Search

Pregatirile de vara incep cu rochiile FemmeLuxe

by - vineri, aprilie 03, 2020

Având în vedere situația actuală, de la primăvară ne-am cam luat gândul...cel puțin de la o parte din ea. Însă pe mine cel puțin, asta nu mă oprește să nu îmi fac planuri pentru vară. Îmi doresc să treacă perioada asta cât mai repede, să ne reluăm activitățile, să fim sănătoși și să începem planificarea vacanței. Printre multe altele pregătirile de vara pentru mine, înseamnă și reînnoirea garderobei și chiar dacă stau acasă, asta nu mă împiedică să nu o fac. Pentru că în continuare comenzile online sunt preferatele mele...cu atât mai mult în această perioada, in care plimbatul prin magazine e imposibil. Așadar, in acest articol vă prezint patru rochii noi din garderoba mea și abia aștept să am ocazia să le port afară. 





Consider că rochiile negre sunt un must have în orice garderobă. Indiferent dacă ești sau nu pasionată de haine. Pentru că o rochie neagră te poate salva din orice situație și în plus e foarte versatilă. Am câteva rochii negre, însă modelul de mai sus din categoria Long Sleeve Dresses , mi-a plăcut tare mult datorită artificiului de la mâini iar la umeri are burete pentru a conferi structură. Pe lângă modelul deosebit, apreciez foarte mult calitatea materialului care e foarte bun și ușor elastic. Însă se simte foarte plăcut la atingere și se așează perfect pe corp. 

femme-luxe


Rămân tot la little black dress, deoarece în categoria Mini Dresses, am dat de această rochie și nu am putut să îi rezist datorită materialului din catifea. Am stat puțin cu emoții pentru că există atât catifea mai groasă cât și mai subțire. Iar prima variantă e imposibil de purtat vara, dar spre norocul meu materialul din care e confecționată rochia e o catifea subțire, însă deloc transparentă. La piept are arcuri precum la sutien pentru o susținere mai buna. Ador rochia...e foarte comodă și se simte plăcut pe piele. Iar detaliul de pe mânecă mi se pare genial.



femme-luxe

Fustele și rochiile din blugi îmi plac tare mult, însă deși modelul de mai sus nu e tocmai pe gustul meu, am decis să îi dau o șansă. Am văzut rochia în categoria Day Dresses și m-am tot gândit și răzgândit dacă să o cumpăr sau nu. Pentru că deși în mod normal nu sunt fan haine oversized, modelul rochiei mi s-a părut interesant și am decis totuși să îi dau o șansă. Până să o îmbrac recunosc că nu m-a încântat și fiind atât de mare, mă gândeam că o să mă pierd în ea. Dar totuși mă încânta cum îmi vine și cum să simt în ea. În plus materialul e un jeans de calitate. 




femme-luxe

Rochiile cămășă îmi plac tare mult, așa că din categoria shirt dresses, am ales un model tare interesant cel puțin din punct de vedere al imprimeului. Are un șnur în talie care se strânge, astfel încât se adaptează ușor siluetei. În mod normal o astfel de rochie cămașă o port cu pantaloni scurți, însă momentan nu am nici o pereche albă și cu alte culori arată ciudat. Așa că de dragul pozei, nu am purtat pantaloni scurți și mi-am permis să fac asta pentru că materialul nu e deloc transparent. Îmi place cum îmi vine rochia cămașă, ma simt bine în ea și cu siguranță o voi purta cu drag. 


Dacă țin bine socoteala e a treia comandă pe site-ul Femme Luxe și de fiecare dată am comandat mărimea S la haine și de fiecare dată mi s-au potrivit, ceea ce e un mare plus. Și deși e o perioada mai dificilă, comanda a ajuns la fel de repede că de obicei, în aproximativ 8 zile.

Sunteți și voi cu gândul la vara la fel ca mine ? Ce articol de îmbrăcăminte vă place cel mai mult dintre cele prezentate în articol ?

You May Also Like

19 Comments

  1. Foarte frumoase, cea din denim e preferata mea, sa le porti cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  2. Prima neagra iti vine super, este preferata mea.. 😍😍😍

    RăspundețiȘtergere
  3. Au niste haine dragute si am aruncat si eu o privire pe site-ul lor. Cel mai mult imi plac hainele cu maneci bufante pentru ca alea sunt exact pe placul meu

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte frumoase alegeri, să le porți cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  5. Toate îți vin minunat.Ai un corp super skinny și vine arata bine orice pe tine. Dintre hainele tale am și eu rochiță de blugi. Îmi place tare mult.

    RăspundețiȘtergere
  6. Imi place prima pentru ca e eleganta, dar si a treia e minunata. Sa le porti cu placere.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce bine arata acea rochie din denim! Clar as purta-o!

    RăspundețiȘtergere
  8. Cele din denim mă tentează și pe mine, dat fiind că silueta nu mă ajută :)
    Sa le porți cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  9. Doamne ce frumoase sunt rochițele tale! Îmi plac enorm de mult.

    RăspundețiȘtergere
  10. Am asteptat primavara ca sa pot purta rochii si fuste si acum stam in izolare, sper totusi sa am ocazia sa le port.

    RăspundețiȘtergere
  11. Foarte frumoase alegeri. Pusesem și eu ochii pe rochia din demin.

    RăspundețiȘtergere
  12. Vaaai, ce rochii drăguțe! Se așază bine pe tine toate! :D sper că au și mărimi mari, că îmi cam fac cu ochiul. :))

    RăspundețiȘtergere
  13. imi place mult prima rochita. eu optez pentru hainute mai casual, rochii am destule, si chiar nepurtate

    RăspundețiȘtergere
  14. Ma bucur ca te pregatesti pentru zilele mai calde. Faina rochia din denim!

    RăspundețiȘtergere
  15. Toate iti vin tare bine. Cred ca preferatele mele sunt cele negre, iti vin super amandoua.

    RăspundețiȘtergere
  16. Am si eu cateva hainute de la ei, sper doar sa scapam de virus sa le pot purta.

    RăspundețiȘtergere
  17. Mi-am comandat si eu rochia aceea din denim si abia astept sa imi ajunga!
    Acum imi pare rau ca nu mi-am luat si ultima rochie-camasa... Avea senzatia ca cea mai mica marime imi va fi mare, dar vad ca se aseaza destul de bine pe corp.

    RăspundețiȘtergere
  18. Imi plac foarte mult rochitele pe care ti le-ai cumparat, iti vin foarte bine, sa le porti cu drag!
    Abia astept sa treaca nebunia asta sa ne putem bucura de vreme buna.

    RăspundețiȘtergere
  19. Cea din denim este superba. Sper sa ai ocazia sa le scoti la plimbare act mai curand.

    RăspundețiȘtergere