlon. Ofera informatii despre fiecare model, care va ajuta sa faceti alegerea potrivita.
Un alt cadou foarte inspirat care incurajeaza miscarea in aer liber e #trotineta. Din multitudinea de modele de trotinete copii de pe Decathlon, e imposibil sa nu gasiti modelul dorit. O trotineta e ideala pentru iesirile in parc si copiii le adora. Asa ca daca alegeti o trotineta ca si cadou de Paste, nu aveti cum sa dati gres. 

Ma bucur foarte mult de initiativa celor de la Decathlon de a sustine sportul in special in randul copiilor. Care au nevoie sa fie familiarizati cu sportul inca de la varste fragede pentru ca sportul sa faca parte si din viata lor de adult! 


You May Also Like

0 Comments