Search

Cartier Declaration....emotia unui parfum

by - joi, aprilie 24, 2014

Buna dragelor,

In acest articol doresc sa va scriu despre parfumuri....parfumuri care ne trezesc amintiri si ne instaleaza emotia in suflet. Eu mereu am asociat parfumul cu o traire....miresme care imi aduc aminte de clipe frumoase.
Acest articol il dedic apei de toaleta Cartier Declaration....care ma duce inapoi in timp. In anul 2008, 15 august. O zi calda de vara, care a inceput cu o cafea buna si cu mult chef de viata. O zi in care am simtit prima oara mireasma parfumului Cartier Declaration. El...barbatul care m-a cucerit in aceea zi mi-a rasfatat simturile cu acest parfum. Ii dadea un aer misterios care ma atragea ca un magnet. Nu am stiut atunci ce parfum purta...insa am ramas fascinata. Anii au trecut, iar acum dupa 6 ani i-am facut cadou parfumul pe care il purta in ziua in care m-a cunoscut. Parfum pe care o sa il poarte in ziua fericitului eveniment....in ziua nuntii noastre.

Cartier Declaration
Cand am mirosit din nou parfumul dupa 6 ani, mi s-a instalat emotia in suflet...cu ochii inchisi am retrait frumoasele momente. 
Este un parfum masculin, care reprezinta barbatul misterios care totusi stie ce vrea....si care obtine tot ce isi doreste. Un parfum in care notele danseaza si iti rasfata toate simturile. 

Notele de varf compuse din bergamota, lemn, coriandru si mandarina dau parfumului un iz puternic, pun in evidenta masculinitatea unui barbat.
Notele de baza formate din cardamom, ienupar si piper sunt cele care asigura aroma puternica a parfumului, conferind in acelasi timp senzualitate.
Notele de baza sunt compuse din ambra, cedru, stejar si vetiver.

Fiecare ingredient al parfumului e bine gandit....fiecare are un rol separat iar impreuna formeaza mireasma unuia dintre cele mai iubite parfumuri. Un parfum care subliniaza masculinitatea....iar in acelasi timp contureaza sensibilitatea .

Cartier Declaration

Sticuluta este una simpla, eleganta si cu bun gust.
In privinta persistentei am fost surprinsa. Parfumul se simte de dimineata pana seara iar in haine ramane mult timp. Este un parfum deosebit, un parfum de calitate, avand o mireasma unica care te invaluie.

Parfumul l-am comandat de pe site-ul Aoro.ro si ca de obicei am fost placut surprinsa de calitatea produselor. Parfumul este unul original 100% .
De ce am ales aoro? Pentru ca pe langa calitatea produselor au printre cele mai mici preturi de pe piata.
In cazul de fata Cartier Declaration, in parfumerii costa putin peste 200 lei, iar pe aoro costa 156 lei pentru 100 ml.
Diferenta de pret nu e deloc de ignorat. In cazul parfumurilor si a altor produse diferenta de pret, uneori e un semn de intrebare. Desi au aceeasi furnizori ca si magazinele locale cei de la aoro au preturi mai mici pentru aproximativ 70% dintre produse. De ce? Pentru ca ei lucreaza cu adaosuri mult mai mici, deoarece nu au de platit chirie si alte utilitati ca in cazul unui magazin fizic. Un alt motiv este faptul ca ei cumpara parfumuri intr-o cantitate foarte mare, volumul anual de parfumuri vandute fiind de 1.000.000, deci cumparand marfa in cantitati foarte mari si preturile sunt mai avantajoase.

Eu am facut multe comenzi pe site si de fiecare data am fost multumita, de fiecare data am primit parfumuri originale. Asadar mai bine optez sa comand online la un pret mult mai mic, decat sa umblu prin magazine si sa cumpar produse la un pret mult mai mare. Coletul imi ajunge acasa prin curier iar produsele ambalate cu mare grija ajung intacte :).

Calitatea si preturile avantajoase m-au convins ca aoro.ro este unul dintre cele mai tentate si calitative site-uri de pe piata din Romania.
Va invit si pe voi sa imi spuneti daca ati comandat de pe site :)

Voi ce parfum asociati cu diverse emotii sau trairi? :)

You May Also Like

0 Comments