Search

Top 5 produse preferate de la Eladerm

by - luni, mai 08, 2023

De cativa ani am facut cunostiinta cu produsele Eladerm pe care le apreciez extrem de mult. Pentru cine nu stie, brandul Eladerm e un brand romanesc infiintat in 2016 in Alba Iulia. E un brand care evolueaza foarte frumos si lanseaza mereu produse. Pun accent pe calitatea produselor si majoritatea au o lista de ingrediente minimalista. Accentul e pe ingredientul principal. Cu cat mai putine ingrediente sunt intr-un produs cosmetic, cu atat riscul de a dezvolta o reactie neplacuta e mai scazut.

Am testat multe produse Eladerm si daca ma urmariti pe Instagram cred ca stiti asta deja pentru ca le mentionez ori de cate ori am ocazia. Desi am scris deseori despre produse, le-ati vazut pe majoritatea integrate in rutinele mele si am si articole pe blog in care le mentionez, vreau sa scriu un articol in care sa mentionez top 5 produse preferate de la Eladerm. Sunt produse pe care le folosesc si le recomand cu drag. Eu am obtinut rezultate frumoase in urma utilizarii si sper sa va ajute si pe voi.

Top 5 produse preferate de la Eladerm

La Eladerm gasiti o gama de variata de produse pentru ten, corp si par. Eu am produse preferate din fiecare categorie. Ordinea in care le prezint e aleatorie. Ca referinte am ten acneic cu pete pigmentare, par gras si piele normala pe corp, uscata iarna.



  • Gel de curatare exfoliant cu AHA si BHA 👉 Vezi pret
Contine acid salicilic, acid glicolic, acid lactic si niacinamide ca ingrediente principale. Imi place sa folosesc produse care au in formula mai multe ingrediente active. Gelul de curatare e lansat recent si m-am indragostit de el de la prima utilizare. E un produs bland, nu lasa aceea senzatie de piele care tine, asadar nu deranjeaza deloc bariera cutanata. Lasa pielea catifelata, exfoliaza delicat si ajuta la decongestionarea porilor. Uneori il folosesc pe post de masca, adica il las pe ten cateva minute inainte de a-l clati si asta ii potenteaza efectul. Pentru mine e potrivit pentru utilizare zilnica.

  • Lotiune tonica cu BHA, extract de castravete si NMF 👉 Vezi pret
Un toner foarte bun si ideal pentru o utilizare zilnica pentru ca exfoliaza delicat, nu e deloc agresiv cu pielea. E un toner care nu doar exfoliaza ci si hidrateaza tenul datorita extractului de castravete si a factorilor naturali de hidratare din compozitie. Nu contine alcool, parfum sau uleiuri esentiale si am vazut o imbunatatire notabila in urma unei utilizari constante. Tenul e mult mai luminos, porii sunt decongestionati si au un aspect mai placut. Are o textura lejera, se absoarbe rapid si nu lasa pelicula lipicioasa sau deranjanta in vreun fel. Are si un ambalaj foarte fain si practic. Citeste review complet lotiune tonica cu BHA Eladerm.

  • Ser cu vitamina C si acid hialuronic 👉 Vezi pret
Un ser care mi-a placut foarte mult si e chiar in topul produselor mele preferate cu vitamina C. Nici acest produs nu contine iritanti comuni precum parfum, alcool sau uleiuri esentiale. Are un derivat din vitamina C, nu acid ascorbic pur. E un produs usor de tolerat chiar si pentru tenul sensibil si se preteaza unei utilizari zilnice. L-am folosit dimineata inainte de crema cu protectie solara si fiind un produs bland e ideal pentru o utilizare zilnica. Are si acid hialuronic in compozitie, ingredient umectant care atrage si retine apa in tesuturi. Citeste review complet ser cu vitamina C Eladerm.

Am scalp gras asa ca acidul salicilic e de nelipsit din rutina mea de ingrijire a parului. Din multe produse cate am incercat, cel mai mult mi-a placut samponul cu 2% acid salicilic de la Eladerm. Pentru mine e cel mai eficient. Combate mancarimile scalpului, exfoliaza scalpul indepartand scuamele iar scalpul nu mai produce atat de mult sebum. Dupa o perioada de utilizare excesul de sebum produs de scalp s-a normalizat si implicit perioada dintre spalari s-a marit. Dupa ce samponez produsul pe scalp, il las sa actioneze cateva minute inainte a-l clati pentru un efect mai bun. 

  • Crema cu Uree 20% Vitamina A si E 👉 Vezi pret
Daca nu stii ce este ureea, iti las link catre explicatiile de pe incidecoder care cuprind informatii din jurnale de dermatologie. La Eladerm gasiti creme incepand cu concentratia de 2% uree pana la 30%. Eu am crema cu 20% care este de ajutor in cazul pielii care se confrunta cu eczeme, dermatite, psoriasis, xerosis. In fiecare anotimp rece mi se usuca groaznic mainile si de descuameaza pana la sange. Fac usor dermatite de contact de la anumite produse de curatenie. Cremele clasice de maini sunt ok pentru hidratare, dar nu au putere suficienta de reparare in cazul meu. A fost o surpriza placuta sa descopar crema cu 20% uree de la Eladerm care nu doar ca ajuta la regenerarea rapida a pielii, dar previne problemele. Fiind un produs cu concentratie mare, l-am aplicat la inceput de 2-3 ori pe saptamana si acum folosesc crema in fiecare seara. E foarte buna si pentru coate, genunchi sau alte zone uscate. Nu are parfum, alcool sau uleiuri esentiale.





Pana in data de 14 noiembrie gasiti preturi foarte bune la oferta de Black Friday pe Eladerm. Codul "diana5" va ofera o reducere suplimentara de 5%.

Sper ca acest articol sa va fie de ajutor si sa va ajute sa faceti cele mai bune alegeri cosmetice! 


You May Also Like

0 Comments