Search

Fumezi.com - magazin de tutngerie si vape shop

by - vineri, noiembrie 04, 2022

 Am fumat foarte multi ani ( cam 16 ani) si sa renunt la tigari a fost cea mai buna decizie. Pe parcursul anilor am mai avut cateva tentative de a renunta la tigari si am avut si pauze, cea mai lunga perioada fara tigari a fost de 3 luni. Apoi le-am reluat si am renuntat complet la ele cand am ramas insarcinata. 

Desi tigara si cafeaua erau traditie, uram sa miros a tutun. Cand s-a dat legea conform careia fumatul era interzis in localuri am fost incantata. Eram fumatoare, dar ma saturasem sa miros ca o afumatoare. Nici nu vreau sa ma gandesc cat de mult disconfort producea fumul de tigara pentru cei care nu fumeaza. Din categoria de nefumatoare nu stiu asta, din fericire nu se mai fumeaza in localuri.

In perioada in care am fumat, am cochetat de cateva ori cu tigarile electronice si le consider in continuare o alternativa mai buna decat tigarile clasice. Am cunostiinte care s-au lasat de fumat cu ajutorul tigarilor electronice, dar desigur e nevoie si de ambitie. 

In perioada 11-16 noiembrie, site-ul fumezi.com are reduceri de Black Friday iar categoria de produse care o sa fie la reducere e foarte variata : lichide, consumabile, dispozitive si orice altceva tine de tigarile electronice.



Sunt tigarile electronice o alternativa mai buna?

E o intrebare la care imi e greu sa gasesc raspunsul in special pentru altcineva. Daca ar fi sa raspund din punctul meu de vedere, atunci da. Consider ca tigarile electronice sunt o alternativa mai buna la tigarile clasice. Pentru ca : 

- Contine mult mai putini compusi chimic in comparatie cu o tigara clasica
- Nu miros precum tigarile clasice
- Se gasesc intr-o varietate de arome
- Exista optiuni de lichid fara nicotina daca va doriti sa scapati de acest viciu
- Mirosul nu se impregneaza in haine, par, etc.
- Mirosul nu este deranjant pentru cei din jur
- Se poate folosi in majoritatea spatiilor inchise ( in anumite localuri e interzisa si utilizarea tigarii electronice)

Inainte de a face o achizitie de tigari electronice e bine sa studiati produsele si sa le alegeti pe cele potrivite pentru nevoile voastre. Se gasesc multe alternative si de cand am folosit eu tigari electronice sunt surprinsa sa descopar cat de mult a evoluat piata in acest segment. Se gasesc o gama mult mai variata de produse in comparatie cu anii trecuti. Asta e bine, imbratisez mereu evolutia si tehnologia.

Si aromele pentru tigari electronice se gasesc intr-o gama variata. Mi-a ramas gandul la aroma coffee mill blackcurrant cheescake...adica cat de bine poate sa sune?

Sper sa va ajute acest articol sa faceti cea mai buna alegere pentru voi!

You May Also Like

0 Comments