Search

Project pan - Produse terminate #01

by - miercuri, martie 19, 2014

Pentru ca v-ati declarat interesate de postarile cu produse terminate, va prezint primul articol in care defilez cu produsele pe care le-am terminat.
Nu cred ca o sa fac lunar astfel de postari pentru ca nu termin mereu in fiecare luna suficiente produse care sa intregeasca o postare. Ce e drept in acest articol sunt cam multe produse iar pentru a evita aglomerarile, am decis sa scriu o astfel de postare de fiecare data cand adun 10 ambalaje goale :).

Poza de grup : 
V-am spus ca sunt multe :)))


Gelurile de dus Avon le-am adorat mereu pentru ca au miresme adorabile si am reusit sa termin variantele Citrus Burst si Garden of Eden, care de asemenea se numara printre preferatele mele din toata gama.
Gelul de dus de la Balea cu guave a fost un adevarat deliciu si mi-a parut rau cand l-am terminat. Cum nu am DM in oras mai am ceva de asteptat pana am ocazia sa il recumpar.


Samponul Hofigal il aveam de ceva timp si am reusit sa il termin inainte sa expire. E un produs bun...insa momentan nu intentionez sa il recumpar pentru ca nu acopera toate necesitatile parului meu.
Am terminat si samponul de la Gliss despre care v-am scris mai pe larg in articolul despre rutina de ingrijire a parului meu. Imi e pofta sa incerc altceva nou, si momentan nu il voi mai recumpara. Uff...am o problema grava cu schimbatul sampoanelor :))
Un alt flacon de gel intim Avon e gata si deja stiti cat de mult imi place acest produs, asa ca nu ma mai repet :)
Un alt deliciu de la Balea m-a incantat in ultima perioada si din pacate e gata....e vorba despre sapunul lichid cu piersici de la Balea. Mi-a placut tare mult pentru ca e hidratant, miroase bine si nu usuca mainile.


Mi-a luat un an sa termin laptele de corp cu argan si asta din cauza ca am reusit sa stang prea multe lotiuni de corp...si e greu sa termin una pentru ca le alternez. Anul trecut i-am facut si un review si il puteti citi aici.
Leocrema este o lotiune de corp pe care am primit-o de la soacra mea si e cumparata din Italia. A fost 1,80 ,euro un pret infim iar produsul e calitativ. Miroase bine si e hidratant.
Masca de fata de la Bioderma nu mai are nevoie de alte detalii pentru ca v-am spus deja cat de mult imi place aici.


Uleiul de argan de la Avon e preferatul meu si oricate produse pentru par as folosi la el tot nu renunt. Imi lasa parul moale, catifelat si il hidrateaza in profunzime.
Serul pentru varfuri uscate tot de la Avon il folosesc cand simt ca mi se usuca varfurile. Si pe acesta il folosesc de mult timp si il consider un produs calitativ.
Uniq One este un tratament reparator pe care l-am cumparat de pe aoro cand am dat ultima comanda. Am vazut ca e laudat si am comandat varianta de 9 ml care a costat 5 lei. Produsul full-size are 150 ml si costa 54 lei. E un produs foarte bun, miroase bine si lasa parul suplu si stralucitor. Este un tratament leave-in pe care l-am aplicat dupa fiecare spalare pe parul umed. Recipientul e tip spray iar 9 ml mi-au ajuns pentru 3-4 aplicari.


La categoria parfumuri am terminat apa de parfum Little Black Dress pe care o ador inca din liceu si e unul din parfumurile mele preferate de la Avon.
Christian Lacroix Nuit  mi-a placut foarte mult insa ma bucur ca l-am terminat pentru ca nu il consider un parfum ideal pentru primavara, deoarece mi se pare putin cam greu. Insa are un miros superb :X


Am terminat si pudra de la Astor Skin Match si mi-a placut la nebunie. A mai ramas putin pe margini insa e greu de folosit si am renuntat. Dar e una dintre cele mai bune pudre folosite de mine iar buretele din dotare e unul extrem de calitativ si l-am pastrat. E singurul buretel care imi place.
In recipientul oribil din dreapta se afla un blush in 2 nuante de la L'oreal care a sfarsit pe gresia din baie...s-a rupt capacul, blush-ul s-a facut praf si nu a mai ramas nimic din el. Oricum era pe terminate...dar 2 saptamani mai putea fi folosit :D


Rimelul Spectra Lash de la Avon e pe locul 2 dupa SuperShock Max in ceea ce priveste rimelurile de la Avon. Mi-a placut foarte mult in special cand era aproape gata deoarece avea o consistenta perfecta. Concealar-ul de la Sleek l-am avut o perioada in blog sale, insa am decis sa il folosesc si l-am scos de pe blog. Si m-am bucurat de el de doar 3 ori...prima data cand l-am deschis s-a rupt exact de la baza si cand l-am folosit nu am fost prea atenta sa nu il distrug si l-am scapat pe jos. S-a facut una cu parchetul, s-a umplut de microbi si nu stiu cum as fi putut sa il dezinfectez asa ca am renuntat si l-am aruncat.
Dar e un produs bun si probabil il voi recumpara la un moment dat :)

Cam acestea sunt produsele pe care le-am terminat in ultima perioada. Dupa cum am spus si la inceputul articolului voi face astfel de postari cand voi strange 10 produse terminate. Ca sa nu fie nici prea putine...nici prea multe riscand sa va plictisesc :)).

Daca ati parcurs tot articolul va invit sa imi spuneti daca ati folosit vreunul din produsele din aceasta postare si care e parerea voastra.
Voi ce produse ati mai terminat?

PS : Am si ceva de recunoscut :)). Sunt o ciudata si am o problema cu diverse ambalaje goale pe care le pastrez pentru ca mi se par interesante si am impresia ca imi vor fi utile la ceva. Asadar dintre toate flacoanele din acest articol o sa pastrez tubuletul in care a fost tratamentul Uniq One pentru ca e mic, e tip spray si e numai bun pentru a baga in el diverse spray-uri de par pe care trebuie sa le car dupa mine daca sunt plecata mai mult timp.
Si recipientul sapunului lichid de la Balea mi-a luat ochii pentru ca e calitativ si intentionez sa ma inmanez cu cateva oje si sa imi fac un recipient personalizat pentru sapun lichid :D.

Acestea fiind spune va astept parerile cu mare drag :*

You May Also Like

0 Comments