Search

Beauty Water :)

by - duminică, aprilie 27, 2014

Acum ceva timp am facut cunostinta cu Beauty Water Q10, iar incantarea a fost mare :). Am auzit multe lucruri despre aceasta apa si m-am bucurat cand am vazut-o in mainile mele.
Beauty Water Q10 este prima bautura pentru frumusete din Romania, fiind o bautura wellness care asigura necesarul zilnic de coenzima Q10, suplimentand necesarul de vitamina E.


Apa este plata si contine 3% suc natural de grapefruit care ii confera o aroma placuta. Este o bautura racoritoare si energizanta in acelasi timp. 
As minti daca v-as spune ca peste noapte m-am trezit mai frumoasa. Nu, nu e asa....sunt la fel de frumoasa...si modesta :)))).
Insa consumul de apa ajuta tenul sa se mentina sanatos iar coenzima Q10 din sticluta magica numita Beauty Water are un rol important in pastrarea tenului sanatos si frumos. 
Ce este coenzima Q10 mai exact? Este o substanta cu un rol asemanator vitaminelor, fiind in acelasi timp un puternic antioxidant impotriva radicalilor liberi responsabili de distrugerea celulara.


Am baut cate o sticluta de 250 ml de Beauty Water Q10 pe zi, timp de 8 zile si m-am simtit excelent. In primul rand imi place mult mai mult rece, are un efect racoritor si e delicioasa.
Apa contine 3% suc natural de grapefruit, care ii confera un gust delicios.
Este un produs excelent pe care vi-l recomand cu drag.

E recomandat sa apelati la o dieta echilibrata si sanatoasa atunci cand consumati Beauty Water pentru a profita la maxim de beneficiile oferite :).

Concluzionand, pot sa spun ca m-am simtit foarte bine in cele 8 zile in care am consumat Beauty Water, tenul meu s-a simtit revigorat si si-a pastrat aspectul sanatos. Pentru rezultate optime se recomanda sa fie tinuta o cura de 30 de zile in care sa consumati Beauty Water :)

Pe langa apa frumusetii am primit de la Bag Holder 2 accesorii dragute pentru agatat geanta. Ambele sunt superbe iar cea pe care scrie beauty water are si oglinda incorporata :).


sursa : Bag Holder

Ati incercat Beauty Water? Va tenteaza?


You May Also Like

0 Comments