Search

Modele de ambalaje personalizate Horeca

by - joi, noiembrie 03, 2022

 Imi place ca atunci cand cumpar ceva ambalajul sa fie personalizat. Consider ca atentia la detalii e foarte importanta si contribuie la intarirea increderii serviciului/produsului ales. Daca ai un business nu trece cu vederea astfel de detalii. Vei fi surprins cat de multi oameni apreciaza atentia la detalii.

Folosind ambalaje personalizate dai dovada de profesionalism iar afacerea ta se bucura de mai multa vizibilitate. Oriunde alegi sa iti folosesti logo-ul inseamna ca beneficiezi de expunere si publicitate. Crearea unei marci si a unui logo pe care mai apoi sa le folosesti pe ambalaje personalizate te ajuta sa iti fidelizezi clientii, deoarece acestia te vor recunoaste mai usor.



Daca ai nevoie de ambalaje personalizate horeca, inseamna ca o sa te bucure urmatoarea veste. Black Friday la evamar.ro inseamna reduceri de pana la 70%, asa ca e momentul oportun sa investesti in vizibilitatea afacerii tale.


Sacosele personalizate realizate din hartie sunt esentiale daca domeniul de activitate e brutarie, patiserie, cafenea, delivery, pizzerie, fast food, restaurant sau street food. In principiu pentru orice domeniu de activitate in cadrul caruia vinzi si produse "la pachet". E dovada de profesionalism sa oferi o sacosa personalizata impreuna cu produsele livrate. In plus iti ofera vizibilitate si implicit publicitate. Alaturi de logo opteaza si pentru un mesaj transmis cumparatorilor. O sa te tina minte mai usor.


Pentru domeniul hotelier, cafenele, pizzerii, fast food-uri, restaurente si bistro, paharele de unica folosinta sunt absolut necesare. In special pentru ceai si cafea. Sunt multe modele din care puteti alege, mie mi se par o idee foarte buna aceste pahare albe simple. Pentru ca le poti personaliza asa cum doresti si o poti face chiar pe loc pentru fiecare client. Cand aduci un zambet pe fata cuiva cu siguranta te va tine minte si o sa revina la tine. Mici detalii care fac diferenta.

Sa nu uitam de celebrele clatite care merita si ele un ambalaj pe cinste. Va spun sincer ca pana de curand nu am stiut ca exista cutii pentru livrare clatite, dar am fost placut impresionata. Se pot personaliza dupa bunul plac si o sa va surprindeti in mod placut clientii fara indoiala! 

Gama de ambalaje personalizate horeca pe care o gasiti pe site-ul evamar.ro e una foarte variata si fara indoiala o sa gasiti ambalajele de care aveti nevoie si pe care le puteti personaliza asa cum doriti. Daca nu stiti ce sa alegeti, nu ezitati sa ii contactati deoarece va ofera consultanta specializata pentru a identifica nevoile pe care le aveti in alegerea produselor personalizate.

Pentru o buna comunicare cu clientul si pentru definirea afacerii tale, tine cont de atentia la detalii si alege ambalaje personalizate horeca! 


You May Also Like

0 Comments