Search

Review produse Avene : SPF & After Sun

by - marți, iunie 07, 2022



Pentru ca oficial e vara, hai sa mai vorbim despre protectie solara. E important sa ne protejeam pielea de razele UV in orice anotimp, dar vara razele sunt mai puternice, indicele UV e mai mare, deci trebuie sa acordam o atentie deosebita protectiei. In acest articol vreau sa va scriu despre 3 produse Avene pe care le-am indragit rapid si merita sa dau vestea mai departe. 

Brandul Avene are multe produse cu protectie solara si de-a lungul timpului am testat cateva si din fericire n-am avut parte de dezamagiri. Peste aproximativ o luna urmeaza sa mergem la mare si in bagajul de anul acesta adaugam si 3 produse Avene. E primul concediu la mare cu Zyan si suntem nerabdatori sa pornim in aceasta aventura. Desigur, nu fara protectie solara



Avene Intense Protect SPF50+ are o cantitate generoasa de 150 ml si e un produs potrivit pentru toata familia, inclusiv pentru pentru cei mai mici membrii. Nu contine parfum, alcool, uleiuri esentiale si e un produs foarte rezistent la apa. Cand vine vorba de protectie solara bebelusi e important sa alegem produse care sunt blande cu pielea lor si acest produs face parte din categoria de spf-uri care se poate folosi si pentru bebelusi. Produsele cu protectie solara se folosesc doar pentru copiii peste 6 luni, sub aceasta varsta e recomandat sa se evite expunerea la soare. 

Avene Intense Protect SPF50+ are 4 filtre solare : Uvinul A Plus, Uvinul T150, Tinosorb S si phenylene Bis-Diphenyltriazine. Este destinat atat utilizarii pe ten cat si pe corp. Eu l-am folosit pe fata si imi place textura lui lejera. Ramane pe ten un luciu specific filtrelor solare din compozitie, dar nu e deloc deranjant. Nu lasa pelicula alba si nu provoaca usturimi ochilor. Pentru Zyan care are acum 11 luni l-am folosit pe tot corpul si pe ten. Pentru copii se calculeaza 1 ml/kg de protectie solara. Nu i-a cauzat nici o neplacere, produsul s-a comportat foarte bine si nu creeaza nici disconfort pentru ca nu e lipicios deloc. Un produs tare bun, dovada fiind ca i-a placut si sotului care in general fuge de orice crema.

Avene Fluide Sport SPF50+ are o protectie ridicata oferita de 4 filte solare : Avobenzone, Tinosorb M, Tinisorb S si Uvasorb HEB. Are o rezistenta ridicata la apa, ofera protectie inalta fiind initial un produs conceput pentru sportivii care petrec mult timp afara. Nu fac sport, dar asta nu inseamna ca nu ma pot bucura de un produs asa fain, nu? Spun fain pentru ca are o textura fluida si se simte placut pe piele. Se comporta foarte bine pe ten si e o baza foarte buna de machiaj.


Cu ceva ani in urma, credeam ca e bine sa folosesc o crema dupa plaja in cazul in care ma ard cumva la soare. Dar de fapt foarte multi dermatologi recomanda sa folosim o astfel de crema dupa orice expunere mai indelungata la soare, nu neaparat daca apare vreo arsura. Pentru ca o astfel de crema e bogata in ingrediente nutritive si ajuta la refacerea barierei de protectie a pielii. Avene Sun Repair e un gel crema destinat utilizarii dupa expunerea la soare. Are o textura foarte faina, de gel crema exact asa cum ii spune si denumirea. Se absoarbe rapid fara sa lase pelicula grasa. Are in compozitie acizi grasi, ceramide, ingrediente hidratante si apa termala Avene. Lasa pe piele o senzatie foarte racoritoare. Nu contine menthol, ingredient destul de comun in astfel de produse, dar care poate fi iritant. Nu stiu sa va spun care ingredient ofera aceasta senzatie de racorire, dar se simte excelent pe piele.

Sunt incantata de cele 3 produse Avene care urmeaza sa ne insoteasca la mare si sper ca acest articol v-a fost de ajutor si voua! Zile cu soare va doresc! 





You May Also Like

0 Comments