Search

Rochii de ocazie

by - joi, aprilie 09, 2020

Dacă mă urmăriți de ceva timp, știți că ador rochiile. Să le port, să vorbesc despre ele sau le admir navigând pe internet. Cred că fiecare dintre noi are o slăbiciune pentru un articol de îmbrăcăminte. Ei bine, plăcerea mea vinovată e cu siguranță rochia, iar la capitolul accesorii, câștigă detașat gențile. Dulapul meu are plăcerea de a găzdui aproape lunar rochii noi, în timp ce cardul se înroșește :D . 

Așadar în căutare unor noi minunății, pe site-ul jojofashion.ro , am găsit câteva modele frumoase de rochii de ocazie și vreau să vă prezint și vouă două dintre alegerile mele.


Culoarea galben și derivate ale nuanței precum galben muștar, a început să îmi placă la nebunie în ultima perioadă. Deși nu am prea multe articole de îmbrăcăminte în nuanța asta, de curând mi-am cumpărat o rochie galbenă și am fost plăcut surprinsa să văd cât de bine mă prinde și cât de fain îmi complimentează părul blond. Așa că e o nuanță pe care vreau să o mai explorez, motiv pentru care m-am oprit să admir rochia din poza de mai sus. Pe lângă nuanță, al doilea criteriu care m-a cucerit e forma mânecilor. Îmi plac la nebunie volanele, sunt foarte feminine și delicate. Lungimea rochiei îmi place de asemenea și consider că modelul se adaptează pentru orice vârstă.


Rochia de mai sus îmi place și am ales să o postez ca recomandare pentru fetele tinere, adolescente. Rochiile lungi și elegante îmi plac la nebunie, însă din punctul meu de vedere nu se potrivesc oricui. Și am observat că în ultimii ani la majorate foarte multe fete poartă rochii lungi. Când am avut eu majoratul era altă modă, altă poveste, însă dacă aș avea majoratul acum aș opta cu siguranță pentru un model cum e cel din poza de mai sus. Rochia e foarte frumoasă și delicată. Imprimeul o face deosebită, iar lungimea mi se pare excelentă pentru o adolescență.

Voi ce preferințe aveți când vine vorba de rochii de ocazie ?

You May Also Like

6 Comments

  1. Și eu sunt destul de feminin âdin fire deși nu s-ar zice, și mai mereu mă orientez către rochii când vine vorba despre alegerea unor articole vestimentare.

    RăspundețiȘtergere
  2. De obicei pentru evenimente aleg rochii lungi din materiale vaporoase si doar cateodata optez pentru cele tip bodycon.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mie îmi plac rochiile midi, ușor retro.

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu prefer rochiile de ocazie scurte. Mi se pare ca ma avantajeaza cel mai bine.

    RăspundețiȘtergere
  5. Oo, da, si eu ador galbenul, am cateva rochii in acesta culoare,dar imi place mult si propunerea ta! ��

    Simona Tucu

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu am comandat rochite de pe Neer, am comandat doar oje de unghii si niste pensule.

    RăspundețiȘtergere