Search

Economiseste timp si bani prin intermediul asigurarilor contactless

by - joi, martie 02, 2023

 In ultima perioada tot mai multi oameni aleg sa faca achizitii online intr-un mod rapid, simplu si confortabil. Eu mereu am fost fan al cumparaturilor online si de cand sunt mama, cumpar online mai mult ca niciodata. Consider ca economisesc timp si bani intr-un mod eficient. In acest context am aflat si de asigurarile contactless care sunt o solutie atractiva pentru cei care doresc sa economiseasca timp si bani si sa aiba controlul asupra politicilor de asigurare direct din fata calculatorului.


Am fost incantata de acest avantaj pe care tehnologia il pune la dispozitia noastra. De la asigurari auto si de sanatate, la asigurari pentru calatorii si proprietati, asigurarile contacteless ofera o gama larga de optiuni pentru clienti. Printre beneficii se numara costurile reduse, flexibilitatea si personalizarea si nu in ultimul rand o experienta de cumparare convenabila si eficienta. 

In trecut, achizitionarea unei asigurari era un proces birocratic si consumator de timp, care implica programarea unei intalniri cu un agent de asigurari si semnarea unui contract. Tehnologia a avansat si o data cu aparitia asigurarilor auto contactless, acum poti gestiona complet online asigurarea fara sa fie necesara prezenta fizica la o agentie.

Dupa experienta incheierii unei asigurari auto contactless, vreau sa subliniez 3 avantaje pe care aceasta optiune le ofera : 

1. Comoditate. Prin intermediul asigurarilor contactless, poti obtine rapid informatiile necesare despre nivelul de acoperire dorit si poti achizitiona polita dorita in doar cateva minute direct de pe calculator sau telefon mobil.

2. Economie de timp. Datorita faptului ca toate formalitatile se fac online, nu mai este necesar sa petreci timp pretios in trafic sau sa astepti la cozi interminabile pentru a-ti asigura masina.

3. Economie financiara. Asigurarile auto contactless sunt de obicei mai accesibile din punct de vedere financiar, datorita costurilor reduse asociate cu gestionarea online. 

Pe langa asigurarea auto pe care o inchei online fara sa fie nevoie sa ma deplasez, optez mereu pentru optiunea de asigurare de calatorie pe care aleg sa o fac tot online fara batai de cap si drumuri inutile. Cam orice asigurare de care ai nevoie, o poti obtine online. 

Dar stiai ca poti sa iti faci si asigurare RCA in rate prin TBI online fara sa fie nevoie sa te deplasezi din confortul casei tale? Fara sa fie nevoie sa iti faci dosar, sa semnezi o sumedenie de hartii si sa pierzi timp la ghiseu? Avantajul acestei optiuni e ca se poate opta pentru plata in 2 sau 4 rate fara dobanda. E o optiune atractiva pentru cei care prefera sa isi gestioneze bugetul in mod eficient, in special pentru cei care nu isi permit sa plateasca suma integrala intr-un singur momentul. Daca optezi pentru plata asigurarii in rate fara dobanda, ai posibilitatea sa achiti ratele online sau in anumite puncte de incasare. 

Trebuie sa imbratisam evolutia si sper ca birocratia sa fie redusa cat mai mult cu ajutorul tehnologiei. Optiunea asigurarilor contactless sper sa fie doar inceputul unei noi ere in lumea tehnologiei si sa scapam de statul la ghisee si de cozile interminabile. 

You May Also Like

0 Comments