Search

Parfumuri de toamna! Parfumuri de suflet

by - miercuri, noiembrie 17, 2021


 N-am scris de mult timp despre parfumuri, dar vroiam sa mentionez doua parfumuri pe care le-am folosit cu mare drag in trecut si pe care le-am redescoperit in aceasta toamna. Tind mereu sa schimb parfumurile, dar am si cateva de suflet la care nu renunt indiferent de ce alte parfumuri cumpar. Consider mereu parfumurile ca fiind un accesoriu. Purtarea unui parfum potrivit care sa contureze o personalitate, poate face diferenta. Mereu asociem parfumurile cu persoane si momente, nu-i asa? De cate ori nu ti-ai amintit de o perioada anume sau de o persoana draga atunci cand ai mirosit un parfum? Parfumurile contureaza personalitati si creeaza amintiri! Indiferent de cate parfumuri are fiecare in colectie, cred ca fiecare are cel putin un parfum semnatura. Acel parfum care se potriveste ca o manusa si pe care il porti mereu la cele mai deosebite ocazii. In randurile de mai jos, va prezint parfumurile mele de suflet!



Prima data cand am mirosit un parfum de la Armani a fost unul de barbati. Sotul e fan al parfumurilor lor si mi-am luat si eu Armani Sì chiar cand a aparut si de atunci i-am ramas fidela. E un parfum rafinat care are la baza arome lemnoase, de vanilie si patchouli. Notele inima sunt conturate de frezie si tradanfir, in timp ce notele de varf se deschid cu arome de frunze de coacaze negre. E un parfum ideal pentru orice anotimp, insa eu prefer sa il folosesc in special in sezonul rece, toamna si iarna. Mi se pare ca se imbina mai bine cu aceste anotimpuri. Are o rezistenta foarte buna, dupa multe ore de purtare se simte la fel de intens. Desi e potrivit si pentru zi, e parfumul meu preferat de seara. Cu siguranta e un parfum care nu trece neobservat. Ador parfumul si vreau sa imi comand si varianta Armani Sì Fiori . Judecand dupa notele pe care le are, acela pare potrivit pentru primavara.


Al doilea parfum de suflet este Lancôme La vie est belle. Are ca note de baza vanilie, patchouli, praline si tonka. Notele inima sunt compuse din iasomie, iris si flori de portocal iar notele de varf din coacaze si para. Daca ar trebui sa descriu in 3 cuvinte parfumul as spune ca e rafinat, feminin si jucaus. E acel parfum care iti ofera o stare de bine, care ma duce cu gandul la rochii lungi, vaporoase si delicate. E un parfum care face parte din grupa de parfumuri fructate si florale, dar nu e deloc greoi si din punctul meu de vedere e potrivit pentru orice anotimp. Cel putin eu il port atat vara, cat si iarna. E imposibil sa rezisti aromei atat de deosebite. Cu ochii inchisi, il recunosc oriunde. Are si o persistenta de nota 10. 

Sper ca am reusit sa descriu cat mai bine cele doua parfumuri. Daca le aveti pe lista de cadouri de Craciun, cu siguranta nu o sa dati gres. Verificati pe notino, au preturi reduse si in perioada asta sunt multe oferte de care puteti profita. 

You May Also Like

1 Comments