Search

Deluxe Cards - Invitatii de nunta

by - luni, aprilie 28, 2014

Buna dragelor,

Astazi doresc sa va scriu din prisma unei viitoare mirese nehotarate si sa vorbim despre invitatiile de nunta. Eu mai am o luna si putin pana la fericitul eveniment si deja am palpitatii....atat din cauza emotiilor pe care le am inca de acum, cat si din cauza stresului de a iesi totul perfect. Invitatiile de nunta au un rol deosebit si trebuie sa le alegem pe cele care ne reprezinta. Noi deja am comandat invitatiile de nunta, insa in acest articol vreau sa va prezint cateva modele care mi-au atras atentia si care merita luate in considerare. 

In primul rand mereu am fost atrasa de invitatiile haioase...mereu am simtit ca ma reprezinta pe mine si nebunia mea :)).
Modelul de mai jos este ales de pe site-ul invitatie.ro : 


Mi se pare foarte draguta invitatia de nunta de mai sus si este potrivita pentru o pereche de miri cu pofta de viata...invitatia inspira multa veselie :).
Iubitul meu ar inclina pentru invitatiile tip papirus si am ales in acest sens urmatorul model : 


Ambele modele sunt frumoase desi se imbina prin stiluri diferite. Prima invitatie e haioasa, iar cea papirus mai serioasa. Ca sa fim impacati amandoi, am avea nevoie de o invitatie haioasa de tip papirus :)).
Insa am reusit sa ajungem la un consens.

Am ales si de pe site-ul deluxe-cards.ro, 2 invitatii care imi plac, desi sunt destul de diferite ca stiluri.

Un model tot din categoria celor haioase, insa cu o tenta romantica :)

Am ales si un model elegant cu o nuanta frumoasa de mov.

Ambele invitatii sunt foarte frumoase desi stilurile sunt usor diferite. Modelul cu violet mi se pare adorabil, e foarte elegant iar piesa de rezistenta e reprezentata de accesoriul care atarna si de fluturasii argintii.
Modelul haios mi se pare de asemenea simpatic pentru ca intruchipeaza in doar 3 imagini povestea cuplului.
E greu sa compari 2 stiluri diferite si la fel de greu imi e sa aleg un model preferat. Noi am comandat invitatiile de nunta, dupa cum am spus si la inceput, insa va spun sincer ca imi venea sa aleg cate o invitatie din fiecare model.
Am trecut de la haios la elegant, de la haios la romantic si tot asa. In final am ales o invitatie romantica...cu text haios :)).

Daca sunteti viitoare mirese va invit si pe voi sa imi spuneti ce modele de invitatii ati ales pentru ca sunt foarte curioasa.
Toti suntem diferiti intr-un mod sau altul...insa invitatiile toate sunt frumoase :)

You May Also Like

0 Comments