Search

De ce sa cumperi flacoane de produse cosmetice?

by - sâmbătă, aprilie 01, 2017


Cand plec de acasa cateva zile sau intr-un concediu mai indelungat, am aceeasi dilema : ce produse sa iau cu mine? Le-as lua pe toate, pentru a benefia de rutina de ingrijire de acasa, dar asta inseamna un surplus de bagaj. Pe de alta parte, am si o gramada de plicuri mostra cu diferite produse, dar mereu am avut o retinere cand m-am gandit sa le iau cu mine. In special pentru ca multe dintre ele nu le-am incercat si in concediu nu vreau sa ma trezesc cu vreo reactie adversa la un produs.
In magazine sunt si ambalaje mini-size ale produselor, dar nu gasesc la toate produsele pe care le folosesc eu si nici nu vreau sa imi schimb rutina de ingrijire. Cel putin nu complet.
Asadar care e solutia? Ei bine, ambalajele mini-size ! Am facut si eu de curand o comanda de flacoane pe site-ul allinpackaging.ro si in acest articol o sa va arat ce mi-am luat.

Site-ul de care am mentionat anterior este util fie pentru a comanda recipiente pentru uzul propriu, fie pentru cei care comercializeaza produse cosmetice si au nevoie de ambalaje. Se gasesc pe site tot soiul de recipiente, pentru o gama variata de produse, atat full size cat si mini size. Preturile de asemenea sunt foarte accesibile. Va las pe voi sa descoperiti intreaga gama de produse de pe site si eu trec la prezentarea produselor pe care le-am ales eu :).


In primul rand am fost foarte atrasa de setul compus dintr-un portfard cu bufnite,3 flacoane de 100 ml si 2 cutiute de 10 ml ( pe care le-am pozat mai jos. Abia cand am scris articolul mi-am amintit ca si ele au facut parte din acest set :D ) . Portfard-ul este realizat dintr-un material calitativ si impermeabil iar imprimeul cu bufnite m-a cucerit de-a binelea. Cele 3 flacoane au o cantitate suficienta cat sa imi ajunga pentru un concediu si le consider potrivite pentru sampon, balsam de par si gel de dus. Ma gandesc sa caut niste etichete autoadezive ca sa le pun pe flacoane sa stiu exact ce e in fiecare. Daca as cara cele 3 produse full size, bagajul s-ar ingreuna cu cel putin un kg + spatiul pe care il ocupa. Asa cu aceste flacoane am cantitatea necesara :).


Mi-am mai luat un recipient de sticla de 5 ml care e prevazut cu pipeta. Pe acesta mi-am propus sa il folosesc pentru uleiuri...evident :D. E tare dragalasa sticluta asa mica si cu siguranta o sa imi fie foarte utila. 
Si pentru ca imi doresc de mult un recipient pentru parfum, iata ca il am :D. Are un gramaj de 5 ml si partea buna e ca are si pulverizator. Nu l-am luat doar pentru concediu ci pentru a-l purta in geanta. E ideal pentru o improspatare si nu e nevoie sa car ditamai sticla de parfum dupa mine. Da, cateodata cand sunt plecata multe ore de acasa, mai iau sticla de parfum cu mine :)).


Am luat si un recipient de 250 ml care are o pompita speciala ce transforma orice produs in spuma. Gel de curatare, gel de dus etc. Mereu mi-au placut produsele sub forma de spuma, insa nu se gasesc in orice variante :). Inca nu m-am decis la ce il voi folosi, insa banuiesc ca prima data va ajunge recipientul unui gel de dus :D.
Un alt ambalaj in varianta travel size, este un flacon transparent de 50 ml, care are un sistem de deschidere prin apasare pe capac. Il consider ideal pentru apa micelara sau pentru lotiune tonica. 
Cu ceva timp in urma imi faceam mereu un exfoliant pe baza de cafea ( am scris aici reteta mea ) si vreau sa imi fac din nou si eram in cautarea unui recipient frumos. Asa ca am ales o cutiuta aurie, foarte frumoasa, care are un gramaj de 50 ml. Are si capacul acela protector care se regaseste in majoritatea cremelor de fata.


Cele doua cutiute transparente fac parte din setul despre care v-am scris la inceput si sunt foarte bune pentru crema de fata sau crema de ochi. Sau chiar in diferite experimente. Acum cativa ani am combinat 2 rujuri pentru a obtine o nuanta si am topit batonul corector de la Oriflame. Cum am facut asta si ce a iesit va invit sa cititi aici.
Recipientul albastru cred ca il recunoasteti majoritatea, deoarece e recipientul balsamurilor de buze EOS. Am vrut si eu unul si intentionez sa mai topesc ceva rujuri sa le pun in el :D.
Iar cel roz e o cutiuta foarte frumoasa in forma de macarons ! Pentru crema de maini, crema de fata etc.


Si pentru ca am o slabiciune pentru portfarduri, l-am luat si pe acesta negru, care e compact si foarte util. Am fost atrasa initial de compartimentarea din interior. Incap suficiente produse cosmetice + pensule de machiaj. Nu am nici un portfard cu spatiu pentru pensule, deci am scap si de etui-ul pensulelor :D.


Cam acestea sunt produsele comandate de mine, sunt multumita de alegerile facuta si recipientele imi sunt de mare folos. Asa cum am mentionat anterior, pe site gasiti o gramada de recipiente si alte minunatii. Va invit sa intrati aici ca sa le descoperiti.

Voi cumparati flacoane goale?
Le considerati utile?

You May Also Like

19 Comments

  1. Da, ai dreptate. De ce sa iei 300 de ml de sampon sau gel de dus cand mergi in vacanta 3 zile cand poti lua 80-100 ml si e mai usor si mai practic. Este foarte corect ce spui. Felicitari pentru articol.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa consider si eu, de aceea flacoanele in varianta mini mi se par foarte bune !

      Ștergere
  2. Cat de mult seamana pulverizatorul ala cu sticluta mea de Travalo. Tare utile sunt flacoanele astea, dar portfardul cu bufnite mi-a luat ochii ^_^

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu ador portfardul cu bufnite !!! In ultimul timp am dezvoltat o obsesie pentru bufnite :))

      Ștergere
  3. Super tare articlul. Chiar ma intrebam si eu la un moment dat de ce sa cumperi flacoane de produse si nu in alte ambalaje.
    E adevarat pentru traveling este bine sa iei flacoane mai mici
    Cosmin

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru cei care calatoresc mult e chiar aiurea sa cari mereu produse full size..

      Ștergere
  4. Da, și eu am cumpărat flacoane goale tot pentru călătorii. E cel mai simplu și în felul acesta reduc foarte mult și din bagaj și nu risc nici la bagajul de mână să îmi fie aruncate loțiunile de corp, demachiantul, cremele etc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am patit si eu cand am fost cu avionul sa raman fara cateva produse care aveau gramaj mai mare de 100 ml.. de aceea flacoanele mini sunt necesare pentru mine.

      Ștergere
  5. Despre produse nu stiu foarte multe lucruri, dar imi plac fotografiile pe care le-ai facut pentru ele:D

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte interesanta ideea de a cumpara astfel de flacoane . Si mie imi e asa ciuda cand imi luam in vacanta toate produsele.Am vazut in magazine variantele produselor special create pentru calatorii, insa varianta ta este mult mai practica ! Te pup ! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, am vazut si eu variante mini ale unor produse. Dar nu gasesc la toate produsele pe care le folosesc si nu mi-as schimba rutina de ingrijire in concediu. Te pup si eu :*

      Ștergere
  7. SI eu am si folosesc astfel de mini-ambalaje!

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu m-am gandit niciodata ca as putea transfera din unele produse in cutiute sau sticlute mai mici pentru a fi mai usor la trasportat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E o idee foarte buna ca sa nu mai cari ditamai flacoanele full size..

      Ștergere
  9. Da, le consider utile, dar n-am cumparat niciodata. Am vazut prin magazine; si daca vreodata chiar constat ca am nevoie de ele, imi voi lua. Le consider utile atunci cand zbori, sau calatoresti cu trenul sau orice transport public, cand fiecare centimetru cub di valiza conteaza. Si cand zbor, imi iau produse in ambalaje de marime mica, dar asa s-a intamplat ca tot timpul m-am descurcat cu ce aveam deja in casa, si n-am fost in situatia sa cumpar astfel de ambalaje. Iar cand plec cu masina in vacanta sau deplasare, nu sunt la fel de restransa cu spatiul valizei, deci pot sa-mi iau ambalaje mai mari. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu si cand plec cu masina in vacanta ma enerveaza sa car ditamai flacoanele. Pentru ca e nevoie de un bagaj in plus in acest caz si ma incurca :D

      Ștergere
  10. Stiu si eu cat de greu si incomod este sa cari in plus! Ideea de a transfera produsele cosmetice in recipiente de dimensiuni reduse (atat cat consideri ca ai nevoie in concedii) e geniala. Recipientul pentru parfum il am si eu si imi place enorm de mult.

    RăspundețiȘtergere