Search

Idei de cadouri sportive pentru vacanta copiilor

by - marți, mai 17, 2022


 

Mai este foarte putin si sarbatorim ziua copilului de 1 iunie, prima zi calendaristica de vara. Urmatoarea perioada e tare asteptata de copii, deoarece se apropie si sfarsitul anului scolar, ceea ce inseamna desigur vacanta. 

Va incurajez ca de fiecare data sa faceti cadouri sportive copiilor care sa ii indemne la miscare si de ce nu sa descopere noi pasiuni. Eu tin minte ca intr-o vara mi-am dorit foarte mult un set de rachete de tenis, pe care le-am si primit. A fost o vara frumoasa, am petrecut mult timp afara exersand sportul meu preferat de la momentul respectiv. 

Daca sunteti in pana de idei de cadouri sportive care sa ii incurajeze pe cei mici sa practice sport in vacanta, vin in ajutorul vostru. Pe Decathlon sunt foarte multe articole care costa sub 100 lei, ceea ce e extrem de accesibil.

Prima recomandare de cadou e acest set de rachete Badminton care sunt potrivite atat pentru baieti cat si pentru fete. Este un produs conceput pentru incepatori, fiind ideal pentru initierea in badminton. E o activitate placuta, Am aruncat o privire si pe recenziile celor care au cumparat acest set de rachete si lumea le lauda ca fiind rezistente si usor de manevrat. Exact ce are nevoie un copil.

Daca aveti un baiat, cu siguranta o sa se bucure daca ii oferiti cadou o minge de fotbal. Modelul de mai sus e potrivit pentru a practica fotbal la club, mingea fiind conforma normei FIFA BASIC cu invelis interior din spuma pentru confort. Baietelul meu e inca mic, nu stie el de fotbal...dar are deja o colectie de mingi cumparata de sotul meu. Asteptam sa vedem daca o sa mosteneasca pasiunea pentru fotbal a sotului.


Daca copilul este pasionat de skateboard, role sau tricicleta, cu siguranta o sa fie incantat de o noua casca de protectie. E foarte importanta protectia si e important sa explicam acest lucru copiilor. Casca se poarta de necesitate, pentru protectie. Inca de la inceput e important sa oferim casca copiilor. In acest fel o vor asocia cu sportul respectiv si nu exista risc de refuz. Modelul de mai sus este disponibil si pe albastru.


Desi urmeaza curand vacanta, o sa mai fie cu siguranta si zile lungi de vara cu multa ploaie. Pentru distractia celor mici, recomand aceasta tigla electronica cu sageti. E ideala pentru darts nivel incepator si un model electronic e ideal deoarece calculeaza punctajul, deci nu exista loc de discutii....cum stim ca sa intampla mereu la darts, nu-i asa?

Anul acesta baietetul meu face un an in iunie, e si primul an in care celebreaza ziua copilului. Planuim o vacanta la mare, asa ca am gasit ceva si pentru el. Un colac scaun gonflabil. Este potrivit pentru bebelusi intre 7-15 kg iar scaunul este reglabil in adancime. Am cautat ceva timp accesorii pentru vacanta la mare adaptate pentru bebelusi si m-am bucurat tare mult cand am gasit acest colac scaun. E exact ce imi doream si astept cu nerabdare sa il foloseasca.

Toate produsele prezentate mai sus costa sub 100 lei, ceea ce e foarte accesibil. Daca aveti nevoie si de alte idei de cadouri sportive pentru vacanta copiilor, fara indoiala gasiti la Decathlon, au o gama extrem de variata de produse! 

Va doresc o vara plina de miscare si voie buna alaturi de cei mici! 


You May Also Like

0 Comments