Search

6 produse preferate pentru ingrijirea corpului

by - sâmbătă, aprilie 04, 2020

igiena personala

Din cauza faptului că în ultima perioadă acasă se desfășoară toată activitatea mea, s-au produs și mici schimbări printre care și atenția pe care o acord produselor de îngrijire. Când vine vorba despre îngrijirea tenului, sunt exigentă, nu există zi în care nu urmez întocmai rutina. Însă când vine vorba de îngrijirea corpului, uneori lenea își spune cuvântul și dacă sar o zi peste crema de corp nu e capătul lumii. Cel puțin așa credeam. Pentru că acum, având mai mult timp la dispoziție, am aplicat zilnic loțiune de corp și pielea arată într-adevăr mai bine. Așadar, in acest articol vreau să va scriu despre șase dintre cele mai iubite și folosite produse pentru îngrijirea corpului, din luna martie.

geluri de dus

Când vine vorba de geluri de duș, am mereu o rezervă de câteva produse, dar încerc să nu le desfac toate odată ci să le folosesc pe rând. Ei bine, de data asta am făcut excepție de la regulă și am preferat să am în baie mai multe produse pe care le folosesc prin rotație că să nu mă plictisesc. Însă în ultima perioadă am abuzat la propriu de crema de dus Nivea și gelul de dus cu ulei de macadamia de la Nature Box pe care îl am chiar în dublu exemplar :D . Cremele de dus îmi plac la nebunie pentru că sunt foarte delicate cu pielea și nu o usucă, iar Nivea se află printre preferatele mele la această categorie, alături de cremele de dus de la Dove. Gelul de dus de la Nature Box m-a cucerit în primul rând cu mirosul superb. Și în al doilea rând datorită uleiului de macadamia presat la rece din compoziție și a faptului că nu conține parabeni și coloranți artificiali. 
Și pentru că mi-am promis că voi folosi zilnic loțiune de corp, nu pot rezista în fața  celor parfumate. Nu am pielea corpului sensibilă, așa că pot folosi cu succes loțiuni de corp care au în compoziție parfum. Loțiunile de corp de la Dove nu îmi lipsesc niciodată și în ultima perioadă cel mai des am folosit varianta cu floare de lotus. Hidratează pielea și o parfumează delicat. Iar untul de corp de la Farmona cu aromă de mure și zmeură e o descoperire relativ recentă și o adevărată încântare. Miroase exact ca o înghețată, aromă persistă pe piele, iar produsul hidratează foarte bine, și deși e un unt de corp intră foarte repede în piele.

crema-de-maini

În privința îngrijirii mâinilor sunt puțin mai pretențioasă, pentru că am pielea uscată și sensibilă, așa că mă asigur mereu că mâinile îmi sunt hidratate. De ani de zile folosesc săpunuri lichide Dove pentru că sunt delicate cu pielea, in timp ce curăță eficient fără să usuce. Nu cumpăr mereu flacoane, ci aleg de multe ori să cumpăr rezerve deoarece se reduce cu până la 80% plasticul. Un lucru mic, care într-o mare de lucruri poate face uneori diferența. Cedez tentațiilor de a încerca noi și noi săpunuri lichide, însă Dove nu îmi lipsește niciodată. Iar în ultima perioada l-am folosit doar pe el, pentru că nu usucă pielea. Dar să fiu sinceră, îmi e tare dor de săpunurile solide pentru că nu am mai folosit de foarte mult timp, dar cu siguranță o să cumpăr curând câteva.
Prin toată casă am creme de mâini....în fiecare colț și în fiecare geantă. Dar de aproximativ o luna, folosesc foarte des crema de mâini Bioderma din gama Atorderm. E una din cremele mele preferate și atunci când pielea mâinilor mi se usucă excesiv, face față cu brio. Un aspect care mă încântă de asemenea e faptul că se absoarbe rapid în piele, astfel încât îmi pot desfășura activitățile cu ușurință și în plus miroase foarte frumos și discret.

Cam acestea sunt produsele mele preferate pentru îngrijirea corpului din ultima perioadă și sunt mulțumită de rutina mea de îngrijire. Că și până acum obișnuiesc să comand produse cosmetice online pentru că mi se pare mai comod și de obicei găsesc oferte mai bune decât în magazinele fizice. Iar Notino e site-ul spre care îmi îndrept atenția de obicei pentru că găsesc pe site o gamă largă de produse și în această perioada oferă transport gratuit la orice comandă.

Voi ce produse preferate aveți când vine vorba de îngrijirea corpului ? Aveți preferate care se regăsesc în acest articol ?

You May Also Like

7 Comments

  1. Nici eu nu prea apuc să mă ocup foarte bine de îngrijirea corpului, însă când o fac apelez la produsele Dove și Nivea. Chiar și la bebe tot Nivea folosesc; mi se par bune, iar prețul e chiar ok.

    RăspundețiȘtergere
  2. Dintre produsele prezentate, crema de maini de la Bioderma este preferata mea! Imi place ca are o textura foarte hidratanta si intra repede in piele!

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu am acum o crema de corp de la Lifecare care ma ajuta sa nu fac vergeturi. Mai am ceva si de la Neutrogena, dar si una de la Bioderma

    RăspundețiȘtergere
  4. Crema de maini Bioderma este si preferata mea. :D Cat despre gelurile de dus, eu am o obsesie. Am cate minim 4-5 deschise in acelasi timp.

    RăspundețiȘtergere
  5. Sapunul de la Dove este prietenul meu de ani buni, nu m-as putea desparti de el nici pentru 10 alte sapunuri. :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Crema de maini Bioderma e preferata mea si produsele Dove imi plac mult.

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu de obicei folosesc produse naturale, mai “băbești”, însă și cele de la Dove cred ca lasă pielea foarte plăcută după utilizare❤️

    RăspundețiȘtergere