Search

Reduceri Black Friday pe Reverse.ro - magazin incaltaminte

by - vineri, noiembrie 04, 2022

 Iubitori de incaltaminte si de reduceri bine v-am gasit. Am vesti bune pentru voi : pe reverse.ro gasiti reduceri de Black Friday! Au reduceri generoase de pana la 50% si eu deja am pus ochii pe cateva perechi de incaltaminte pe care mi le doresc. Reducerile incep in 11 noiembrie si tin pana la sfarsitul lunii. O gama variata de incaltaminte o sa fie la reducere si nu o sa stau prea mult pe ganduri inainte de a comanda ce imi doresc ca sa gasesc in stoc marimea mea.

Hai sa va arat pe ce modele de incaltaminte am pus ochii : 


Prima pereche de incaltaminte pe care am pus ochii pe site sunt aceasta pereche de botine absolut adorabile! Sunt si imblanite la interior sa tina de cald. Ador modelul si faptul ca au tocul gros ceea ce le face sa fie comode si ideale de purtat zi de zi, nu doar la o ocazie anume. Sunt disponibile si pe bej si pe negru. Si varianta pe bej imi place mult, pe negru am deja destule perechi de incaltaminte, simt nevoia de o pauza.



Am cateva perechi de pantofi casual si ii ador pentru ca sunt atat de versatili si ii integrez usor cam in orice tinuta. Dar nu am nici o pereche cu curelusa pe glezna. Nu sunt tocmai adecvati acestui sezon, dar vreau sa ii cumpar pentru la primavara. Mai ales ca sunt la reduceri. Mi se par adorabili si deja am in gand tinute in care ii voi integra. Sunt multe modele pe site, cei din poza de mai sus mi-au placut mie cel mai mult.



In urma cu cativa ani au fost in mare voga cizmele lungi, apoi o perioada au disparut din trend. Acum sunt din nou in trend. Nu mai am nici o pereche si desi anul trecut nu am vrut sa imi cumpar, anul asta mi s-a pus pata pe ele. Nu vreau nimic complicat. O pereche de cizme negre sunt ideale, sunt versatile si nu imi dau batai de cap in construirea unei tinute.


Imi amintesc cu drag de colectia de pantofi stiletto pe care o aveam cu ceva ani in urma. Acum perechile de pantofi s-au rarit considerabil si de obicei oscilez intre 2 perechi atunci cand merg la cate un eveniment. Mi-as mai lua o pereche ca sa mai am inca o optiune si merg tot pe o culoare usor de asortat. Nuanta de roz pudrat a pantofilor din poza de mai sus e absolut adorabila.

Cam asta e ceea ce imi doresc si abia astept sa inceapta reducerile sa vad ce modele deosebite gasesc la pret bun. Eu imi cumpar si articole de vara in timpul iernii sau invers. Le consider o investitie buna daca le gasesc la pret bun.

You May Also Like

0 Comments