Search

Primavara vine de la Kurtmann...noua colectie de genti :)

by - marți, martie 18, 2014

Pe langa pantofi, gentile sunt considerate cele mai adorate accesorii de catre femei. Uneori o tinuta prinde viata prin intermediul unei genti iar pe langa aspect, e extrem de utila. Eu daca ies din casa fara geanta, am impresia ca sunt dezbracata :)).
Gama de genti e una extrem de variata...de la culoare, la material, la marime etc. Insa pana la urma totul tine de gusturi. Ca si in cazul pantofilor consider ca nu e un pacat daca investim intr-o geanta de calitate iar gentile de piele sunt una dintre cele mai bune investitii. Fiind un accesoriu versatil de multe ori mi se intampla sa creez tinute si sa aleg cu ce ma imbrac in functie de geanta pe care vreau sa o port.

Cred ca majoritatea dintre voi sunteti familiarizate cu site-ul Kurtmann care s-a impus pe piata de fashion prin diversitatea articolelor si prin preturi mici pentru produse care apartin brandurilor precum Zara, Terranova, Stradivarius etc.

Ei bine, pe langa toate aceste produse Kurtmann a decis sa intampine primavara cu o colectie de genti de piele, despre care doresc sa va vorbesc in acest articol. Gentile compleaza cu succes site-ul iar modele sunt foarte dragute. Iata care sunt produsele noi colectii lansate :



Sunt modele frumoase, feminine si versatile. Fiecare geanta in parte e deosebita si chiar daca toate imi fac cu ochiul cu greu mi-am ales 3 favorite in jurul carora am construit urmatoarele tinute : 

Little Red Dress

Rosul e una din culorile pentru care am o slabiciune....de la ruj rosu, la unghii rosii, la haine si genti rosii. Asadar geanta de mai sus se numara printre preferate mele si consider ca merge perfect cu o rochita rosie feminina :)



Nude on Nude

De nuantele nude am fost mereu indragostita...mi se par foarte feminine si finute. Pornind de la geanta draguta in nuante de negru si nude am ales sa merg pe aceasi nuanta iar tinuta creata o consider potrivita pentru o dupa-amiaza calduroasa si insorita de primavara.


Pure White


Toate cele  tinute au fost create cu gandul la primavara si au ca personaj principal geanta. La fel ca si pantofii rosii si o geanta rosie e potrivita pentru a scoate din anonimat o tinuta. Pornind de la aceeasta idee am ales sa creez o tinuta in care predomina albul iar obiectul central care contureaza intreaga tinuta e plicul rosu care asortat cu un ruj rosu e de si mai mare efect. 

Bineinteles combinatiile pot fi nenumarate in functie de gusturi, preferinte si uneori chiar si de starea de spirit pe care o avem.

De aceea doresc sa va invit si pe voi sa imi spuneti care sunt modele voastre preferate in ceea ce priveste gentile si ce parere aveti despre noua colectie de genti de piele lansata de Kurtmann :)

You May Also Like

0 Comments