Search

De Craciun ofera cadou un gift card de pe Notino

by - joi, decembrie 15, 2022

In perioada sarbatorilor de Craciun goana dupa cadouri e in toi si daca nu esti foarte inspirata in alegerea cadourilor, vestea buna e ca poti oferi cadou un gift card care va surprinde placut cu siguranta. Atunci cand nu stii ce sa oferi cadou, sa optezi pentru un voucher cadou e cea mai buna idee. Cu diferite ocazii am primit si eu eu vouchere cadou si mi-au fost de mare ajutor pentru ca am putut sa imi aleg produsele pe care mi se doream. 


Cum sa comanzi un gift card de pe Notino


Intai selecteaza valoarea voucher-ului care poate fi cuprinsa intre 100 si 400 lei. E suma care o sa fie trecuta pe gift card si pe care o vei plati dupa ce adaugi voucher-ul in cosul de cumparaturi.

Urmatorul pas e personalizarea voucherului ales. E foarte fain ca pe Notino poti sa personalizezi voucher-ul cu imaginea dorita si poti sa adaugi si text daca vrei sa transmiti un mesaj. Ai posibilitatea sa alegi ca poza pentru gift card una dintre imaginile puse la dispozitie pe site, sau poti incarca fotografia dorita.

Dupa ce ai stabilit suma si ai personalizat voucherul ai posibilitatea sa il trimiti direct pe adresa de mail a celui caruia doresti sa il oferi sau poti opta sa il primesti in PDF si sa il trimiti tu apoi sau sa il printezi si sa il oferi intr-un plic.

Voucherul cadou este valabil 12 luni de la data emiterii, deci nu e presiune pentru comanda.

Un gift card consider ca e o idee faina de cadou si pentru institutiile cu multi angajati care de obicei primesc cosuri cu diverse. Eu as aprecia mai mult un voucher, e mult mai util si mai practic.

Pentru cadourile de anul acesta am comandat cateva seturi cadou femei si mai aveam de luat cate ceva, dar inspiratia nu e de partea mea, asa ca o sa ofer cu mare drag gift card si cu siguranta o sa aduc un zambet pe buze.

Ce mi-as cumpara daca as primi cadou un gift card de pe Notino?

In aceasta perioada sunt multe produse si promotii faine pe Notino ca ar fi greu de ales. Dar fara indoiala as cumpara ceva si din colectia de produse de makeup de Craciun. Mi-a cam ramas gandul la paleta de farduri Nyx Cosmetics  Mrs. Claus. E atat de frumoasa si de eleganta...printre cele mai faine palete de machiaj de Craciun din ultimele lansari din punctul meu de vedere. Poate mi-as lua si un set de rujuri mate de la MAC, nuantele sunt superbe! Iar in materie de skincare, mi-as lua ceva de la Beauty Of Joseon brand pe care il ador. Si de la care as vrea sa incerc si spuma de curatare.

Poate spiridurii lui Mos Craciun citesc acest articol si cine stie...poate voi gasi sub brad un gift card Notino! 

You May Also Like

0 Comments