Search

Review CeraVe SA - gel de curatare, crema de corp, crema de picioare

by - marți, septembrie 22, 2020

Review CeraVe SA - gel de curatare, crema de corp, crema de picioare



Daca imi urmariti blogul si contul de Instagram, stiti deja ca sunt o mare fana a produselor CeraVe si colectia mea de produse se tot mareste si ma bucur sa le descopar. Gama CeraVe contine mult mai multe produse decat gasim momentan in Romania, insa sunt disponibile doar in US. Sper sa apara curand si la noi. Pe blog am scris despre gelul hidratant de curatare si despre crema hidratanta pentru fata si corp, iar in acest articol vreau sa va scriu despre experienta si parerea mea despre gama CeraVe SA. 

Gama de produse CeraVe SA Anti-rugozitati are in compozitie acid salicilic, fiind ingredientul activ principal din compozitia produselor. Din gama fac parte 3 produse : gel de curatare, crema de corp si crema de picioare. Cele doua creme nu se folosesc pe fata, insa gelul de curatare e destinat atat utilizarii pe corp, cat si pe fata. Gelul de curatare e primul produs din gama pe care l-am cumparat si dupa ce am ramas cucerita, am cumparat si produsele destinate ingrijirii corpului. Produsele nu contin parfum, alcool sau uleiuri esentiale. 

Gel de curatare fata si corp CeraVe SA


Verifica stoc si pret pe : mattca.ro , emag.ro , notino.ro

Eu am un ten mixt, sensibil si acneic asadar am fost foarte curioasa cum se va intelege tenul meu cu gelul de curatare, care contine 0,5% acid salicilic. E primul gel de curatare cu BHA pe care il folosesc si aproape ca am terminat produsul, asadar asta inseamna ca mi-a placut. Curata delicat si eficient tenul, nu lasa in urma aceea senzatie de piele care tine iar dupa utilizare pielea se simte fina la atingere. Aceste motive m-au determinat sa folosesc zilnic produsul, ceea ce tenul meu nu a acceptat din pacate pentru ca s-a sensibilizat si ma ustura pielea indiferent de produsul care il aplicam pe fata. A fost singurul produs introdus in rutina in perioada respectiva, asa ca am dat putin inapoi. Am revenit asupra gelului de curatare CeraVe SA si l-am folosit doar de 3 ori pe saptamana si pentru tenul meu se pare ca e suficient, deoarece mai mult de atat nu accepta. Depinde asadar de sensibilitatea si toleranta tenului vostru. Il folosesesc fie seara, fie dimineata, in functie de cum imi simt tenul. Obisnuiesc sa las produsul pe ten putin pana ma spal pe dinti si apoi il clatesc, pentru ca pielea sa beneficieze cat mai mult de exfolierea usoara pe care o ofera. E un produs bun si un gel de curatare cu acid saliclic s-a dovedit a fi foarte eficient in cazul tenului meu acneic. Il folosesc deseori si cand isi face aparitia cate un cos...sau mai multe si contribuie foarte mult la tratarea lor.

Crema de corp CeraVe SA Smooting Cream

Verifica stoc si pret pe : mattca.ro , emag.ro , notino.ro 

CeraVe SA crema hidratanta si exfolianta pentru corp, contine 0,5 acid salicilic, 0,5% LHA si 10% uree. Mi-am dorit sa o incerc pentru a exfolia usor corpul si pentru a combate acneea de pe spate in special. Combinatia formata gelul de curatare CeraVe SA , crema hidratanta CeraVe SA si acidul glicolic The Ordinary mi-a fost de mare ajutor. Acneea de pe spate s-a diminuat considerabil, petele s-au estompat si datorita produselor firele de par care cresc sub piele in urma utilizarii epilatorului le-am cam dat uitarii. Pentru rezultatele obtinute am folosit produsele o perioada de cateva luni, asadar rezultatele nu apar peste noapte, dar ma declar extrem de incantata. Crema e de asemenea si foarte hidratanta iar pe corp am folosit-o cam de 3-4 ori pe saptamana, dar am aplicat-o zilnic pe coate si genunchi unde pielea tinde sa fie mai uscata si chiar hidrateaza bine. Are o textura destul de densa si la inceput din exces de zel am pus cam mult produs si nu s-a absorbit bine in piele, asadar cantitatea e importanta. Acum aplic putin produs si intind bine. Se absoarbe destul de repede, nu lasa pielea lipicioasa, in schimb o lasa foarte fina. 

CeraVe SA crema pentru picioare


Verifica stoc si pret pe : mattca.ro, emag.ro, notino.ro

Crema CeraVe SA pentru picioare contine de asemenea 2% acid salicilic si are o consistenta asemanatoare cu crema CeraVe SA pentru corp, doar ca putin mai densa in viziunea mea. Crema o folosesc in fiecare seara si desi are o textura densa se absoarbe foarte rapid in piele, avand in vedere ca pielea de pe calcaie in special e mult mai uscata si pur si simplu absoarbe crema. Cam de 2 ori pe saptamana in special in timpul verii folosesc si o perie pentru calcaie pe pielea uscata si apoi folosesc crema. E intr-adevar foarte hidratanta, ofera si exfoliere pielii si folosind produsul in mod regulat chiar am vazut rezultate. E placut sa imi simt picioarele mai fine ! 

In concluzie, gama CeraVe SA nu m-a dezamagit, ba chiar m-a impresionat placut iar preturile sunt foarte accesibile pentru calitatea pe care o ofera. Eu personal am observat doar rezultate bune in urma utilizarii produselor si cu siguranta le voi recumpara dupa ce le termin. 

Avand in vedere ca produsele din gama CeraVe SA contin acid salicilic ( BHA ) , nu e recomandat sa le folositi daca sunteti insarcinate sau daca alaptati. 

Ai folosit CeraVe SA ? Care e produsul tau preferat din gama ? 

You May Also Like

13 Comments

  1. am folosit cerave, dar nu gama aceasta. totusi, gelul de curatare mi-a atras enorm atentia!

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar sunt pe punctul de a-mi cumpăra o crema pentru față. Am auzit doar de bine, iar articolul tău întărește părerea pozitivă despre Cerave.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am testat cateva produse CeraVe si m-am indragostit de ele. Sunt foarte bune. Inca nu am testat gama aceasta, insa imi doresc. 😘😘

    RăspundețiȘtergere
  4. Trebuie sa incerc si eu produsele lor, ma tenteaza cele pentru ten gras, cred ca un gel de curatare. Am auzit ca sunt tare faine.

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi plac produsele CeraVe. Nu am folosit nimic din noua gama, dar mi se par foarte bune.

    RăspundețiȘtergere
  6. De la ei am o crema de maini foarte buna, cred ca am cumparat-o de 3 ori pana acum.

    RăspundețiȘtergere
  7. Imi plac mult produsele CeraVe. Sunt hidratante si faptul ca lupta pentru protectia barierei cutanate ma bucura.

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu am folosit nimic de la cerave. După ce termin cu alăptatul o să iau în calcul gama aceasta.

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu stiam ca acum au si crema pentru picioare!
    Multumesc pentru informatie.

    RăspundețiȘtergere
  10. In afara de crema pentru picioare despre care nu stiam ca exista, toate le-am folosit si eu. Sunt produse tare faine si pielea mea a rezonat bine cu ele!

    RăspundețiȘtergere
  11. Am folosit de la ei crema de maini si lotiunea de corp. Ambele au fost wow si sigur voi mai cumpara si alte produse de la ei.

    RăspundețiȘtergere
  12. Buna! imi poti recomanda o crema hidratanta pentru ten mixt? oscilez intre CeraVe moisturising cream si NMF + HA The ordinary. Vreau sa subliniez ca doresc sa incep un tratament cu acid hyaluronic, niacinamide, acid salicylic..si poate retinol. Multumesc anticipat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna ! Despre ambele creme gasesti articol pe blog.Nu stiu pe care sa ti-o recomand, alegerea trebuie sa fie a ta in functie de necesitati 🙂

      Ștergere