Search

Review lotiune autobronzanta Ziaja

by - miercuri, mai 17, 2023

Review lotiune autobronzanta Ziaja

Intr-un articol precedent am scris cateva sfaturi despre aplicarea corecta a autobronzantului, iar astazi vreau sa va vorbesc despre experienta mea cu autobronzantul Ziaja. L-am folosit destul de mult, asa incat sunt pregatita sa va ofer detaliile experientei mele. De cand l-am cumparat l-am folosit destul de des pentru ca recunosc ca imi place sa am pielea usor maslinie, iar bronzul la soare sau la solar, nu e o optiune sanatoasa. Asadar am cautat destul de mult timp un autobronzant care sa se aplice usor si sa nu lase pete. Am testat destul de multe autobronzante de-a lungul timpului si majoritatea nu m-am incantat foarte tare, cu exceptia produsului Bioderma Photoderm autobronzant spray, la care o sa ma reintorc la un moment dat. Pana una alta, in acest articol doresc sa va vorbesc despre experienta mea cu autobronzantul Ziaja.


Desi calitatea unui produs primeaza in fata ambalajului, m-am bucurat sa descopar un ambalaj cu pompita, datorita caruia dozarea produsului se face mai usor comparativ cu produsele care vin in tub. Cantitatea de 300 de ml e de asemenea generoasa. Nu are miros specific de lotiune autobronzanta, ci are un miros foarte placut.


Consistenta e una cremoasa, lejera si se intinde usor pe piele. E de asemenea foarte hidratanta. Dupa aplicare o las sa se absoarba in piele cam 10-15 minute inainte de a ma imbraca. Nu lasa pielea lipicioasa si nici nu se simte disconfort dupa aplicare. Fiind o lotiune de corp cu bronzare treptata rezultatele incep sa se vada dupa cateva ore. Asadar daca vreti sa aveti o piele maslinie pentru un anumit eveniment, va recomand sa aplicati lotiunea autobronzanta Ziaja cu cateva ore inainte sau inainte cu o zi. Pentru ca pe moment, nu se observa nimic.


In poza de mai sus se poate observa rezultatul dupa o aplicare. Tonul pielii s-a inchis cam cu o nuanta, maxim 2. Pentru a avea o nuanta mai puternica, se poate folosi autobronzantul si in fiecare zi sau la 2 zile. Personal, nu am vrut sa obtin un bronz prea puternic si o usoara nuantare e suficienta pentru mine. Asadar, am folosit lotiunea autobronzanta Ziaja de 1-2 ori pe saptamana pentru intretinerea nuantei. 

Am fost incantata de rezultat, in special ca nu mi-au ramas deloc pete si bronzul obtinut e uniform si arata foarte natural. Dupa primele doua dusuri autobronzantul nu s-a dus deloc, apoi am sesizat ca incepe sa dispara. Ceea ce e si normal, pentru ca pana la urma e doar o crema care nuanteaza pielea, nu ne schimba complet pigmentul natural al pielii. Stiu ca sunt persoane dezamagite ca autobronzantul se duce la dus...dar sa fim seriosi, nu putem avea asteptari ca el sa ramana pe vecie pe piele. Insa, din fericire lotiunea autobronzanta Ziaja nu se duce in pete, ci se deschide nuanta pielii uniform, astfel incat nu raman pete. 

O alta bila alba o acord produsului pentru faptul ca nu se transfera pe haine. Am purtat haine deschise la culoare, la mare am avut costum de baie alb si nu am intampinat probleme. Reaplicand lotiunea autobronzanta Ziaja de 1-2 ori pe saptamana am reusit sa mentin un bronz placut. De fiecare data cand am reaplicat produsul am exfoliat si hidratat pielea. 


Eu am cumparat lotiunea autobronzanta Ziaja de pe Vegis, de aici, si tot pe site in aceasta sectiune gasiti o selectie de peste 52 de seturi 1+1 gratis la produsele Ziaja. Lotiunea autobronzanta Ziaja se gaseste de asemenea si pe Notino si pe Emag. Are de asemenea si un pret foarte bun, intre 25-30 lei in functie de oferta. 

Ati incercat lotiunea autobronzanta Ziaja ? 

You May Also Like

6 Comments

  1. Am si eu lotiunea autobronzanta Ziaja si o folosesc mai des ca imi place sa am un bronz mai intens. E intr-adevar foarte faina si oricate autobronzante am incercat, tot la ea m-am intors !

    RăspundețiȘtergere
  2. La fix a venit articolul tau. Cautam de ceva timp o lotiune autobronzanta, mi-am comandat-o si eu pe aceasta de la Ziaja

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu folosesc lotiunea si sunt multumita

    RăspundețiȘtergere
  4. Astazi a ajuns si la mine comanda.abia astept sa incerc lotiunea autobronzanta Ziaja

    RăspundețiȘtergere
  5. Ma bucur sa vad ca se promoveaza autobronzantele in derimetrul bronzului care e periculos

    RăspundețiȘtergere