Search

Review paleta blush-uri & marker tus negru

by - duminică, martie 16, 2014

Cred ca v-am mai spus ca sunt innebunita dupa blush-uri. Nu exista machiaj la care sa nu adaug un strop de culoare in obraji. De cele mai multe ori tind sa aleg blush-uri in nuante de roz sau piersica. Un machiaj fara blush mi se pare destul de banal...blush-ul indulceste trasaturile si completeaza perfect un machiaj. Bineinteles fara sa fie aplicat in exces...nimeni nu vrea sa arate ca un clovn.

De ceva timp ma mandresc cu o paleta de blush-uri pe care mi-am dorit-o de mult timp. Momentan e cel mai iubit produs cosmetic din toata trusa mea. Cand am primit-o am facut dansul bucuriei in toata regula :)).


Nuantele 10 la numar sunt superbe...Daca inainte optam pentru nuante de roz, acum imi e greu sa aleg o nuanta. Asta pentru ca le am toate intr-o singura trusa si cand le vad pe toate in fata imi vine sa ma dau cu toate :D
Trusa este echilibrata si versatila, continand 10 nuante de farduri de obraz, atat in nuante calde cat si in nuante reci. Unele culori sunt sidefate, altele mate. Nuantele mai inchise sunt ideale pentru conturarea tenului iar cele deschise si usor sidefate pot inlocui cu succes iluminatorul.


Nu ma intrebati care nuanta e preferata mea, deoarece nu stiu sa va spun...imi plac toate :)
Apreciez foarte mult faptul ca absolut toate nuantele sunt pigmentate. O trecere fina cu pensula e suficienta pentru aplicare. Asta si datorita faptului ca au o consistenta mai prafoasa.
In privinta rezistentei ma declar multumita. Fardul rezista pe obraz cu succes pana seara la demachiere.
Nuantele se blenduiesc usor si confera un aspect natural, deloc prafos sau incarcat.


Swatch : 

Singurul lucru care mi s-a parut ciudat la trusa de blush-uri e faptul ca nu scrie nimic pe cutie....nici un brand, nici o data de expirare/fabricare...nimic.

 E o cutie compacta, neagra si atat. Vine ambalata intr-o cutie neagra de carton pe care singurele detalii pe care le regasim sunt ingredientele : 

Pretul paletei este de 50 lei


Odata cu trusa am intrat si in posesia unui marker tus negru care imi place la nebunie. Nu am folosit de ceva timp tus de ochi cu capat gen marker si mi-a fost mai greu sa ma obisnuiesc din nou, dar acum aplicarea lui mi se pare o joaca.
Ca si in cazul trusei tusul de ochi nu are nimic imprimat pe el, deci nu stiu sa va spun de la ce brand e si alte detalii, cu exceptia ingredientelor pe care le gasim pe cutia in care vine ambalat.
Insa am fost placut impresionata de calitatea acestui produs. Aplicarea se face usor iar nuanta este un negru inchis...extrem de inchis si mat. Se usuca repede si nu se sterge de pe pleoapa pe parcursul zilei.
Daca dupa 20 de secunde de la aplicare trec degetul peste linia de tus nu se ia absolut deloc si ramane intacta linia.

Swatch : 

In poza fara blitz e nuanta reala de negru inchis absolut mat.
Se demachiaza usor si nu e nevoie de demachiant bifazic.

Tusul costa 20 lei.

Ambele produse le puteti gasi pe site-ul http://paletutze.ro

Ce spuneti de noile mele bunatati cosmetice? 

You May Also Like

0 Comments