Search

Review crema de maini Neutrogena pentru piele uscata si deterioarata

by - luni, februarie 27, 2023

 Mainile uscate si deshidratate sunt o problema comuna pentru multe persoane, in special in sezonul rece sau in conditii de umiditate scazuta. Aceasta afectiune poate fi cauzata de o serie de factori, cum ar fi spalarea frecventa a mainilor, folosirea excesiva a produselor dezinfectante, expunerea la substante chimice.

Ma confrunt cu aceasta problema cam de cand ma stiu, am trecut si prin episoade severe de deshidratare. In general in sezonul rece am maini uscate, vara nu e foarte problematic dar chiar si atunci folosesc zilnic crema de maini, doar ca una mai lejera.

De-a lungul timpului am folosit multe produse pentru a combate si a trata aceasta afectiune si in acest articol am pentru voi cateva sfaturi daca va confruntati cu aceeasi problema precum si o recenzie de produs. 

Cum sa previi uscarea pielii de pe maini : 

1. Spala-te pe maini cu apa calda. Nu folosi apa fierbinte deoarece asta duce la deshidratarea pielii. Foloseste un gel curatare maini cat mai bland cu pielea.

2. Usuca mainile cu un prosop moale. Nu freca mainile cu prosopul pentru a evita iritarea pielii. E indicat sa tapotezi excesul de apa cu ajutorul unui prosop moale.

3. Foloseste o crema de maini dupa fiecare spalare. Dupa ce speli mainile, pielea tinde sa se deshidrateze, de aceea e important sa aplici o crema dupa fiecare spalare. 

4. Evita expunerea la substante chimice dure. Daca e nevoie sa lucrezi cu detergenti, solutii de curatare sau alte substante chimice poarta manusi de protectie neaparat.

Review crema de maini Neutrogena pentru piele uscata si deterioarata

De-a lungul anilor am incercat multe produse pentru ingrijirea mainilor si desigur testez in continuare si despre cremele pe care le-am folosit am mai scris, asa ca astazi e randul unui alt produs caruia vreau sa ii fac un review.

E vorba despre Neutrogena Hand Cream Concentrated. Acum 2 ani am folosit o alta crema de maini de la Neutrogena, cea in ambalaj gri ( nu mai stiu exact cum se numeste) si mi-a placut mult. 

Neutrogena este un brand cunoscut pentru produsele sale de ingrijire a pielii, iar aceasta crema de maini se numara printre cele mai populare produse din gama sa de produse hidratante pentru maini. Este special conceputa pentru a calma si a hidrata mainile uscate si deteriorate. 


Crema contine 40% glicerina, un ingredient puternic hidratant care ajuta la mentinerea umezelii in pielii. Contine de asemenea si vitamina E  care ajuta la regenerarea pielii uscate si deteriorate. Crema este formulata fara parfum, alcool sau uleiuri esentiale. Este hipoalergenica, fiind potrivita si pentru persoanele cu pielea sensibila.

Este extrem de eficienta si m-a ajutat foarte mult in calmarea si hidratarea pielii chiar si in situatii destul de neplacute. 

Avand o concentratie mare de glicerina in compozitie, textura este usor siliconata si nu intra in piele chiar instantaneu. Cand o folosesc pe parcursul zilei folosesc o cantitate mica de produs iar seara aplic cu generozitate si dimineata pielea e extrem de catifelata si hidratata. 

O crema foarte buna la un pret accesibil! Ramane cu siguranta printre preferatele mele! 

You May Also Like

0 Comments