Search

Recomandari de detergenti pentru igienizarea locuintei

by - marți, aprilie 07, 2020

Pe lângă igiena personală, igienizarea locuinței e foarte importantă și trebuie făcută regulat. În momentul de față, ne confruntăm cu o pandemie din păcate și am realizat că de pe rafturile magazinelor au cam dispărut atât produsele de igienă personală, cât și produsele de igienizare a locuinței. Ceea ce mi se pare ciudat....adică înainte nu toată lumea își igieniza locuința ? A fost nevoie ca un virus să îi învețe asta pe oameni ? Indiferent de răspuns, sper că acest obicei să predomine și de acum încolo. 

Fiecare dintre noi ne dorim o casă ordonată în care să predomine o atmosferă caldă și primitoare. Însă pe lângă achiziția obiectelor de decor, menținerea casei ordonate, trebuie să igienizăm permanent locuința. Nu doar din punct de vedere estetic ci și pentru sănătate. Într-un mediu în care predomină praful, microbii și alergenii, pot apărea probleme de sănătate, de aceea e bine să luăm măsuri. Pentru ca igienizarea să fie făcută așa cum trebuie, trebuie să folosim și produse adecvate.


Ce detergenti pentru igienizare sa folosim

O igienizare perfectă se face cu produsele adecvate pentru a vă asigura că rezultatele sunt cele dorite. În magazinele fizice nu se prea găsesc astfel de produse, însă internetul rămâne o sursă nelimitată de informații, așa că puteți cumpăra online detergenți speciali pentru igienizare : https://www.quickshop.ro/detergenți-soluții-pentru-igienizare-c468-p1 . Mai jos va prezint și două dintre produsele ideale pentru curățarea și igienizarea casei. 


Cu ajutorul unui detergent igienizant pe bază de clor cu siguranță veți igieniza optim locuința sau spațiile în care aveți nevoie de igienizare. E important însă să folosiți mănuși pentru că produsul poate irită pielea. Puteți folosi și mască de protecție pentru a nu inhala produsul și bineînțeles, trebuie aerisită bine încăperea.
Produsul este destinat pentru curățarea, igienizarea și înălbirea suprafețelor precum gresie, faianță, cazi baie, vas WC, instalații sanitare, pardoseli etc. E recomandat ca produsul să fie diluat în felul următor : la 100 de ml de produs se adaugă 10 litri de apă. Se adaugă pe suprafața care urmează să fie igienizată și se lasă să acționeze între 5 și 15 minute și apoi se clătește bine cu apă. Unele suprafețe sunt dificile și se curată mai greu, însă pentru a obține rezultate optime se poate repeta acțiunea sau se diminuează cantitatea de apă din amestec.
Folosirea unui astfel de produs e ideală atunci când avem de igienizat suprafețe mari, iar atunci când vrem să curățăm doar un obiect anume gen vasul de toaletă, chiuveta, etc. , personal prefer un recipient cu pulverizator, cum e cel din poză de mai jos.


Produsul poate fi folosit pentru igienizarea diferitelor suprafețe precum marmura, gresia, material din plastic, etc. Asigură o igienizare optimă deoarece conține 75% alcool etilic, cu 5% mai mult peste valoarea minimă recomandată. Un alt ingredient din compoziție este parfumul. Nu trebuie diluat și se folosește că atare. Înainte de a curăță suprafețele, asigurați-vă că laveta, buretele sau mopul după caz sunt spălate bine cu apă. În acest fel acțiunea de curățare și igienizare a produsului este eficientă.

Consider că pentru a igieniza și curăță perfect locuința, e important să folosim produse profesionale care sunt eficiente. Iar produsele care asigură o dezinfecție perfectă sunt cele care au în compoziție peste 70% alcool etilic sau produsele pe bază de clor. Restul produselor care nu au aceste ingrediente în compoziție, nu au puterea de a omorî virușii și bacteriile. 

Cât de des ar trebui igienizată locuința ? În principal cât de des e posibil, mai ales în această perioada. În baie și în bucătărie se adună de obicei mai mulți microbi, așadar trebuie acordată o atenție mai aparte acestor încăperi, în special a obiectelor sanitare pe care le folosim cel mai des. Nu uitați de asemenea de clanțe și intrerupatoare, precum și de obiectele pe care le folosim cel mai des...cum e telecomanda televizorului.

Nu uitați să vă protejați mâinile când folosiți produsele și să citiți cu atenție eticheta. Dacă aveți de igienizat suprafețe mai delicate, recomand să faceți întâi un test pentru a vedea cum reacționează la contactul cu produsele.

Produsele prezentate în articol le găsiți pe site-ul Quickshop.ro , un site care oferă o varietate de articole pentru casă și nu numai. Au un catalog variat de produse care curpinde : panouri solare, calorifere, instalații sanitare, etc. C
Produsele prezentate în articol le găsiți pe site-ul Quickshop.ro , un site care oferă o varietate de articole pentru casă și nu numai. Este unul dintre cele mai vechi și cunoscute magazine online din România care se axeaza în principal pe domeniul instalațiilor de climatizare, alimentare și tratare apă. 

Dacă sunteți interesați de produsele oferite de cei de la QuickShop și doriți să solicitați mai multe detalii, îi puteți contacta telefonic la numărul de telefon 0765.277.006 sau la adresa de mail comenzi@quickshop.ro !

Voi ce produse folosiți pentru a va igieniza locuința ?

You May Also Like

11 Comments

  1. Eu foloseam și folosesc Detol sau Igienol. Știu ca nu sunt eficiente împotriva virusurilor,dar m-am obisnuit cu ele. Doar ca nici ele nu se mai găsesc. Și eu vreau ceva cu un conținut mai mare de alcool ca cel recomandat de tine.

    RăspundețiȘtergere
  2. eu merg pe cele clasice, gen domestos. sincer, nu m-a prins panica asta...

    RăspundețiȘtergere
  3. Apelez la ce gasesc prin magazine, de obicei clor obisnuit, Domestos, Igienol. Cu toata aceasta nebunie, e bine sa afli de unde poti comanda produse eficiente pentru dezinfectare.

    RăspundețiȘtergere
  4. Pentru igienizarea diferitelor suprafețe folosesc servetele antibacteriene, pentru pardoseli folosesc produse de la Sano.
    Ce bine ca exista magazine online care livreaza produse pentru igienizarea casei direct la domiciliu, asa evitam aglomeratia din magazine.

    RăspundețiȘtergere
  5. Si noi folosim produse speciale pentru a igieniza casa si este important acum sa tinem cont de regulile de baza de igiena personala.

    RăspundețiȘtergere
  6. Igienol, Asevi, Domestos. Igienizez ca si pana acum. :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu momentam am tot Domestos și șterg cu el peste tot.

    RăspundețiȘtergere
  8. Pentru casă folosim cam aceleași lucruri: un clor pentru toaletă (mai ales), Cif, Sano, Cilit Bang. Nu ne-am schimbat obiceiul cu venirea pandemiei. În schimb ăți pot spune de ce dispar așa produsele de pe rafturi. Într-adevăr, unii oameni folosesc mai des aceste produse acum, iar pe alții i-a prin pandemia și exagerează muult prea mult.
    Însă mai este problema firmelor. De exemplu noi avem fabrică unde e mult praf. Îți dai seama că nu poți folosi clor și alcool tot timpul în mediu acela. Ei bine, acum încercăm. Așa că avem mai mult consum de produse de curățenie. LA fel și la firma la care lucrez. Înainte spălam mașina, acum o dezinfectează toată și de 10 ori pe zi. Inclusiv roțile (pentru că merge la vama). Firmele au început să folosească muuuult mai mult dezinfectant. Nu îți permiți să riști să pornească de la tine o astfel de nebunie. Se spală pe jos cu clor, inclusiv pe stradă. Cred că asta e marea diferență și de aici vine creșterea asta bruscă de vânzări de dezinfectanți.

    RăspundețiȘtergere
  9. Am produse de la Asevi si alte produse luate din comert si mi se par foarte ok pentru curatarea locuintei.

    RăspundețiȘtergere
  10. Am si eu cateva produse care ma ajuta sa-mi mentin un nivel optim de curatenie. In mare parte produsele la care apelez sunt cele de la Asevi sau Sano

    RăspundețiȘtergere
  11. Raman fana ciff, pana dincolo de cornavirus.

    RăspundețiȘtergere