Search

3 seturi cadou sub 200 lei de pe Notino

by - luni, noiembrie 14, 2022

 Seturile cadou mi se par o varianta foarte buna cand trebuie sa oferi un cadou cuiva drag. Mai ales acum cand urmeaza perioada sarbatorilor si numarul cadourilor oferite creste simtitor. Eu recunosc ca sunt genul de persoana caruia ii e greu sa decida ce cadou sa ofere. In functie de persoana ba am prea multe optiuni in cap si imi e greu sa ma decid, ba n-am nici o idee ce sa cumpar. Dar stiu mereu ce sa nu cumpar : lucruri nefolositoare. Nu mai cumpar de mult timp obiecte care nu folosesc la nimic, care sunt doar de decor, aduna praf sau ajung la gunoi. Nici mie nu imi place sa primesc astfel de cadouri avand un stil cat mai minimalist si aleg cu atentie obiectele care intra in casa.

Dar niciodata nu voi spune nu unor seturi cadou. Imi place si sa le ofer si sa le primesc. Pe langa faptul ca produsele sunt folositoare vin si ambalate foarte frumos majoritatea. Iti propun 3 setturi cadou care costa sub 200 lei si cu care nu ai cum sa dai gres! 



3 seturi cadou sub 200 lei de pe Notino


Pe Notino gama de seturi cadou barbati e foarte variata, parca tot mai variata de la an la an. Asta e bine...mereu imi e greu sa fac un cadou barbatesc si e bine cand ai la dispozitie atat de multe variante. Deci daca aveti nevoie sa oferiti un cadou unui barbat, aveti de unde alege, sunt foarte multe optiuni interesante si la preturi foarte avantajoase. Mai jos va prezint 3 seturi cadou femei care costa sub 200 lei si sunt alegeri foarte bune pentru un cadou. 


Estée Lauder Masca Essentials e un set format din variante mini size de lux. Contine mascara, crema de ochi regeneratoare si ser de noapte antirid. Seturile cu produse de lux sunt o idee buna de cadou cu care nu ai cum sa dai gres. La Estée Lauder sunt foarte multe optiuni de seturi cadou cu produse diferite si preturi care variaza in functie de continut. Am vazut si alte variante care costa sub 200 lei, dar si mai scumpe. Au si un calendar Advent foarte fain! 


O alta optiune foarte buna de set cadou care costa sub 200 lei e setul de pensule de la Royal & Langnickel care vine intr-o cutie cutie foarte faina. Imi plac produsele care vin intr-un ambalaj frumos, mai ales cand acesta e reutilizabil. Un set de pensule consider ca e un cadou potrivit pentru orice femeie. E o idee buna de cadou si atunci cand nu cunosti foarte bine gusturile persoanei careia trebuie sa ii oferi cadoul. Orice femeie foloseste pensule de machiaj si un set cu pensulele de baza e cu siguranta apreciat. E disponibil in mai multe culori, mie imi place tare mult pe galben! 

O alta optiune e un set cadou cu masti de fata de la Garnier. E de fapt un Advent calendar cu masti. Mastile de fata induc un sentiment de rasfat si relaxare, sunt un cadou frumos care e fara indoiala apreciat. Am folosit multe variante de masti de fata de la Garnier si am si cateva preferate. Am inceput sa folosesc tot mai des masti de fata si rezultatele se vad in special cand tenul e deshidratat. Pana de curand nu stiam de existenta unui calendar advent cu masti de fata, dar e o idee originala si o varianta foarte buna pentru un cadou frumos!

Pe Notino gasiti multe alte exemple de seturi foarte variate in functie de buget si preferinte. Mi-a fost greu sa aleg doar 3 variante pentru articolul asta, dar sper sa va inspire si sa va ajute sa oferiti cele mai frumoase cadouri care sa surprinda placut! 


You May Also Like

0 Comments